Септемврийче е наред, с две черти напред

• 28 445
  • 726
  •   1
Отговори
# 645
Е момичета моята дилема приключи. Записах си час за 27ми, защото от 1ви - 5ти докторката няма да я има. Първия свободен час е този, след това ако каже ще ида на 8ми за сърчице, но не ми се отлага първия преглед чак до тогава.

# 646
  • Виена
Доно е момченце след двете моми...

A, на нас с таткото ни е все едно, но онзи ден питахме нашите момичета дали не биха искали някое братче или сестриче и получихме утиматум Simple Smile
Голямата каза: "Аз искам само брат!". Малката: "И аз, и аз!" (съмнявам се да знае какво е "брат", но понеже каката иска, не може и тя да не иска - може да е нещо вкусно Wink

g_stamboliiska, ще си чакаме заедно Simple Smile

Хайде, няма ли някой да се връща днес от преглед Simple Smile

# 647
elitsa77, като гледам на теб ти е трета бременност така, че може и да ме изпревариш малко на финала. Ти кога си на преглед? В Австрия чак след първия триместър ли е както в Англия или ти ще се наблюдаваш в БГ?

А иначе нямаше ли някоя девойка да ходи на преглед днес, поне да сподели как е минало?

# 648
Линда, много стиснати палчета имаш от мен! Надявам се, че бебчо си е на мястото и ще ви зарадва!  Hug

Аз вчера бях на преглед и всичко изглежда наред. Малко се обърках с тия размери, защото сега ни казаха друго, но съм решила да бъда положително настроена и да не го мисля! Доверявам се на лекарското тяло, което твърди, че всичко е както трябва, пък и успях да зърна малко тупкащо сърчице  Mr. Green

Тук също не те водят бременна до трети месец, но се оказа, че все пак преглеждат. Даже тя ме викна след две седмици пак, за да се уверим, че всичко се развива и тогава ще ме декларира като бременна. До тогава отиваме на ски в Австрия и смятам да си почина активно  Grinning

# 649
Ох Тиквичка къде ще сте в Австрия? Весело искарванее  😻

# 650
Аз бях на преглед днес Simple Smile 6 седмица и 6 дни - видяхме ембрионче 5 мм и сърдечни пулсации, които са по-слабички, но лекарката каза, че до 2 седмици всичко ще се нормализира. Също и че отсега трябва да си запиша час за фетална морфология в 11-та седмица. Ами това е от мен, дано на всички ни нещата се подреждат към все по-добре! Simple Smile

# 651
Супер , Честито сърчице ❤

# 652

Благодаря!  bouquet

Пропуснах да спомена - лекарката каза, че на този етап не е добра идея да се прави микробиология, в случай че има течение и в никакъв случай да не се поставят глобули, защото съдържат токсини. Може лайка и сода, ако много се засили.

# 653

Благодаря!  bouquet

Пропуснах да спомена - лекарката каза, че на този етап не е добра идея да се прави микробиология, в случай че има течение и в никакъв случай да не се поставят глобули, защото съдържат токсини. Може лайка и сода, ако много се засили.

Lyn, извинявай за въпроса, но... как става това с лайката и содата, никога не са ми казвали за това Sad

# 654

Благодаря!  bouquet

Честито Lyn! Моята лекарка каза същото за микробиологията и гллобулите до 7г.с. Можеш ли да споделиш за лайката и содата - разтвор ли се прави и само се измиваш външно с него? Имам страхотно течение, което адски много ме тормози, но няма какво да се направи на този етап, а само преди месец микробиологията ми беше напълно чиста...

# 655

Благодаря!  bouquet

Честито Lyn! Моята лекарка каза същото за микробиологията и гллобулите до 7г.с. Можеш ли да споделиш за лайката и содата - разтвор ли се прави и само се измиваш външно с него? Имам страхотно течение, което адски много ме тормози, но няма какво да се направи на този етап, а само преди месец микробиологията ми беше напълно чиста...

Да, отвара от лайка, в която се слага сода. За съжаление не запомних пропорциите, момичета Sad Мисля, че каза супена лъжица сода, но по-добре попитайте вашите наблюдаващи (моята е в Щерев и засега съм доволна от нея). Каза да сложа разтвора в леген и да се измия. И моята микробиология беше съвсем чиста преди месец.

# 656
Lyn, ти профилактично ли пита или и ти имаш проблем сега? Моята каза, че било нормално по време на бременност, но на мен хич не ми е комфортно. Довечера ще правя разтвора, дано помогне. Иначе съм ограничила всякакво сладко, дори кафето пия без захар, само плодове си позволявам.... Тесто почти не хапвам...

# 657
Lyn, ти профилактично ли пита или и ти имаш проблем сега? Моята каза, че било нормално по време на бременност, но на мен хич не ми е комфортно. Довечера ще правя разтвора, дано помогне. Иначе съм ограничила всякакво сладко, дори кафето пия без захар, само плодове си позволявам.... Тесто почти не хапвам...

Да, и аз имам същия проблем, като в самото начало беше много неприятно, а сега от време на време се усилва. Моята също каза, че е нормално, но ако много се засили и ми е дискомфортно, то мога да пробвам с лайка и сода.

# 658
  • Варна
Линда, стискам палци всичко да е наред, пиши как е минал прегледът.

Аз мисля да ходя на преглед след 10-тина дни, за да можем да чуем и сърчице евентуално, а и по-другата седмица мъжът ми ще може да почива от работа и да дойде с мен.

На синът ми мисля да кажем като започне да ми личи, защото е ужасно нетърпелив за всичко и ще ме пита всеки ден дали днес ще се появи бебето Laughing. Иначе го подготвям, подпитвам го дали би искал да стане батко и да си имаме бебе. Вчера нещо ми разказваше за някакво момиче от градината, което се похвалило, че имало бебе като истинско, плачело като се натисне някакво копче и се пошегувах с него, че след време и той ще си има бебе, само че ще плаче без копче Laughing Но той е малък и май не разбра намека Laughing.

# 659
О благодаря за това с лайката ще го пробвам , че и при мен е в повече бялото, а като се сетя със сина ми в 9 месец беше отврат, ама няма как не се става лесно Мама, само теченията да са ни проблема, като се сетя през какво ли не преминах със синчето ми- проблеми с бъбреците, гъбички, болница за задържане в 6 месец, нон стоп контракции, 39 кг качени и за капак раждах и нормално и секцио ( заради падащи тонове, оплетена пъпна връв. Сина ми като се е родил не е изплакал и беше и с лека инфекция, 5 дни на инжекции - урбазон и антибиотици) За това сега се моля тази ми бременност да не прилича на 1 та Simple Smile а резултата да бъде живо и здраво дете

Общи условия

Активация на акаунт