Препарати за съдомиялна - 8

• 95 956
  • 728
  •   1
Отговори
# 375
А аз все на ЕКО Simple Smile

# 376
И аз взех да мия на дълги програми,не за друго ,а ми миришат иначе на химии,хем съм сигурна,че няма остатъци от препарата.
Някой похвали таблетките на ДМ.цената е добра 16лв 60бр .иначе скоро ходих до Бургас ,къде ли не обикалях ,но не намерих Феари.ще ходим другата седмица до Ст.загора ако някой знае от къде мога да си закупя.или само онлайн ги взимате

# 377
  • 1st floor
Аз във Фантастико го видях, и двата вида!

# 378
Всичко мия на 30 минути. Чинии, чаши, вилици, лъжици. И тенджери съм мила, както и тигани. Нищо не ми се е опряло. Laughing

Вземи си тези, които ти излизат по- изгодно. Всичките са висок клас, не би трябвало да има проблеми.
Чак сега загрях какво имате предвид с препарати за къса програма. При мен от кофти таблетките, понякога си остава препарат или мръсотия и след най- агресивната програма.

# 379
Ам във ст.загора има ли Фантастико Embarassed

# 380
  • 1st floor
Ам във ст.загора има ли Фантастико Embarassed
Сега гледах на сайта им. Те били само в София... ooooh! Мислех, че като са толкова много магазини, ги има навсякъде...

# 381
Благодаря на всички за отговорите относно препаратите за почистване на машината!
И аз видях промоцията на Т-маркет на Финиш:: мисля, че бяха 82 бр. Чудя се, между Финиш и Феъри,кои са по-добри?  Какво ще ме посъветвате?

# 382
  • Варна
Да сравняваш Феъри с Финиш е все едно да сравняваш мерцедес с трабант Simple Smile

# 383
Аз си мия често с Финиш и съм много доволна, нямам надраскани чаши, избелели шарки по чинии, направо се учудвам за негативните мнения които давате. Сега като чета темата и се сетих, че скоро не съм правила почистване на машината, а последния път когато купувах беше в промоция с една дозичка.

# 384
  • София
Да сравняваш Феъри с Финиш е все едно да сравняваш мерцедес с трабант Simple Smile

Не е точно така. И двата препарата попадат във високия клас.  Peace Това което си казала е по-подходящо за Феъри спрямо Лидл, спрямо Кауфланд и пр. евтини препарати.
Въпреки че при съдомиялните не е като при пералните. Ако един препарат измива добре, значи е ок. Хубавият препарат няма да направи съдовете по-хубави, нито ще предотврати избелването на шарките или драскането, ако съдовете са скапани.  bouquet

# 385
Уф значи само онлайн трабва да си ги купя.не че нещо ,но хич не ми се дават 10лв за доставка.

# 386
  • Варна
Финиш си е препарат втора класа,да не е трета класа,но мисля,че сравнението си беше съвсем подходящо  Mr. Green
Така,че купуването на каквито и да е препарати различни от Феъри за мен е пръскане на пари на вятъра
С други думи- излишно

# 387
И според мен да сравниш Финиш с Трабант изобщо не е правилно.има поне5-6 марки подходящи за това сравнение.като се почне от КК и Лидл,Медикс ,Домино и прочие

# 388
Всичко мия на 30 минути. Чинии, чаши, вилици, лъжици. И тенджери съм мила, както и тигани. Нищо не ми се е опряло. Laughing

Стана ми интересно. На колко градуса мие кратката ти програма? При моята съдомиялна /Беко/ кратката програма е 35  градуса. Е, не мия на такава.Освен кристал и разни стъкларии . Ама кога ли имам пълна миялна с такава посуда! Не ми се вижда хигиенично.

# 389
Финиш си е препарат втора класа,да не е трета класа,но мисля,че сравнението си беше съвсем подходящо  Mr. Green
Така,че купуването на каквито и да е препарати различни от Феъри за мен е пръскане на пари на вятъра
С други думи- излишно

Много ми стана интересна класацията и искам да попитам Финиша като е от втора или трета класа, кои държат първите места? Аз от всичко досега ползвано от него съм най-доволна. По-точно го ползвам за сериозно замърсени съдове и да не кажа претъпкана съдомиялна. Та той е два-три пъти по-скъп от другите, няма как да има фалове там.
Ама каква е тази адски висока цена от 28,99 лв за 50 таблетки Фейъри  #Crazy Аз за 15 Евро вземам две кутии Финиш с по 57 таблетки вкл и почистващ препарат.

Общи условия

Активация на акаунт