Препарати за съдомиялна - 8

• 95 842
  • 728
  •   1
Отговори
# 225
Аз в момента ползвам таблетки Сомат голд 3в1 , сол w5 от Лидл.  Мисля да им пробвам и таблетките както и препарата за изплакване.

# 226
  • София
Никога не ме е лъхало на загнила храна Wink
Въпрос на обоняние! Wink
Вие миете ли си чиниите, преди да пуснете машината?
Аз примерно в работната седмица пускам машината на 3-4 дни, защото само аз слагам мръсни чинии там. Свекърва ми, която идва всеки ден да подготвя обяд за децата, не е почитател на машината и си мие всичко на ръка, при всичките ми увещания да оставя тази работа на мен и машината ooooh!. Така в седмицата имам чинии на по 3-4 дена в съдомиялната, които са събирани малко по-малко. Мирише на превръщано, откровено казано, даже. Mr. Green Close

# 227
Хоп да се намърдам и аз в темата. Blush
От месец съм горд собственик на съдомиялна, но все още не съм я пускала.  Rolling Eyes
Сега ще прегледам темата, за да съм информирана какво ме очаква.  Peace

# 228
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Хоп и аз във темата,зачетох се,че ползвате ароматизатори.Аз не ползвам.

# 229
  • София
Въпрос на обоняние! Wink
Аз примерно в работната седмица пускам машината на 3-4 дни, защото само аз слагам мръсни чинии там. Свекърва ми, която идва всеки ден да подготвя обяд за децата, не е почитател на машината и си мие всичко на ръка, при всичките ми увещания да оставя тази работа на мен и машината ooooh!. Така в седмицата имам чинии на по 3-4 дена в съдомиялната, които са събирани малко по-малко. Мирише на превръщано, откровено казано, даже. Mr. Green Close
Не е до обоняние, просто не слагам чинии с остатъци. Плакна Wink Плюс това пускам ежедневно.

Последна редакция: сб, 27 фев 2016, 14:06 от Angel_Dust

# 230
Въпрос на обоняние! Wink
Не мия, не плакна, но пускам машината ежедневно и много уважавам функцията "Половин зареждане", както и прахът на КК, който позволява лесно дозиране при по-малко съдове.
Откровено казано идеята съдовете да стоят по няколко дни в машината, дори преплакнати, ми е гнусна, независимо че в машината ще мирише на изкуствени лимони от ароматизатор.

# 231
Какво е КК?

# 232
  • София
на кауфланд марка.

# 233
Кауфланд класик, тяхната марка. Цената е добра и мие добре.

# 234
Аз си обливам чиниите и слагам  в миялната, тъй-като я пускам на 4 дни. Ползвам ароматизатора от подаръка, мирише на лимон...приятно е! Забелязвам, че със затопляне на времето малко понамирисва като отворя миялната въпреки, че са  леко изплакнати с вода преди това. Да питам и тук: звуковият сигнал на бутоните ми е изчезнал след по-предното миене. Някой знае ли какъв може да е проблема и как да го възстановя? Няма описание в книжката...гледах!

# 235
Кауфланд класик, тяхната марка. Цената е добра и мие добре.
Благодаря! Аз засега само ви чета, чакам да ми вържат съдомиялната и тогава ще споделям...

# 236
Не ми мирише на загниваща хвана вътре ,азя пускам всеки ден , че и по 2 пъти на ден  Mr. Green мирише на препарат ,на хлор силно.
Иначе я държа отворена леко цял ден , уж да се проветрява  newsm78

# 237
Иначе я държа отворена леко цял ден , уж да се проветрява  newsm78

На моята миялна пише да не се оставя отворена вратата .
Относно ароматизатор - аз използвам , на Финиш мирише много силно , има едни по-слаби на ДМ марката .
Иначе аз мия всеки ден , но не плакна съдовете само махам едри остатъци .

# 238
  • Русе
Нищо не ми е замазано с лидлските препарати и след като вмече 5 пъти мих с фери платинум  бла-бла, ще кажа, че не виждам някакви значителни плюсове в измиването, виждам предимно минуси - по-надрана посуда, остатъчна миризма и ест цена.
Та така, радвам се че купих малка опаковка и надали ще повторя.

Може да е въпрос на партида, не знам, но ме си случи още 3-4 пъти (например имаше неизмита тенджера от супа без да има нещо загоряло или да й пречело). А за една седмица докато нямах Феъри все имаше нещо недоизмито, колкото не съм имала за 10-11г със съдомиялна. Миризма - нямам определено, а цена - зависи. Сега ги взех на 29 ст/бр., така че не е проблем изобщо. Вече на около 50 ст ми свидят.

Много са ми силни тези ароматизатори, чак чиниите имам чувството, че имат дъх на лимон. Този на ДМ дали наистина е по-слаб, не знам, дано, но като цяло не си струва. По-добре вечер да пусна едно изплакване, отколкото да слагам ароматизатор, това, ако се ползвам миялната на 2-3 -4 дни. (не, че ми се случва).

# 239
  • Варна
Аз лично съм доволна от Феърито и не бих го сменила  Peace
Нямам нищо надрано,тави и тенжери светят,аромата ми харесва  Peace

Общи условия

Активация на акаунт