Препарати за съдомиялна - 8

• 95 912
  • 728
  •   1
Отговори
# 330
А от къде купувате тези таблетки на Frosch ?

# 331
  • София
Веси, благодаря за мнението. Уж чета всеки ред от темата, ама съм изпуснала за таблетките..
Аз в Т Маркет ги гледах.  Peace

Имам повече от половин опаковка от таблетки от Лидл и почти пълна опаковка прах от Кауфланд, ама пуста краста ... сега и след доброто мнение за Фрош как да ги оставя да си стоят на рафта в магазина?  Crazy Embarassed

# 332
 Grinning И аз имам прах КК, но не съм доволна. Остават песъчинки, а и е с фосфати. Така си стои в буркана, за резерва. От Т-маркет ги купих. Там има и Апта, ама произведени в.. EU. Много назад някой бе писал, че този "произход" не е добър. Струва ми се, че няма голяма разлика между Содасан и тези Фрош.

# 333
  • 1st floor
В момента мия с таблетки от Лидл - много съм доволна, не намирам разлика с Finish. Само ме дразни това, че трябва да режа таблетката на две. Съдомиялната ми е за 6 комплекта. Може ли да ми препоръчате гел, който да измива като посочените таблетки? Има ли разлика по принцип в това, дали се ползват таблетки, гел, прах? newsm78

# 334
Гелът мие добре , а е най-щадящ за съдовете. Особено за прозрачните чаши.

# 335
  • 1st floor
Коя марка да избера?

# 336
  • София
Коя марка да избера?
Не съм Summersunsun, но - сомат, финиш.

# 337
  • София
Aз пък мисля, че надраскването на стъклото зависи най-вече от самото стъкло...Водните ми чаши, тези за бира  и вино нямат грам драскотина, но имам една мерителна стълена чаша, която  е супер надрана от миялната. Едни чаени, тип Дуралекс, но не точно - и те са надраскани. В една миялна се мият с един и същи препарат - изводът ми е, че зависи от стъклото, а не от препарата.

# 338
Това за стъклото е вярно. А и посудата ни е нетраен инвентар, все пак, няма да векува. Аз съм благодарна на Лидка  Simple Smile , че ме отменя. За геловете: златната среда- между деликатния гел и агресивния прах е... хапчето Party Лидълските и мен ме изненадаха приятно. Та, след 707 експеримента съм така: има ли много съдове на Еличка- Фрош. Ако са тенджери, мазнотии и не тъй детски- Лидълските обикновени на висок градус.

# 339
Коя марка да избера?

Ми аз не ползвам само една, различни взимам, защото там от където пазарувам не всеки път ги има гелообразните.

# 340
  • 1st floor
И мога да разчитам, че мият като таблетките или са по-деликатни, както казва Веси?

# 341
  • Пловдив
И мога да разчитам, че мият като таблетките или са по-деликатни, както казва Веси?
Ползвам гела на Медикс, много съм доволна, всеки път ме впечатлява с качеството на измиване.  Peace Пускам предимно програма за силно замърсени съдове.  bowuu

# 342
Офф, нЕма отърваване от страстите и това си е Twisted Evil  Те това гелче не съм пробвала. Чантето и  леви- десни при рафтчето с хигиената Laughing  Тия дни ще си кажа за Медикс гел.

# 343
  • 1st floor
Ще чакам отзиви и аз, защото четох противоречиви мнения.  Laughing Иначе сега гледах геловете на Финиш и Сомат, ама нещо ми се видяха скъпи спрямо таблетките.  newsm78 По спомен 26 измивания за 18 лева, ако съм прочела  правилно.  Stop Май ще си режа таблетките от Лидл. Mr. Green

# 344
Моите обикновени на Лидъл с едно леко натискане се чупят на две. Два пъти без да искам, докато ги разпечатвах. Не разбирам защо ги режеш.

Общи условия

Активация на акаунт