Препарати за съдомиялна - 8

• 96 020
  • 728
  •   1
Отговори
# 465
  • Пловдив
Цитат на: kamice link=topic=894958.msg33
240952#msg33240952 date=1465324938
Аз за тези на Fairy говоря:

По принцип си ползвам дългата програма и нямам проблем, понякога се случва да пускам и късата, която при мен хич не е къса (1.30ч.), но тези при нито една от двете не ми измиха съдовете, все едно са мити само с вода.

Аз от Finish не съм доволна, измиват перфектно, но пък ми драскат чашите.

Ще ме извиняваш ама това не е Платиниум  Peace
Никъде не съм казала, че е Платинум.

# 466
  • София
Kamice, тя Боряна друго не признава, освен платинум.  Hug
Иначе такова Фейри и аз оползотворих една опаковка. При мен измиваше, но имаше твърде силен аромат. От опаковката ми допадаше, но ми миришеха и съдовете.  newsm78

# 467
  • Варна
Така си е,не признавам друго  hahaha
Аз съм ползвала и това,но ми идва слабо..става за слабо замърсени съдове,но не и за силно замърсени а аз предпочитам с една таблетка да си измия всички възможни нацапани съдове натъпкани в съдомиялната : )

# 468
Че то и аз с по една таблетка си мия съдовете и ми са измити, нищо че никога не съм ползвала Платинум Simple Smile

# 469
някой ползвал ли е българските на Медикс ?

Аз ползвам в момента новия оранжев Медикс.

какво ти е мнението за оранжевия  Медикс ?

# 470
  • София
Аз ползвам в момента новия оранжев Медикс.

За този ли става въпрос:
Скрит текст:
Какво ти е впечатлението от него? Справя ли се със замърсени съдове? И на каква цена ги взе?  Hug
Гледам, че има и ооще един нов вариант - премиум :
Скрит текст:

# 471
На мен ми излизат 47 стотинки, понеже в единствения магазин, в който ги намерих са на цена 14 лева, но пък много ги харесвам и пак казвам, купих само заради идеята, че са по-чисти от останалите.

Днес се сдобих с тези новите от DM, тази вечер ще ги пробвам и споделя  Peace

Супер са,чудех се дали да ги взема ,като бях в магазина,но ме спечелиха с това,че са без фосфати и прочие.и чиниите са измити,а ми бяха от ония ден.няма го и ония гаден аромат на химия.взех ги за 11лв ,цена на брой 35ст

# 472
  • Варна
Че то и аз с по една таблетка си мия съдовете и ми са измити, нищо че никога не съм ползвала Платинум Simple Smile
И какво от това?  Mr. Green

# 473
Опит втори на кратка програма- ДМ таблетки - доообре.няма не измити съдове , освен едно бурканче , но там мисля ,че беше защото го наврях в ъгъла.и преди ми се е случвало

# 474
  • Пловдив
Аз вече няколко пъти ги пробвах на различни програми и нямам фалове. Всичко е перфектно измито и най-хубавото е, че нямат аромат.

# 475
Тук сме се събрали да коментираме различни продукти, да обсъждаме цени, разменяме мнения, да си помагаме, но твоя тон е просто ужасен!

# 476
  • Пловдив
Тук сме се събрали да коментираме различни продукти, да обсъждаме цени, разменяме мнения, да си помагаме, но твоя тон е просто ужасен!

Аз изобщо не виждам смисъл в това, което прави Боряна Георгиева. Доволна си от един продукт, никой не те кара да го сменяш, но аз например съм от хората, които имат по пет различни опаковки от продукт и обичам да пробвам нови неща и ми е досадно, когато чета за едно и също нещо постоянно. Не се обиждай, но вече на всички ни стана ясно, че ти харесваш само едни таблетки и не ги сменяш за нищо на света, пак повтарям, повечето от хората, които пишат в тази тема не са като теб.

# 477
Мисля ,че няма смисъл да коментираме държанието на Боряна.приемаме ,че има хора,които си слагат капаците и нищо не ги интересува.

# 478
  • София
Мен пък хем ме боли, хем ме сърби. Grinning Обичам да купувам големи опаковки на промоция, 'щото е изгодно, ама не обичам дълго време да ползвам едно и също нещо и ми досадяват и прахове за пране и таблетки.. Обичам да пробвам различни неща и добре, че нямам ДМ наблизо, защото заради последните страници да съм хукнала да си купувам и техните таблетки.  Laughing В момента имам отворени 3 вида таблетки и прах на Кауфланд.  Embarassed И все си викам "Няма да купувам докато не свърши всичко и не останат 10тина бройки".. Да,да!   smile3555

# 479
Рош и аз съм така Mr. Green за сега наистина съм супер доволна от ДМските .то и те не са евтини де,една бройка е 35ст.сега ще дебна да ги намалят Laughing

Общи условия

Активация на акаунт