Търся/предлагам аватар/подпис! 5

• 343 242
  • 5 914
  •   1
Отговори
# 4 110
  • София
Мари ако аз и ти не пишем в една и съша тема, аз откъде да видя с какво си облечена и да те цитирам ??? (говоря принципно) Whistling

# 4 111
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Мари твърдиш,че две момичета са били с еднакви комбинации по едно и също време???Едва ли.Ако една комбинация е носена от мен и е цитирана,а след това съм я подарила на теб и ти я носиш има ли смисъл отново да се цитира?
Акашче,Ловли пускайте си играта в аватарните игри по добре.Ще има неодобрение масово според мен,че се превзема и тази тема както и приятните и досадните подписи.
Ами момичета цитирайте в нея и други потребители.Различни от игрите и тези които предлагат комбинации тук.Никой няма да има нищо против.Самоцитирайте се дори. Mr. Green

# 4 112
  • София
Няколко комбинации, които няма да нося Wink

Скрит текст:
1.

2. За Sause baus!

3.За asa

4.

Последна редакция: чт, 25 авг 2016, 22:15 от Morríghan

# 4 113
Мори,2 моля!!!!

# 4 114
  • София
Твое си е bouquet

# 4 115
  • София
Morríghan , искам 3 и благодаря bouquet

# 4 116
  • В Космоса
Ще има неодобрение масово според мен,че се превзема и тази тема както и приятните и досадните подписи.

Какво превземане? Тази тема тръгна от аватарните игри. Едва ли някой си мисли подобно нещо.
Аз бях една от най-редовните тук. Това, че от известно време не предлагам, просто съм в период, в който нямам време и муза да правя повече комбинации. Но утре може пак да започна да предлагам.

Решихме този път така за по-различно. Ще е интересно веднъж да ни оценят независими потребители, които не са участници. А към кои други да се обърнем ако не към момичетата в тази тема?

Но на мен не ми пречи да отменим тази игра. Хич не ми се занимаваше и без това.

# 4 117
  • София
Morríghan , искам 3 и благодаря bouquet

Заповядай Simple Smile

# 4 118
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.

Искам обаче да споделя едно мое огорчение, което ме накара да се замисля и може би няма повече да се записвам в темата за красиви или досадни комбинации.

Честно ли? Shocked Ама наистина ли толкова насериозно приемате нещата?Не мога да повярвам newsm78

Аз пък също ще се отпиша от тази "полезна" тема "Приятни/Досадни аватари"  и въобще няма да ме вълнува кой е цитиран и кой не е hahaha    hahaha

Последна редакция: чт, 25 авг 2016, 22:31 от ♥ LoVeLy Wife ♥

# 4 119
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Ще има неодобрение масово според мен,че се превзема и тази тема както и приятните и досадните подписи.

Какво превземане? Тази тема тръгна от аватарните игри. Едва ли някой си мисли подобно нещо.
Аз бях една от най-редовните тук. Това, че от известно време не предлагам, просто съм в период, в който нямам време и муза да правя повече комбинации. Но утре може пак да започна да предлагам.

Решихме този път така за по-различно. Ще е интересно веднъж да ни оценят независими потребители, които не са участници. А към кои други да се обърнем ако не към момичетата в тази тема?

Но на мен не ми пречи да отменим тази игра. Хич не ми се занимаваше и без това.

Мисли се Акаша.Хъш го каза тактично,а Мари намекна  Peace

# 4 120
  • В Космоса
Вярно, че скоро не съм идвала насам, но кой предлага тук комбинации? Основно момичета от игрите. Срамота!

# 4 121
  • Талант на 2012,2013 г.
Казах, че нямам против да има тук пост от Аватарната игра.
Не си ме прочела ли, Захарче? Нищо не намеквам. Говоря открито и каквото имах да напиша го написах.
Толкова.
Не ми е важно да съм цитирана.
Всъщност както и да ви го обяснявам видях реакциите ви... Няма да ме разберете. Grinning Grinning

# 4 122
  • В Космоса
Така е, Мари! Hug Ти каза, че нямаш против. Аз пак избързах с коментара, но се изприщвам вече от подобни неща, затова.

# 4 123
Казах, че нямам против да има тук пост от Аватарната игра.
Не си ме прочела ли, Захарче? Нищо не намеквам. Говоря открито и каквото имах да напиша го написах.
Толкова.
Не ми е важно да съм цитирана.
Всъщност както и да ви го обяснявам видях реакциите ви... Няма да ме разберете. Grinning Grinning

Да каза,че нямаш нищо против,но веднага след това изказа недоволството си,че се цитират само едни и същи момичета в другата тема.Едва ли не излезе сега и тази ще превземат. Peace

# 4 124
  • Талант на 2012,2013 г.
Акаша Hug

Захарче можеш да си развиваш своите тези. Фантазията ти е доста добра.  Mr. Green

Аз нямам нищо против Аватарните игри. Peace

Общи условия

Активация на акаунт