365 тайни от моя живот /4 тема/

• 238 050
  • 1 229
  •   1
Отговори
# 45
Exquisite, +1000 съгласна с написаното от теб! Simple Smile
Затова го обичам този форум, човек може да получи подкрепа и съвет от напълно непознат, съвсем адекватно и точно.

# 46
  • София
EXQUISITE много благодаря  bouquet Всеки път много се радвам като чуя, че има хора, които не съдят хората по различията им.
 bouquet Hug

# 47
EXQUISITE, не знам какви са ти терзанията, но аз много ти се радвам! bouquet И ти се възхищавам, за всичко, което си, и си постигнала! bouquet
Завистта не ми е присъща и наистина не проумявам как хората се разяждат от деструктивни чувства като завист, ревност, желание за отмъщение... ooooh!

# 48
не проумявам как хората се разяждат от деструктивни чувства като завист, ревност, желание за отмъщение... ooooh!

Всички тези неща съм изпитвала в даден момент, въпреки че към днешна дата вече ги проявявам под друга форма. От завист до завист например има разлика, както и от ревност до ревност. Понякога тези чувства могат да бъдат двигател и мощен ритник отзад да се размърдаш и положиш усилия да имаш това което искаш, особено преди тази завист или ревност да се превърнат в чиста и жлъчна злоба.
Колкото до отмъщението, вече надраснах онази дива страст да връщам всеки удар по егото ми. Днес по-скоро съм водена повече от чувство за справедливост и не оставям нещата просто да минат и заминат.

# 49
не проумявам как хората се разяждат от деструктивни чувства като завист, ревност, желание за отмъщение... ooooh!

Всички тези неща съм изпитвала в даден момент, въпреки че към днешна дата вече ги проявявам под друга форма. От завист до завист например има разлика, както и от ревност до ревност. Понякога тези чувства могат да бъдат двигател и мощен ритник отзад да се размърдаш и положиш усилия да имаш това което искаш, особено преди тази завист или ревност да се превърнат в чиста и жлъчна злоба.
Колкото до отмъщението, вече надраснах онази дива страст да връщам всеки удар по егото ми. Днес по-скоро съм водена повече от чувство за справедливост и не оставям нещата просто да минат и заминат.

Напоследък съм очарована от Антигона!!! Постовете й могат даже да ме побутнат в правилната посока, което обаче ме притеснява, Crazy по възраст мога да съм й майка.... ако бях от малцинствата де Wink

# 50
  • при моите деца .....

Затова го обичам този форум, човек може да получи подкрепа и съвет от напълно непознат, съвсем адекватно и точно.
Peace

И аз обичам форумът!
В най-трудните моменти съм получавала подкрепа.
Споделяла съм и най-щастливите си мигове!

# 51
Краката ми омекват, като го видя. Усещам се лека, сърцето ми бие зверски, а въздуха не ми достига. Не, не съм на 17, почти на 40 съм, Simple Smile. А, като ми се усмихне и ме погледне с тези очи- изпитвам неистово желание да протегна ръка и да го погаля, да го помилвам . Виждам го рядко, два- три пъти месечно, клиент е на магазина, където работя имаме само служебни отношения, въпреки, че му е ясно как пърхам покрай него. Личи ми, пък и не се крия. Даже не ми е грях да си призная, че не ме интересува дали е женен, или има връзка. Ако ми се отдаде възможност,  няма и да помисля  да откажа какъвто и да е контакт с него.

# 52
  • Лутаща се
Скрит текст:
Гадно, ми е че заваля сняг. Много се радват? Аз защо хейтвам? Защото ходя с две патерици, висока съм 1.40, пързалям се като луда като изляза на снега  Grinning Не, че е голяма тайна, но ми е много кофти. Някой ден ще отида да живея някъде където няма сняг и е топличко.
И аз искам да си намеря работа, уча 3 курс, живея с нашите, но като отида на интервю и ме гледат като полезно изкопаемо, защото съм с патерици?  ooooh! И отново си дойдохме на думата. Понякога му писва на човек да се доказва на хората, колко си способен въпреки ръста, въпреки различията, които имаш. И знам, че това е било така винаги и винаги ще бъде така, и по-добре да не се сдухвам, но си позволих само тук да се оплача. Иначе моите познати ме знаят като шантавата дето въпреки всички гадории в живота си винаги е усмихната.  Sunglasses
Сори, за негативния пост.  bouquet

Мисля, че аз не съм и никога няма да бъда толкова силна духом. Бъди все така усмихната, напук на всички и на всичко!

# 53
Краката ми омекват, като го видя. Усещам се лека, сърцето ми бие зверски, а въздуха не ми достига. Не, не съм на 17, почти на 40 съм, Simple Smile. А, като ми се усмихне и ме погледне с тези очи- изпитвам неистово желание да протегна ръка и да го погаля, да го помилвам . Виждам го рядко, два- три пъти месечно, клиент е на магазина, където работя имаме само служебни отношения, въпреки, че му е ясно как пърхам покрай него. Личи ми, пък и не се крия. Даже не ми е грях да си призная, че не ме интересува дали е женен, или има връзка. Ако ми се отдаде възможност,  няма и да помисля  да откажа какъвто и да е контакт с него.

ooooh! Tired Тайната ми е, че се отвращавам от такива постове. /по-скоро от болднатото/  Sick

Ти семейна ли си? А деца имаш ли?
Не мога да си представя, че някого може да не го интересува това, че може да разбие нечие семейство, примерно и с деца!?!?! А по-лошо, може да разбие две семейства.

Всеки човек понякога е привлечен от друг човек, но когато имаш семейство, според мен е важно да не се залита прекалено. В смисъл "да, харесва ми, но толкова, нищо повече, да не се самонавивам сама". Тук с пълна сила за мен важи приказката "да би мирно седяло, не би чудо видяло"

Най-добрият вариант в тази ситуация е и двамата да са свободни. Тогава разбирам трепетите и мислите.  Peace

# 54
  • София
Кога станах ограничена,  намусена,  вечно сърдита патка.
Имам бръчка на челото, която виждам и разбирам, че съм на 28г., и съм объркана каква трябва да бъда. Малко се позагубих.

# 55
Кога станах ограничена,  намусена,  вечно сърдита патка.
Имам бръчка на челото, която виждам и разбирам, че съм на 28г., и съм объркана каква трябва да бъда. Малко се позагубих.

Не ми "звучиш" като такава - поне, когато те чета тук. Като патка пък изобщо  Simple Smile. Но разбирам, че понякога човек се чувства така. При някои хора точно такъв период, който изтощава емоционално, след това ги амбицира за важни и удовлетворяващи решения и промени. Или просто е моментът, в който да се огледаш и да видиш колко много неща от живота може да ти харесат, стига да ги забележиш. Моля да ме извиниш за анализа, за който не си молила Simple Smile, просто ми се стори познато състоянието ти.
Тайната ми е, че напоследък имам чувството, че тъпча на едно място. Имам нужда от някакво движение, развитие. Харесва ми забавената скорост за релакс, но за малко, след това започва да ми липсва динамиката на живота. Ако това продължи още малко тази монотонност ще ме подлуди. Трябва да измисля нещо... Иначе не ми липсва вдъхновение и любов към живота и красотата му. Не знам защо така... може да е логичен застой след много напрегнат период. И все пак, дано да приключи скоро.

# 56
  • София
Rain благодаря  Hug
Между другото и аз тъпча на едно място,  наистина е подлудяващо.

# 57
Подкрепям щастлива.
Но ако потребителката е без ангажименти, това, което се случва, е преакрасно.
Ако обаче е семейна, наистина е глупаво. Да. случва се някой да ти хареса, не сме слепи, но е добре да се стопира в подходящия момент. Човекът по това се различава от животното, че трябва да може да устои на сърбежа.

# 58
Мъжът ми каза, че не знае дали ме обича  Tired За 3 дни го хванах в 6 лъжи, безобидни, но за мен лъжата не е от значение каква е а факта, че я има ме вбесява. Не знам какво да правя, но не ми и пука много...

# 59
И аз не мога да прощавам лъжи, ама изобщо не мога. Въртят ми се после в главата при всеки контакт с въпросната личност, колкото и да се опитвам да забравя. Опитвам се да работя над въпроса...но от друга страна си мисля: защо пък??? Длъжна ли съм да прощавам неща и да ограничавам собственото си чувство за справедливост и да оправдавам постъпки, които са ме наранили, с рискът да се случи пак?

НЕпрощаването не е само лошо качество. Понякога май е вратичка за хора...тия които не могат да минат през нея...просто остават отвън.

Общи условия

Активация на акаунт