Затова го обичам този форум, човек може да получи подкрепа и съвет от напълно непознат, съвсем адекватно и точно.

по възраст мога да съм й майка.... ако бях от малцинствата де

. А, като ми се усмихне и ме погледне с тези очи- изпитвам неистово желание да протегна ръка и да го погаля, да го помилвам . Виждам го рядко, два- три пъти месечно, клиент е на магазина, където работя имаме само служебни отношения, въпреки, че му е ясно как пърхам покрай него. Личи ми, пък и не се крия. Даже не ми е грях да си призная, че не ме интересува дали е женен, или има връзка. Ако ми се отдаде възможност, няма и да помисля да откажа какъвто и да е контакт с него.
Не, че е голяма тайна, но ми е много кофти. Някой ден ще отида да живея някъде където няма сняг и е топличко.
И отново си дойдохме на думата. Понякога му писва на човек да се доказва на хората, колко си способен въпреки ръста, въпреки различията, които имаш. И знам, че това е било така винаги и винаги ще бъде така, и по-добре да не се сдухвам, но си позволих само тук да се оплача. Иначе моите познати ме знаят като шантавата дето въпреки всички гадории в живота си винаги е усмихната. 

. А, като ми се усмихне и ме погледне с тези очи- изпитвам неистово желание да протегна ръка и да го погаля, да го помилвам . Виждам го рядко, два- три пъти месечно, клиент е на магазина, където работя имаме само служебни отношения, въпреки, че му е ясно как пърхам покрай него. Личи ми, пък и не се крия. Даже не ми е грях да си призная, че не ме интересува дали е женен, или има връзка. Ако ми се отдаде възможност, няма и да помисля да откажа какъвто и да е контакт с него.
Тайната ми е, че се отвращавам от такива постове. /по-скоро от болднатото/ 

. Но разбирам, че понякога човек се чувства така. При някои хора точно такъв период, който изтощава емоционално, след това ги амбицира за важни и удовлетворяващи решения и промени. Или просто е моментът, в който да се огледаш и да видиш колко много неща от живота може да ти харесат, стига да ги забележиш. Моля да ме извиниш за анализа, за който не си молила
, просто ми се стори познато състоянието ти.