365 тайни от моя живот /4 тема/

• 238 084
  • 1 229
  •   1
Отговори
# 75
  • В Космоса
Имам нуждата да си разказвам преживяванията и да ги разказвам, и разказвам, но от другата страна ме мъчи чувството, че се разголвам и че те се омаловажават, когато се запишат в пространството извън моята памет. Sad

# 76
Имам нуждата да си разказвам преживяванията и да ги разказвам, и разказвам, но от другата страна ме мъчи чувството, че се разголвам и че те се омаловажават, когато се запишат в пространството извън моята памет. Sad
+1

# 77
Имам нужда от нов мъж, нова работа, кутия латекс и боя за коса. Нещастна съм с живота си и ужасно ми личи. Затрупала съм се с ненужни вещи, за да запълня душевната празнота. Знам, че единствено промяната е изход, но за първи път ме е страх, да не допусна същите грешки.

# 78
Ядосана съм на скъпия. Като направи някой гаф (дребен де, но все пак гаф- моите той също не ги подминава!) и се опитам да му обясня кое ме е ядосало на неговата постъпка, той хем виновен , хем се обижда и на всичкото отгоре се цупи. Иде ми да го фрасна в такива моменти...

# 79
Имам нужда от нов мъж, нова работа, кутия латекс и боя за коса. Нещастна съм с живота си и ужасно ми личи. Затрупала съм се с ненужни вещи, за да запълня душевната празнота. Знам, че единствено промяната е изход, но за първи път ме е страх, да не допусна същите грешки.

Започни с изхвърлянето на ненужни вещи - всякакви прахосъбирачки независимо от сантимента към тях; дрехи и обувки, който не си носила от две години /понеже често хвърлям, срокът съм го свела до една година, пазя само два пуловера - един от 8 клас и един от студентските години и ги обличам понякога на планина/ и изобщо всичко, което не ползваш независимо от какъв тип е. Не бързай да го заместваш с нещо ново и подобно. Предполагам, че кутиите латекс и боя за коса са фигуративни, но все пак - в салон е по-добре отколкото у дома, ако правиш драстична промяна в цвета, а за латекса помисли какво друго би променила освен освежаване на стените. Помисли и кои от приятелите ти биха ти помогнали и направи от ремонта забавление.
Нова работа е по-лесно от нов мъж особено, ако си обвързана в момента.
За допускането на едни и същи грешки - често правя едни и същи грешки точно в опита си да ги избегна и не съм добър съветник. Много добре разбирам как се чувстваш.  Hug

# 80
Абсолютно съм съгласна с бубанка.Само да допълня, че съм била сама и знам от опит, че нов мъж за стабилна връзка идва чак тогава, когато си стъпил на краката си и се чувстваш добре в кожата си и в дома си. Тогава имаш и друго самочувствие, и друго излъчване. Така че, би трябвало май точно там да започнеш.
Успех!  bouquet

# 81
Честит празник на всички именници!

Страх ме е, страх ме е много, стомаха ми се е свил на топка. Помолете се днес резултатите да са хубави!  Praynig

# 82
Цвети, стискам палци всичко да е наред  Hug

# 83
Честит празник на всички именници!

Страх ме е, страх ме е много, стомаха ми се е свил на топка. Помолете се днес резултатите да са хубави!  Praynig

Дано всички притеснения днес да се окажат напразни.  bouquet bouquet bouquet

# 84
Дано момичета, днес след обяд или утре сутрин ще излязат резултатите. Дано всичко е наред, само на това се моля!

# 85
  • Пловдив
Цвети, всичко ще е наред, не се притеснявай!

Аз също съм от онези, които в стремежа си да не повторя грешките, не само че ги повтарям, а направо затъвам...особено в личните взаимоотношения.

Искам да стана по-безчувствена за всичко около мен, чувствата да не са ми водещи в живота. Възхищавам се на жени, които тръскат глава и продължават напред, знам, че и те плащат цена...Като подрастваща умеех да слагам край и да не мисля много-много и сега се опитвам да не мисля, но пустото сърце как не се умори и не претръпна.

# 86
  • някъде
След всяка раздяла е така...нормално е...просто трябва време и ще се оправят нещата и ще дойде подходящия човек.

# 87
Изпадам в крайни състояния и това не ми харесва. От пълна вяра в себе си до пълно отчаяние.

# 88
Води си дневник. Много помага.
Крий го добре. След време го прочети.
Опитай!    Peace

# 89
Тайната ми е, че привличам хора, на които им доставя удоволствие да ме тормозят психически. Търпя, търпя много,много дълго, след което изригвам и помитам всичко,(така напуснах последната си работа във важен момент).
Как бихте коментирали моят проблем, който не е отсега?
На мен ми е ясно, че проблемът е в мен.

Общи условия

Активация на акаунт