365 тайни от моя живот /4 тема/

• 238 106
  • 1 229
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Тайната ми е, че привличам хора, на които им доставя удоволствие да ме тормозят психически.
Помисли върху въпроса защо привличаш подобни хора. След като в един момент помиташ всичко, значи има надежда да успееш да се научиш как да се поставиш в самото начало, без да се стига до крайности, както при теб се получава в последствие.

# 91
Вероятно трябва да реагираш по-рано и не така бурно.

# 92
Тайната ми е, че привличам хора, на които им доставя удоволствие да ме тормозят психически.
Помисли върху въпроса защо привличаш подобни хора. След като в един момент помиташ всичко, значи има надежда да успееш да се научиш как да се поставиш в самото начало, без да се стига до крайности, както при теб се получава в последствие.

И аз мисля, че това е Урока.
Успех!  Hug

Същата бях и аз..Wink

# 93
Ти не ги привличаш реално, просто им позволяваш да те тормозят. Имам си теория за това, но не ми се разсъждава по нея. Върни се назад във времето и ще откриеш причина да си такава. Ти си наясно с нея, впрочем, но не го признаваш пред себе си.

# 94
Анонимен, причината  вероятно е някъде в детството ти  или в конкретна случка.
Смяташ ли се за жертва на обстоятелствата?

# 95
Един сън обърна емоциите ми на 180 градуса .

# 96
  • София
В  Blush особен период съм - летя и пърхам, но мога да го споделя само с Вас, т.е. анонимно  Mr. Green

# 97
Синът ми пак навлезе във фазата "всички са добри, само аз лошата".. Позволи си да каже остри думи, които не би формулирал така сам, без помощ.
Знам, че и това ще мине и накрая сам ще избере истината, ама..((

# 98
В  Blush особен период съм - летя и пърхам, но мога да го споделя само с Вас, т.е. анонимно  Mr. Green
Честито! Дано по-дълго продължи този период
EXQUISITE  Hug Сигурна съм, понеже сме една зодия, че не можеш да се сърдиш на детето си...А който му е вкарал тези думи в устата....си е за него
Моята тайна е, че днес се просълзих на улицата Embarassed Много ревлива станах

# 99
Момичета благодаря Ви за куража и подкрепата  Hug, резултата от изследванията е добър.
Благодаря на Господ!  Praynig За пореден път се убеждавам,че от здравето по-важно няма!

# 100

Моята тайна е, че днес се просълзих на улицата Embarassed Много ревлива станах

Aз пък днеска се наревах в бюрото, като останах сама преди малко - май множко ми дойде тая седмица, и тук, и вкъщи някак си... Сега обаче ще си прасна едно червило и отивам да се разходя по брега на Елба, да ме хване студеното и да ми издуха всички мисли от тиквата!

Цвети, не писах преди, но следих: радвам се че всичко е  наред и можеш да отдъхнеш!  bouquet

# 101
  • Бургас
Момичета благодаря Ви за куража и подкрепата  Hug, резултата от изследванията е добър.
Благодаря на Господ!  Praynig За пореден път се убеждавам,че от здравето по-важно няма!
Много се радвам, че всичко е наред  Hug

# 102
Момичета благодаря Ви за куража и подкрепата  Hug, резултата от изследванията е добър.
Благодаря на Господ!  Praynig За пореден път се убеждавам,че от здравето по-важно няма!
Чудесна новина.

# 103
  • София
Преди почти 3 години именно в този форум попаднах на информация, касаеща ме много пряко и лично, която за секунди срина целия ми свят. Изпаднах в депресия, месеци пих успокоителни и пр.
6 месеца по-късно последва втори удар, после трети и така до момента - бяха 3 много тежки години, пълни с всякакви гадости.
Външно не ми личи много, но покрай празниците просто ми дойде в повече и се пречупих. Давам си ясна сметка, че съм в депресия, но не желая да бъда тъпкана с лекарства.
Покрай всичката тази "хубавиня", вероятно ми предстои и да взема най-тежкото до момента решение в живота си. Имам усещането, че съм на изчерпване.

# 104
Синът ми пак навлезе във фазата "всички са добри, само аз лошата".. Позволи си да каже остри думи, които не би формулирал така сам, без помощ.
Знам, че и това ще мине и накрая сам ще избере истината, ама..((

Гадни пубери са в тази възраст. Не се тормози твърде много, защото ще му мине. Моят ме тормози понякога и за да не избухна си припомням разправиите, които аз имах с моите родители, когато аз бях гаден пубер Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт