365 тайни от моя живот /4 тема/

• 238 094
  • 1 229
  •   1
Отговори
# 1 170
  • на последния етаж
Тайната ми е, че много искам трето дете, но е невъзможно Sad
Зависи какво визираш под невъзможно! На този етап и моята тайна е същата! Надявам се да не стане късно, когато излезем от невъзможното!  Hug
Моята също. И аз се моля за същото, да не стане късно, когато излезем от невъзможното...  Praynig

# 1 171
Добре, де, момичета, ако е твърде лично, ще ме извините, но кое да му е невъзможното? Какво имате предвид под това?

Разбирам Марсинка с нейните причини, защото наистина психичното състояние и равновесие е най-важното, особено пък за децата. Ако тя не е добре психически, децата ще са още по-зле, особено пък ако има и трето. Винаги след бебе депресията /ако я има/ се задълбочава.
Та и според мен за нея ще е по-добре да изчака.  Hug

# 1 172
Имам остра нужда да говоря. Но не някой да ме слуша, а да чуя и видя нещата от друг ъгъл

# 1 173
  • София
Приятелка? Ако ти е истинска, ще ти каже как вижда нещата, дори да е трудно.

# 1 174
И тук може да получиш доста други гледни точки.. Hug

# 1 175
И тук може да получиш доста други гледни точки.. Hug
Или да те разкъсат!

# 1 176
Това също е гледна точка..))

# 1 177
  • София
По-вероятно е разкъсването. Затова семейните и вътрешни драми само офлайн.

# 1 178
  • при моите деца .....
Снимките на приятели от ФБ от най-разнообразни морски и планински курорти ме изпълват със съвсем неблагородна завист. За поредна година не можем да си позволим почивка, всички около мен заминаха някъде или ще заминават в близките дни, само ние си седим вкъщи.

Аз благородно завиждам.....
И не знам..... толкова ли неорганизирани сме финансово, но дори 1-2 дни няма да можем да отидем някъде....
А имам нужда....
Както казвам само за ден поне да мина табелата на града.....

# 1 179
  • София
А аз се дазня,когато ме занимават със себе си...по същите причини...

# 1 180
За пореден път си направих мечешка услуга. Направих услуга на близък човек и сега се опитвам да оправя последствията. Яд ме е и то много, налага се да лъжа само и само да нямам разправия вкъщи. Ще су пукна по шевовете, но нека ми е за урок.  ooooh!

# 1 181
За пореден път си направих мечешка услуга. Направих услуга на близък човек и сега се опитвам да оправя последствията. Яд ме е и то много, налага се да лъжа само и само да нямам разправия вкъщи. Ще су пукна по шевовете, но нека ми е за урок.  ooooh!
Дано се оправят нещата по скоро! Съчувствам и ти стискам палци, да нямаш повод за разправия.
Преди доста години моят мил съпруг взел, че отслужил на една дама с пари от служебните уж за малко. Работата се забатачила т.е пари няма и той тайничко си дръпнал от влога. Да ама мен като ме зачовърка, няколко дни все нещо ме караше да проверя какво става, колко са парите, ей такива неща. И изненада! Парите намалели значително. Последствията ясни и разправиите също. Скандали докато дамата му се издължи. После влогът беше на двама ни на името, а сега даже и заплатата си не тегли, все в мен е картата му и тегля при нужда.
Дано не си станала поръчител, че и там бяхме почти "изгорели".

# 1 182
  • София
Моята тайна е,че едвам издържам психически.Майка ми получи инфаркт и е в болница а няма 50 г.,тревожа са да не се повтори пак,всичко ще бъде ли наред.Трудно ми е да спя,не мога да се грижа пълноценно за дъщеря си. Тежко ми е,искам да минава този ужасен период Sad

# 1 183
  • В Космоса

sea.sea, пожелавам ти майка ти да се възстанови възможно най- бързо и всичко да ви е наред занапред! Hug

# 1 184
  • София

sea.sea, пожелавам ти майка ти да се възстанови възможно най- бързо и всичко да ви е наред занапред! Hug
Благодаря много,сега си лежа и си плача,няма с кой да говоря в момента,тежко ми е. Надявам се всичко да отмине и да остане само 1 лош спомен...

Общи условия

Активация на акаунт