На пазар във Варна - 41

• 70 791
  • 728
  •   1
Отговори
# 420
  • Варна
Не ти трябва подобрител.
Чукнах в нета да видя що за чудо е това
и като видях таблицата, ми се уплаши окото колко Е-та съдържат.

http://www.toshev-ltd.com/bg/Zaharni-i-sladkarski-izdeliya/23/Po … yab/75/inovation/

# 421
  • Варна
ясно..и аз май размислих  Mr. Green
В някои брашна обаче мисля,че добавят подобрител..взимала съм на София Мел за кекс което е и май го пишеше  newsm78

# 422
  • До морето
Здравейте, някой знае ли откъде да купя детски халат за момче на 3-4 годинки? По принцип търся с Макуин, но вече съм склонна да купя и друг, само да е хубав.

# 423
  • Варна
Детски халати за баня има тази седмица в Кауфланд.

# 424
За халати Мадара,  ако е за 3-4 год може да провериш и помагазините за дрехи Бебе борса

# 425
  • Варна
И аз щях да пиша за Мадара,
но ние купихме от там преди броени дни
и халатът пуска страшно много власинки.
Ще видим след поредица от изпирания
ще продължава.

# 426
Ние си взехме за цялото семейство преди месец.  След второто пране се оправиха.. Детето игра на star wars преди да го изпера и за два часа у нас беше позеленяло от мъхчета

# 427
  • Варна
И аз купувам от Мадара, но не на Яна, а на Daizy baby и няма никакви мъхове, а също са плътни и попиват. Такива бебешки хавлии също ползвах, а сега и халат. Кисна 4-5ч в студена вода и после си пера на 90гр.
ММ има халат на Яна... е, не спра и до ден днешен да пуска.  #Cussing out

# 428
  • Варна
Препоръчайте ми, моля, добър УНГ доктор, който работи със ЗК!
За баща ми, който от възрастта вече не чува добре.

Ако е старческа глухота всеки един доктор ще го насочи да си слага апаратче. Отпускат едни пари за тях и се борят за комисиони  Simple Smile

# 429
  • До морето
Мерси, утре ще погледна в Кауфланд. Как може да няма никъде халати с Макуин  Crossing Arms

# 430
И някой знае ли къде продават маджун?
Благодаря предварително.
По направи си сам уличката, в техничарското магазинче до фотото.И във всеки един голям хипермаркет би трябвало да има.

Благодаря ти Franceska. Имам предвид маджун за ядене от захарно цвекло или тръстика.
А за раници  Totto, някой да има идея къде мога да разгледам на живо?

# 431
  • Варна
По назад се питаше за кутии на колела. От вчера в Лидл има няколко детски мебели и като отидох се оказа, че и такива кутии имало. 23лв, голяма, с капак и колела. Аз вземах синя със зелено, а другата мисля беше розова. Няма я брошурата на сайта да я покажа, че е свалена вече, но в магазина на Владислав се зарежда най-много та ако има кутии още-там ще е.
аз питах за кутиите, видях ги вчера и тези в лидл, но у нас няма да издържат дълго, малкия е много палав, обръща кутиите, скача върху тях, икейските ги изпочупи, тия от лидл също са от тънка пластмаса и ще заминат бързо. а онази голямата кутия с колела, за която питах, е от дебела пластмаса, купих такава преди 10 години, големия дори се возеше в нея като камионче, не мръдна. малкия успя да й счупи колелетата, но останалото е все още здраво. затова търся същата  Simple Smile

# 432
В Практикер и Бриколаж има такива кутии, италиански бяха имаме 2 броя и сме много http://www.igra4kite.com/product_info.php?products_id=18074& … pnu88gr0ovaeq39u5
Тук са се оляли с цената, аз ги взимах за ок 30 лв

# 433
  • Варна
Благодаря на всички, които писаха за УНГ !

# 434
И някой знае ли къде продават маджун?
Благодаря предварително.
По направи си сам уличката, в техничарското магазинче до фотото.И във всеки един голям хипермаркет би трябвало да има.

Благодаря ти Franceska. Имам предвид маджун за ядене от захарно цвекло или тръстика.

Нееееееееееееее, аахахаххаа, аз ти отговорих за другия маджун!!!

Общи условия

Активация на акаунт