На пазар във Варна - 41

• 70 821
  • 728
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Глас за Друмева и от мен  Mr. Green

# 106
Момичета, ако някой е виждал тези шотчета:
https://www.google.bg/search?q=%D1%88%D0%BE%D1%82+4move&biw= … GKiwouLU_UK2nM%3A
да ми каже, че не знам къде да ги търся, а ги харесах, защото не съдържат кофеин, малка доза са и не са газирани. Взех ги от СВА - Владиславово, до голямата втора употреба, но свършиха. Ходих на няколко СВА, но точно малките шотове ги няма.

# 107
  • Варна
Момичета, къде мога да намеря хубави аксесоари за коса...говоря за фуркети, шноли, ластици, понички...абсолютно всичко за оформяне на прическа?  Thinking

# 108
  • До морето
Благодаря. Може ли да кажете къзе преглежда?

# 109
  • Варна
Моя приятелка иска да дари детска коса, дълга плитка, но не намира къде във Варна. Да знаете някоя организация към която да се обърнем?

Като тръгнеш от светофара на Шипка посока подлеза, в дясната страна има един магазин за плодове и зеленчуци (често изкарани навън), след това има един фризьорски салон, подминаваш тях и пресичаш малката уличка...точно на ъгъла има една жена, която прави перуки и се занимава и с такъв вид перуки за онко болни. Можеш да провериш там как стоят нещата (дали ги прави безплатно и т.н)...и другият вариант, за който се сещам е да изпратите косата на организацията на Вили Боршукова...

# 110
  • Варна
Благодаря. Може ли да кажете къзе преглежда?

Поликлиника Европа  Peace

# 111
А от коя медицинска лаборатория сте доволни? Някъде из централната част ще ми е най-удобно....
Благодаря предварително.

# 112
  • Варна
Не знаех къде точно да си публикувам въпроса, надявам се тук да помогнете. Та става дума за това:
STYLE ME UP! Детски комплект за маникюр със сушилня
Моля, ако някой има този комплект да каже КАК да накарам маркерите да рисуват - тръскахме ги, натискахме ги, както е по инструкция, така и не почнаха да пишат.....  Thinking

# 113
  • Варна
Как се казва фитнеса в нови блок на Марешки зад МакДрайф?  Heart Eyes

Фитнеса си е пак на Марешки и се казва VM Fitness  https://www.facebook.com/vmfitness/?fref=ts
TNX на теб и Jorjeta!

# 114
  • Варна
А от коя медицинска лаборатория сте доволни? Някъде из централната част ще ми е най-удобно....
Благодаря предварително.

Статус лаб. Централната им лаборатория е в стоматологията на 3 етаж. Можеш да видиш и адресите на другите им лаборатории.

# 115
В Пикадили Цнтър мога ли да си платя сметка към Теленор, че отдавна не съм ходила там?

# 116
  • До морето
В Пикадили Цнтър мога ли да си платя сметка към Теленор, че отдавна не съм ходила там?
Има каса на Изипей, там можеш да платиш.

# 117
Благодаря ти много за отговора, точно навреме  Hug

# 118
Благодаря,  ще я посетя.

Трябва ми тривитаминол, от коя аптека мога да го взема, ако знаете някоя в района Спортна Зала-Чаталджа- Червен пл.. Или център, 
ще ми е най-полезно, благодаря!!

# 119
Благодаря,  ще я посетя.

Трябва ми тривитаминол, от коя аптека мога да го взема, ако знаете някоя в района Спортна Зала-Чаталджа- Червен пл.. Или център, 
ще ми е най-полезно, благодаря!!
Тривитаминол продават във ветеринарните аптеки,в обикновена аптека няма да го намерите.

Общи условия

Активация на акаунт