На пазар във Варна - 41

• 70 813
  • 728
  •   1
Отговори
# 165
Да, тези са. Не предполагах, че такава магазинна мрежа има във Варна

# 166
  • Варна
Благодаря!
За месото в магазините на Гюрлата имате ли впечатления?

# 167
Благодаря!
Откакто съществува магазинът само от там пазарим Peace Никога не сме попадали на лошо или непрясно месо,вече може би двайсетина години.

# 168
  • Варна
Здравейте, това което издирвам не е много по темата но все пак да питам. Търся си фитнес, но да е само за жени. По възможност в траекторията Катедрала - Община - Червен площад - Левски. Намерих един с добри отзиви "Джиджи", но ми идва далеч.  Thinking

Информацията ми не е актуална, но не пречи да провериш. Имаше женски фитнес до СОУ Димчо Дебелянов, мисля че в Галатея.

# 169
Отдавна го няма фиткърфса под Галатея.Сега е зад Мака (диагонално) на Севастопол.Има салон Красен стил и се влиза там и надолу е залата.

# 170
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Здравейте, това което издирвам не е много по темата но все пак да питам. Търся си фитнес, но да е само за жени. По възможност в траекторията Катедрала - Община - Червен площад - Левски. Намерих един с добри отзиви "Джиджи", но ми идва далеч.  Thinking

Точно до Плевенските закуски на Червения имаше някакъв дамски фитнес, но нямам спомен как се казва.Много ти помогнах май  ooooh! Mr. Green

# 171
Благодаря ви, ще мина да проверя какво предлагат. Simple Smile  bouquet

# 172
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
ДЖИДЖИ,не е нещо особенно,както обичам да се изразявам-има пет уреда на кръст.Икономисват откъм топлина.Съблекалните са студени.Препоръчвам ти МАКС фитнес,не е дамски,но в следобедните часове е спокойно и има три зали.

# 173
  • ул. "Мечтание"
Благодаря!
Откакто съществува магазинът само от там пазарим Peace Никога не сме попадали на лошо или непрясно месо,вече може би двайсетина години.

И от нас положителен глас. Каквото сме взимали сме били винаги доволни.

# 174

Аз намерих този в посочения район,  може да се обадиш за повече информация, но от снимките не изглежда кой знае какво... Ето 

# 175
  • Варна
Някой дали може да ми помогне... къде мога да намеря разнообразие от изкуствени цветя във вази или кошници...

# 176
Някой дали може да ми помогне... къде мога да намеря разнообразие от изкуствени цветя във вази или кошници...
В Джъмбо има много изкуствени цветя Peace

# 177
  • Варна
Здравейте!

Знаете ли къде мога да намеря пухени завивки на добри цени?

# 178
  • Варна
Днес е 21ви, отвориха ли Практикер?

# 179

Аз намерих този в посочения район,  може да се обадиш за повече информация, но от снимките не изглежда кой знае какво... Ето 
И не е кой знае какво,но в интерес на истината винаги беше пълен. Peace

Общи условия

Активация на акаунт