На пазар във Варна - 41

• 70 802
  • 728
  •   1
Отговори
# 255
  • Варна
Благодаря Живанк@bouquet

# 256
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
И въпросния артикул трябва да е на редовна цена,да не е намален.

# 257
  • Варна
Аз съм използвала много пъти талонът и за вече намалени артикули.

# 258
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Официално правилата са такива,но зависи от продавача.Аз едва веднъж успях да ги прецакам   hahaha

# 259
  • Варна
Аз използвам талоните само в Гранд Мол и доста дрехи съм купила така,
но като чета специалната темата за това, тук във форума,
момичета са писали, че наистина в други градове им отказват.

# 260
  • Варна
Здравейте момичета, искам съвет - търся хубав месарски магазин в района на Автогарата. Наблизо е м-н "Братя Томови" (на ул.Поп Харитон 71) - та някой купувал ли е от там? Мнение?

# 261
Здравейте момичета, искам съвет - търся хубав месарски магазин в района на Автогарата. Наблизо е м-н "Братя Томови" (на ул.Поп Харитон 71) - та някой купувал ли е от там? Мнение?

Купувала съм от там. Те са производители и месото е прясно. Мляното им месо обаче е много солено, а аз доста често купувам мляно свинско. Затова и смених месарницата с Мръвката на Колхозния пазар, както писах по-напред в темата. Освен това и продавачката ме дразнеше  Mr. Green

# 262
  • Варна

Купувала съм от там. Те са производители и месото е прясно. Мляното им месо обаче е много солено, а аз доста често купувам мляно свинско. Затова и смених месарницата с Мръвката на Колхозния пазар, както писах по-напред в темата. Освен това и продавачката ме дразнеше  Mr. Green
Благодаря ти, Живанк@! Ще ги пробвам скоро

# 263
  • Варна, Пловдив
Аз също купувам от Мръвката на Колхозния, имат много хубави сушени меса. Мляното месо е без сол.

Търся магазин за панделки на едро, да има разнообразие на размери и цветове. Минах през Ракхива, но не ме устройват размерите, обиколих познатите ми хоби магазини - Мимоко, Слънчоглед, М-арт, Уау, Creative, утре ще мина кинкалерията на Владислав, Македонския подлез (там е последен вариант, че цените са ми много високи).  Някъде в предишните теми се сещам, че имаше споменат склад за шивашки материали, но не помня името. ooooh!

# 264
jadi24, скоро видях една нова поне за мен кинкалерия. Не съм влизала, но е доста голяма. Намира се на улицата на задния вход на Била, мисля, че е Белацица.Пресичаш кап. Райчо и тръгваш по баира и на горния ъгъл до ОУ Цар Симеон от ляво е кинкалерията. Ако си в района може да провериш.

И да питам къде мога да открия оригинални ключодържатели мерцедес?

# 265
  • До морето
В Балкан Стар, примерно.

# 266
В Балкан Стар, примерно.

Благодаря ти, но дали има и някъде по в центъра, в Моловете?

# 267
  • Под Слънцето
Привет!

Издирваме читав/а адвокат , запознат  как се регистрира  фондация  или друго сдружение за набиране на средства. Казуса не е  лек , но не ми се навлиза в подробности. Става дума за  учебно заведение , което е под шапката на друго и е нужно  да се преборим с администрацията на по-големите.

# 268
  • Варна
Здравейте! Къде във Варна могат да се закупят шуслерови соли на добра цена. Може и онлайн магазин , ако знаете да напишете.

# 269
 За Шуслеровите соли - само не взимайте от билковите магазини, защото са напускали някакви уж внос от Германия, но не са D6, a D12
Цената, на която ми ги предложиха беше 6,10лв за 230 хапчета, и добре, че разгледах разреждането

Общи условия

Активация на акаунт