На пазар във Варна - 41

• 70 797
  • 728
  •   1
Отговори
# 285
  • Варна
Провери в Ракхива и в Слънчоглед.

# 286
Някой посещавал ли е водна аеробика в хотел Димят,  изникна ми из фейса, изглежда интересно... Някой с отзиви?

# 287
Търся магазин от който да видя, пипна и купя одеало на Минк/турски са/. Имам такова но е малък детски размер, а сега искам да купя за голям човек.

# 288
Ако не бъркам фирмата идр реч за поларени одеала,  нали? Имаше ги в Домко,  но аз не съм очарована ама изобщо. Купих едно и го срязах на две за да покривам седалката на ъглов диван.. Много се завала

# 289
  • Варна
Одеяла от полар има в магазин Мидима до полиграфията и са качествени  Peace
Не знам какъв избор имат в момента  newsm78

В My Market в момента имат промоция на Persil - прах за пране.Купуваш два,третия ти дават подарък.
Взех два течни  Peace

# 290
Момичета, спешен / денонощен очен кабинет само в Очна клиника ли има?

# 291
  • варна
здравейте !някой знае ли къде се преместиха магазинчетата на козирката  -сребърната бижутерия ме интересува .

# 292
  • Варна

Не зная дали има на друго място (би трябвало в окръжна болница да има), но аз в очна болница не бих отишла пак. Лятото ми се наложи през почивните дни да търся спешен очен кабинет и отидох в очна болница. Оказа се, че там прегледа е платен. Платих, но не съм доволна от лечението.

# 293
  • Варна
Някой посещавал ли е водна аеробика в хотел Димят,  изникна ми из фейса, изглежда интересно... Някой с отзиви?

Аз отдавна наблюдавам страницата. Бях си писала преди време с жената, която води заниманията и се каних да ходя, но така и не отидох. Въпреки всичко изглежда забавно и много им се радвам на снимките от тренировките  Laughing Laughing

# 294
  • Варна
Колко струва водната гимнастика?
Преди време се интересувах за плуване за дете
и там беше безбожно скъпо.

# 295
  • Варна
здравейте, не знам дали въпроса ми е за тази тема, но бихте ли ми препоръчали добър фризьор в района на колхозен пазар, лятно или зимно кино тракия? и да не работи много скъпо  Laughing

# 296

Не зная дали има на друго място (би трябвало в окръжна болница да има), но аз в очна болница не бих отишла пак. Лятото ми се наложи през почивните дни да търся спешен очен кабинет и отидох в очна болница. Оказа се, че там прегледа е платен. Платих, но не съм доволна от лечението.

Благодаря ти. Вчера на мъжа ми трябваше да му извадят стружка от окото. Отиде в Очна клиника, защото за там бяхме сигурни, че има спешен кабинет. Плати 30 лв.

# 297
  • Варна
Колко струва водната гимнастика?
Преди време се интересувах за плуване за дете
и там беше безбожно скъпо.

Не помня колко беше ми казала за цената, а и никъде не намирам какво сме си писали преди време, когато любопитствах  newsm78 Не беше евтино се сещам, но тя и конкуренция няма във града доколкото знам  Simple Smile

# 298
Видях стари коментари, че е струвало по 9лв на тренировка или 77 за два месеца, нещо такова... Писах й във фейсбук, очаквам отговор..

# 299
  • Варна

7-8 магазина за дръжки посетих и големи размери около 400мм няма...ако ми хареса модела..има 1 размер и то малък Sick Единствено в салекс ми отвориха каталог с размери, но 50-60лв на дръжка не мога да дам...трбяват ми 12 броя....оф, оплаках се Sad

Общи условия

Активация на акаунт