На пазар във Варна - 41

• 70 793
  • 728
  •   3
Отговори
# 330
Откъде мога да си купя ренде Вьорнер?

# 331
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Гранд Мол,срещу Карфура

# 332
Откъде мога да си купя ренде Вьорнер?
Аз бях закупила моето преди няколко години от щанд преди касите вляво в Техномаркет.Но сега дали го има щанда не съм обръщала внимание.

# 333
Благодаря,а доволни ли сте от него? Simple Smile

# 334
Знаете ли къде има намалени детски ски якета.

# 335
  • Варна
Днес бях в  sport vision и много неща бяха намалени(от ботуши до сандали). Не обърнах внимание на цена на ски якетата, но имаше доста и предполагам и те са намалени. Намаленията не бяха и малки като цяло. Примерно на сина ми ботушите от 117лв бяха на 83лв. Ако масово намалението е така е доста добре.

Последна редакция: сб, 13 фев 2016, 23:48 от eli70o0

# 336
Здравейте, някой може ли да ми предложи евтин зоомагазин във Варна? Благодаря предварително Hug Peace

# 337
Здравейте!
Къде мога да купя масичка със столче/та за дете, подходяща за хранене и за игра (като тези в детската градина)? Имаме маса и столчета, пластмасови, за игра, от Кауфланд, но височините на двете (детето стои леко прегърбено, ако се храни там) не е удобна за хранене, а сме на вълна да се храним на масичка.
Благодаря!

# 338
  • Варна
В петък видях в Лидл, който е до Кауфланд,
но не обърнах внимание нито на цена,
нито на размери.

# 339
Аз го ползвам само за рязане на зеле за салата-обичам да ми е на тънки ленти,а с рендето става бързо и с регулирането мога да го правя на по-едри,средни или съвсем фини ленти като слама.Също режа на ленти или шайби патладжан и тиквичка.Не че не става и за друго,но аз толкова го ползвам.Рендето си е отлично,много добре наточено и трябва да се внимава.Аз шапката -предпазител не я ползвам,добре,че още не съм си отрязала някой пръст.

# 340
  • Варна
Здравейте!
Къде мога да купя масичка със столче/та за дете, подходяща за хранене и за игра (като тези в детската градина)? Имаме маса и столчета, пластмасови, за игра, от Кауфланд, но височините на двете (детето стои леко прегърбено, ако се храни там) не е удобна за хранене, а сме на вълна да се храним на масичка.
Благодаря!
За колко голяма дете? Ние имаме MAMMUT серията на Икеа и детето може спокойно да яде там, но е на 1г и 6м. В сайта ако няма размери мога да ги измеря като височина.

# 341
Здравейте!
Благодаря!

преди време съм виждала в детски магазин Рая,също и в Хиполенд мисля пластмасови;аз си бях взела от Икеа дървени,доволна бях Peace

# 342
Аз го ползвам само за рязане на зеле за салата-обичам да ми е на тънки ленти,а с рендето става бързо и с регулирането мога да го правя на по-едри,средни или съвсем фини ленти като слама.Също режа на ленти или шайби патладжан и тиквичка.Не че не става и за друго,но аз толкова го ползвам.Рендето си е отлично,много добре наточено и трябва да се внимава.Аз шапката -предпазител не я ползвам,добре,че още не съм си отрязала някой пръст.

bouquet

# 343

в Декатлона загледах преди един ден и точно детските ски якета и панталони ми направиха впечатление че са на добри цени,може и там да погледнеш Peace

# 344
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Детско столче и масичка препоръчвам от Метро, адски стабилни са. Даже и ние сядаме на тях.

Общи условия

Активация на акаунт