На пазар във Варна - 41

• 70 790
  • 728
  •   1
Отговори
# 465
  • Варна
Здравейте,

от къде мога да купя нощници за бременни и кърмачки, а също и сутиени на поносими цени?
Здравей! Аз си купих нощници от бараките на колхозния. Сутиен също си взех от там до Елитис, обаче беше голяма грешка. Уж да спестя някой лев, но понеже там не се пробва не ми оцелиха размера и докато бях бременна още ми беше малък. Като родиш гърдите още се увеличават, така че най-добре е след това да си купиш. Аз отидох в ХМ, пробвах и си взех най-евтиния вариант беше към 25-30 лв - 2бр в комплект. Супер удобни. Ако кърмиш не пести от сутиени, все пак с кърменето се пестят доста средства. Инвестирай ги в здравето и удобството си Simple Smile

# 466
  • Варна
Маджун за ядене гледах онзи ден в една барачка до Централна поща.

Урааа, купих си маджун:) Много благодаря, както и на другите момичета:)
Сподели моля те, откъде го купи, както и грамаж и цена, а също и хареса ли ти! bouquet

# 467
От къде да си купя силиконов пух? Имате ли представа колко струва и какво е най-малкото количество, което се продава?
Като тръгнеш от Валентината /сега Ню Йоркър на центъра/  по уличката към гарата, преди да си стигнала до гарата вляво на улицата има малко магазинче за ципове, хасе, чаршафи по поръчка и разни такива. Аз си купувам оттам - последно към 3-5лв беше за половин кило. Сигурно може и по-малко да ти дадат.

# 468
  • Варна
От къде да купя прежда за изработка на 1-2 мартенички?
Направо съм в шах  Simple Smile

# 469
  • гр.Варна
От къде да купя прежда за изработка на 1-2 мартенички?
Направо съм в шах  Simple Smile
В подлеза на Македонски дом ,в кинкалерията?

# 470
Всяка кинкалерия е заредила шнурчета и бяла и червена прежда .. Кинкалерията на Чаталджа, на ул Роза навсякъде има

# 471
  • Варна
Благодаря ви!

# 472
  • Варна, Пловдив
Магазин М-арт на ул. Шипка, срещу бюрото по труда основно продава мъниста и прежди за мартеници.

# 473
  • Варна
Момичета, търся си добър шивач/дизайнер Sad Някой с опит при балните рокли...
Ако някоя може да удари едно рамо, ще съм благодарна! bouquet

# 474
  • Варна

Миналата година след като една известна варненска дизайнерка не се справи с задачата да ми направи роклята, която желаех и дори успя да я окипази, се наложи да ползвам услугите на шивачка, която се занимава с шиенете и на бални рокли.
Работи близо до Червения, по-точно на Цар Освободител до магазин за детски играчки "Рая " . По едни стълбички нагоре е магазина/ателието й !
Наложи се цялата рокля да я разпаря и да я прави на ново. За 2 дена (беше ми нужна експресна поръчка) я направи точно такава , каквато я исках от една снимка, а дори не бях й показвала снимката.

Бях по-подробно в писанието си , но трябва да се внимава с тези шивачки/ дизайнерки, на път и през път , защото на мен за малко да ми провалят важно събитие!!!! Rolling Eyes 

# 475
  • Варна

Миналата година след като една известна варненска дизайнерка не се справи с задачата да ми направи роклята, която желаех и дори успя да я окипази, се наложи да ползвам услугите на шивачка, която се занимава с шиенете и на бални рокли.
Работи близо до Червения, по-точно на Цар Освободител до магазин за детски играчки "Рая " . По едни стълбички нагоре е магазина/ателието й !
Ако пишеш за Галя, аз също съм доволна от дрехите, които шие (не ми е правила бална рокля Simple Smile. При нея си ших официална рокля, когато кумувахме - стана едно към едно със снимката, която занесох.

# 476
  • Варна
Скрит текст:

Ако пишеш за Галя, аз също съм доволна от дрехите, които шие (не ми е правила бална рокля Simple Smile. При нея си ших официална рокля, когато кумувахме - стана едно към едно със снимката, която занесох.
Dahlia, имаш ли някакви координати (телефон, мейл, сайт) на тази Галя? Praynig

# 477
  • Варна
Dahlia , Галя се казваше да.
Аз лично нямам нейни координати, а на място направо отидох при нея Simple Smile

# 478
  • Варна
Аз също нямам телефон - ходя на място. Много лесно ще намериш ателието, точно до "Рая" на бул."Цар Освободител". Отиди, покажи й какво искаш - тя е много е мила. Ателието се казваше май "Гали стил" (или нещо подобно Embarassed - не съм обръщала сериозно внимание на табелата)

Последна редакция: ср, 24 фев 2016, 22:22 от Dahlia

# 479
  • Варна
В Пикадили център дали има от онези кабинки за самоснимане? И как се използват такива кабинки, някой може ли да ми обясни? Трябва ми снимка паспортен формат, а така мразя да ходя на фото да ме снимат... И винаги излизам ужас ужасен.

Общи условия

Активация на акаунт