На пазар във Варна - 41

• 70 790
  • 728
  •   1
Отговори
# 450
  • До морето
На пазара на Чаталджа има такива нощници по 12 лв.

# 451
  • ул. "Мечтание"
В магазин Мадара също има такива нощници.
Евтини сутиени за кърмене на Колохозния пазар. Ама сега като не мога да обясня къде.  Rolling Eyes  Crazy

# 452
Здравейте! От къде мога да купя бебешка лента за коса?
Kinderland предлагат вече и аксесоари. Другаде не съм заглеждала, но НМ примерно предполагам има, в Зара също има аксесоари.

Благодаря много  Hug Ще потърся и там.

# 453
  • гр.Варна
Момичета, търся такава поставка за гъба с вакуум:
http://www.amazon.de/gp/aw/d/B001D88LUY/ref=dp_ob_neva_mobile
Има в магазини Шихо,както и във всички магазини по 1 лев.

# 454
Здравейте! От къде мога да купя бебешка лента за коса?
Kinderland предлагат вече и аксесоари. Другаде не съм заглеждала, но НМ примерно предполагам има, в Зара също има аксесоари.

Благодаря много  Hug Ще потърся и там.

Аз съм срещала такива в повечето бебе борси.

# 455
  • Varna
Момичета,откъде да купя фазани.Трябват ми няколко,но не искам от вносните в Метро.
 bouquet

# 456
От къде да си купя силиконов пух? Имате ли представа колко струва и какво е най-малкото количество, което се продава?

# 457
Момичета, имаше преди едни лепящи ролки за почистване на дрехи, не знам как се казват, да сте виждали някъде?

# 458
Момичета, имаше преди едни лепящи ролки за почистване на дрехи, не знам как се казват, да сте виждали някъде?

В H&M ги има, нещо от сорта на 2-3 лева.Ако не се лъжа май съм ги виждала и в Бершка.

Има и в IKEA

http://www.ikea.bg/secondary-storage/Small-storage/Storage-boxes … oxes/30959/32090/

# 459
  • гр.Варна
Има ги в немските магазини, в Шихо и в Джъбмо.И както са ти казали Икеа,НМ.

# 460
Много ви благодаря, ще проверя днес в Шихо, че ми е най-близо  bouquet

# 461
  • Варна, Пловдив
Кажете какви са ви домофонните системи, нашият на блока се развали и сега гледам различни фирми, но не знам кои са надеждните, стара е системата и аз бих искала да се смени с чипове да е влизането.

# 462
  • Варна
Кажете какви са ви домофонните системи, нашият на блока се развали и сега гледам различни фирми, но не знам кои са надеждните, стара е системата и аз бих искала да се смени с чипове да е влизането.

Ние преди две години си сменихме системата за влизане с чипове и сме много доволни. Старата домофонна система само я ремонтираха и по желание смениха само тези апарати, които не работеха. Доволни сме от фирмата която извърши ремонта и досега при повикване извършват поддръжка.  Ето линк: http://plsbg.com/

# 463
  • Варна
От къде да си купя силиконов пух? Имате ли представа колко струва и какво е най-малкото количество, което се продава?
В подлеза на ЖП може да има, въпреки, че мисля, че пух не се продава, а само силиконова вата, а щом ти трябва малко количество защо не купиш 1 възглавница със силиконов пух   newsm78

# 464
Маджун за ядене гледах онзи ден в една барачка до Централна поща.

Урааа, купих си маджун:) Много благодаря, както и на другите момичета:)

Общи условия

Активация на акаунт