На пазар във Варна - 41

• 70 791
  • 728
  •   1
Отговори
# 435
  • Варна, Пловдив
Маджун в момента предлага една жена във фейсбук група - като потърсиш в нея "маджун" и излиза публикацията, в Хранкооп Варна също имаше доставка. Аз не съм поръчвала, но имаше хубави коментари за него.

# 436
  • Варна
Здравйте!

iPhone сервиз във Варна къде мога да намеря?Има на ул.Иван Вазов,другаде.. newsm78.
Знае ли някой колко ще ми струва ремонта ако не ми работи тъч скрина на половината екран..?

# 437
  • Варна
Здравйте!

iPhone сервиз във Варна къде мога да намеря?Има на ул.Иван Вазов,другаде.. newsm78.
Знае ли някой колко ще ми струва ремонта ако не ми работи тъч скрина на половината екран..?

Скоро дадох моя ipad за ремонт,за смяна на тъч скрийн и стъкло с поставяне на допълнително стъкло и калъф ми взема 130 лв  Peace

# 438
  • Варна
 doh
Здравйте!

Скоро дадох моя ipad за ремонт,за смяна на тъч скрийн и стъкло с поставяне на допълнително стъкло и калъф ми взема 130 лв  Peace
doh doh,ужас ,благодаря.

# 439
Маджун за ядене гледах онзи ден в една барачка до Централна поща.

# 440
  • ВАРНА
Как стои въпросът със стадионите във Варна - частни ли са или общински?Преди тичах сутрин на новата детска площадка в Младост до ледената пързалка,но сега не ми е удобно - най-близо ми е стадион Локомотив (на Сливница,срещу Камко),но незнам имат ли работно време,има ли проблем да се появя с екипчето и да си тичам сутрин,заплаща ли се нещо  newsm78

И още нещо - искам да скъся ръкавите на вълненото палто на детето,къде предлагат такава услуга?

# 441
  • Варна
Как стои въпросът със стадионите във Варна - частни ли са или общински?Преди тичах сутрин на новата детска площадка в Младост до ледената пързалка,но сега не ми е удобно - най-близо ми е стадион Локомотив (на Сливница,срещу Камко),но незнам имат ли работно време,има ли проблем да се появя с екипчето и да си тичам сутрин,заплаща ли се нещо  newsm78
на стадион Младост е отворено от сутринта, купуват се 10 билетчета за вход, всяко билетче/посещение струва 1 лев. на Локомотив ходихме веднъж лятото, към 18 часа, но не сме плащали, децата направиха няколко обиколки, никой нищо не каза. обаче стадиона беше пълен, не знам как биха проследили кой плащал и кой не. и все пак не вярвам да е много по-скъпо, отколкото на стадион Младост

# 442
  • Варна

И още нещо - искам да скъся ръкавите на вълненото палто на детето,къде предлагат такава услуга?
Коригирали са ми вълнено палто,
съсипано от едно "химическо чистене".
Вълната се беше степала, палтото свило драстично,
подплатата провиснала и ципът набръчкваше плата.

Ако смяташ, че може да се довериш на тази шивачка,
ще ти дам линк. Близо е до у-ще "Й.Йовков".

# 443
  • Варна
Преди месец скъсявах палто в "Диво". На центъра, точно между Тенденз и Бенетон. Едно малко ателиенце е, влиза се в нишата между магазините. Давала съм там и да се сложи цип на чанта, която нямаше такъв и бях доволно от работата им, а сега и от палтото.

# 444
Здравейте! От къде мога да купя бебешка лента за коса?

# 445
  • Варна
Момичета, търся такава поставка за гъба с вакуум:
http://www.amazon.de/gp/aw/d/B001D88LUY/ref=dp_ob_neva_mobile

# 446
  • ул. "Мечтание"
Момичета, търся такава поставка за гъба с вакуум:
http://www.amazon.de/gp/aw/d/B001D88LUY/ref=dp_ob_neva_mobile

Моля да споделиш, ако намериш.  Peace

# 447
  • Варна
Здравейте! От къде мога да купя бебешка лента за коса?
Kinderland предлагат вече и аксесоари. Другаде не съм заглеждала, но НМ примерно предполагам има, в Зара също има аксесоари.

# 448
  • Варна
Такава поставка за гъби имам от Джъмбо, само че не е прозрачна, а сива.

# 449
  • Варна
Здравейте,

от къде мога да купя нощници за бременни и кърмачки, а също и сутиени на поносими цени?
Аз моите си ги купих от тук: http://olx.bg/ad/novi-noschnitsa-za-karmachki-s-kas-dalag-rakav- … G.html#e8f2022c55 и съм доволна. Имам 4 броя - три с къс и една с дълъг ръкав. Облякох ги по два пъти и понеже така и не можах да кърмя, сега на свой ред ще ги пусна за продажба. ХЛ номер са моите. Ако искаш още по-евтино да си вземеш, пиши ми на лични...

Общи условия

Активация на акаунт