На пазар във Варна - 41

• 69 367
  • 728
  •   1
Отговори
# 585
Не е по темата за което се извинявам.Имам въпрос .Има ли автобус от жп гарата във Варна до Аспарухово?Ако не каква е алтернативата?С такси скъпо ли ще излезе?
17 номер - ето и разписанието от жп гара. С такси е много скъпо.
http://www.gtvarna.com/timetable-6

Благодаря!Часово не ми е удобно,като гледам са през 1,30 мин .Предвид разстоянието колко ще ми излезе таксито?
Извинявам се грешка! Simple Smile Simple Smileнамерих сайт с подробно описание и на спирките.

Как през 1.30 мин?  Shocked През 15 мин. е автобуса,всеки ден пътувам с №17.

# 586
  • Варна
Дами, в търсене съм на приличен автосервиз ("приличен" значи да работят добре и да не одират кожата след това). Някой да може да сподели от кого е доволен? Praynig

# 587
  • Варна
Бихте ли препоръчали добър ортопед, който работи със Здравната Каса?
Благодаря!  bouquet
- МЦ "Хелиос",  д-р Ганчо Иванов, ДКЦ III Владиславово ( малко е... странен, но е добър)
Д-р Момчил Георгиев преди няколко години наистина беше добър лекар, но сега има много пациенти и ги кара като на конвеир за по 5- 10 минути на пациент и има много разочаровани от него напоследък. Аз също не го препоръчвам вече!
Май вече за да ти обърнат внимание трябва да отидеш на свободен прием Sick

Съпругът ми му беше пациент миналото лято и впечатленията му ( ни) са прекрасни. Затова и препоръчвам.

# 588
здравейте!
Има ли във Варна занимални за временно- 2 седмици гледане на 2.8 годишно детенце? Възпрепятствани сме да ходим на ясла, нямаме детегледачка и ще съм благодарна за съвети  bouquet

Мога да ти предложа едно място, но не знам дали става за цял ден. Не пречи да се обадиш и питаш.
Скрит текст:
Благодаря, там е до обяд мисля. Проверих мечтатели, чебурашка, маамината къща, монтесори и еко селце ми идват далеко. Други идеи?

# 589
  • Варна
От гарата 17, 17А, 46. С такси от басейн Приморски до Аспарухово на старите тарифи - около 6-7 лв. Откакто ги намалиха не съм засичала. Зависи къде в Аспарухово но са около 5-6 км.

# 590
  • Варна
здравейте!
Има ли във Варна занимални за временно- 2 седмици гледане на 2.8 годишно детенце? Възпрепятствани сме да ходим на ясла, нямаме детегледачка и ще съм благодарна за съвети  bouquet

Мога да ти предложа едно място, но не знам дали става за цял ден. Не пречи да се обадиш и питаш.
Скрит текст:
Благодаря, там е до обяд мисля. Проверих мечтатели, чебурашка, маамината къща, монтесори и еко селце ми идват далеко. Други идеи?
Детската къща http://detskata-kashta.com/  newsm78

# 591
  • Варна
Бихте ли препоръчали добър ортопед, който работи със Здравната Каса?
Благодаря!  bouquet
Д-р Мирослав Живков за много добър ортопед, но не работи със ЗК. Споменавам го, ако не намерите по ЗК, който да ви допадне.

Дива77 в кой район?

Мненията ви за този клуб Фантазия? Сега научих за него.

# 592
  • Варна
Къде във Варна продават обувки на марката Bulldozer?

# 593
  • Варна
Техен магазин съм виждала на Бенковска на пресечката с Владислав посока пазара. На самия ъгъл има спортен магазин(върти ми се Фулмакс), тръгваш посока пазара и следващия магазин е за пердета, а след него и Булдозер. На отсрещния тротоар са килимите.  Как обясних... дано ме разбра Simple Smile

# 594
  • Варна

eli70o0, използвах техните услуги и съм доволна. Кака Поли ни е любимка. За съжаление се преместиха на настоящия си адрес и хич не ми  е удобно - няма къде да спра та да оставя децата.

# 595
  • Варна
Дами, в търсене съм на приличен автосервиз ("приличен" значи да работят добре и да не одират кожата след това). Някой да може да сподели от кого е доволен? Praynig
Аз ходя в сервиза на Bosch car service Varna Mobil и съм много доволна.

# 596
  • Варна

eli70o0, използвах техните услуги и съм доволна. Кака Поли ни е любимка. За съжаление се преместиха на настоящия си адрес и хич не ми  е удобно - няма къде да спра та да оставя децата.

Благодаря ти! Виждам обаче, че деца под 3г присъстват само с придружител. Ти от каква възраст ги оставя и кака Поли в коя група е?

# 597
  • Варна
От къде мога да купя готварска боя?Трябва ми за оцветяване на захарно тесто\глазура.

# 598
  • Варна
От къде мога да купя готварска боя?Трябва ми за оцветяване на захарно тесто\глазура.
от Илчовски - ул Български орел 8

# 599
  • Варна
Благодаря за бързия отговор.А дали има някъде в ж.к.Левски?

Общи условия

Активация на акаунт