На пазар във Варна - 41

• 69 365
  • 728
  •   1
Отговори
# 600
  • Варна
Благодаря за бързия отговор.А дали има някъде в ж.к.Левски?
Това е специализиран магазин за сладкарски консумативи и не е далече от Левски -  пресечка на Патреарха е -  магазинчето е  на около 500 метра от гранд мола

Последна редакция: чт, 10 мар 2016, 16:05 от Nell999

# 601
  • Варна
Благодаря за бързия отговор.А дали има някъде в ж.к.Левски?
Това е специализиран магазин за сладкарски консумативи и не е далече от Левски -  пресечка на Патреарха е магазинчето е  на около 500 метра от гранд мола
Точно това ми трябва.Задължително ще го посетя.Много благодаря,Nell999:)

# 602
  • ВАРНА
От къде мога да купя готварска боя?Трябва ми за оцветяване на захарно тесто\глазура.
от Илчовски - ул Български орел 8

Само да кажа,че когато купувах за един благотворителен базар за детската градина да правя сладки ме предупредиха,че въпросните бои не са подходящи за деца - на самите шишенца пишеше,че водях до превъзбудимост на нервната система,смятайте с какво са пълни заводските торти и рула  ooooh!

# 603
  • Варна
 eli70o0, моята дъщеря я оставях сама и преди да навърши 3 години. Важно е детето. Тя винаги си намира какво да прави, а там има различни играчки от нашите. Кака Поли се занимава с малките по принцип, но също така води и английския. Баткото го посещаваше Simple Smile

# 604
Препоръчайте тенис на корт за възрастни и на какви цени са тренировките? bouquet

Повдигам си въпроса.... Praynig

Търся оторизиран сервиз на Сони? Излиза ми в гугъл единствено на ул.Сливница 72. Само той ли е наистина? Някой има ли опит с него?

Последна редакция: чт, 10 мар 2016, 19:04 от Алетеа

# 605
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Сладкарски консумативи има в едно магазинче,улица Ангел Кънчев.Намира се точно под ВИП БЕБЕ кухнята.Мисля,че се казваше ЗМЕЕБОРЕЦ.

# 606
  • Варна
В Пикадили, който е до Младежки дом, продават ли пици на парче?  newsm78

# 607
Днес бях там и нямаше.

# 608
  • Варна
Благодаря за инфото!  Simple Smile

# 609
  • Варна
eli70o0, моята дъщеря я оставях сама и преди да навърши 3 години. Важно е детето. Тя винаги си намира какво да прави, а там има различни играчки от нашите. Кака Поли се занимава с малките по принцип, но също така води и английския. Баткото го посещаваше Simple Smile

Много ти благодаря! Явно са възможни и изключения. Ще ги посетим.

В центъра имало школа за чужди езици за малки деца. С някакво мнооого извъртяно име беше( типа на две чужди имена). Някой да се сеща коя е и къде точно?

# 610
  • Deutschland/HE
В центъра имало школа за чужди езици за малки деца. С някакво мнооого извъртяно име беше( типа на две чужди имена). Някой да се сеща коя е и къде точно?

Хелен Дорон?

Намира се над немския магазин до Операта.

# 611
  • Варна
Дааа, това е. Много благодаря! Знаеш ли цените как са там?

# 612
  • Deutschland/HE
Дааа, това е. Много благодаря! Знаеш ли цените как са там?

Нямам никаква идея, дъщеря ми ходи в езиковата школа, която е в същата сграда и от там го знам. Малко по-надолу по улицата (Заменхов) занимания за малки деца провеждат и English Academy.

# 613
  • Варна
Утре ще мина да видя, че явно не е една, а съм на съседната улица, но като не ми е трябвало до сега изобщо не съм гледала. Доволно ли си от вашата?

# 614
  • Deutschland/HE
Утре ще мина да видя, че явно не е една, а съм на съседната улица, но като не ми е трябвало до сега изобщо не съм гледала. Доволно ли си от вашата?

Дъщеря ми посещава Бета и съм много доволна, имат и занимания за 4-5годишни. Офис-сътрудичката е след 14ч там и тя може да ти даде подробна информация.

Общи условия

Активация на акаунт