Гладът е най-добрата подправка на света

  • 83 639
  • 1 153
  •   1
Отговори
# 75
  • Мнения: 6 913
Паста с доматен сос. Grinning

# 76
  • through the wormhole
  • Мнения: 2 728
Кисело зеле и зелеви сарми. Ям ги, но им махам зелето. Прясно зеле обожавам. Мразя домат в манджа, ако е на парчета. За пълнен домат да не говорим. Sick Пача, шкембе чорба, сирене, суров лук, чесън, брюкселско зеле също не обичам. Пилешки кожички само добре изпечени - да хрупкат. Обожавам мляко с ориз, мляко с грис и грис халва - училищният стол така и не ме отврати от тях. Laughing

Когато съм на гости не се притеснявам да кажа, че не ям нещо от менюто на домакинята.

# 77
  • Мнения: 12 472
Свински крака и уши.. Sick


Иначе - редовно си оставам гладна, но не правя компромис с това, което ям.

# 78
  • Мнения: 1 455
Райската ябълка не е лигава.  Peace

Така е, аз скоро проядох. По-сладък плод не бях вкусвала през целия си живот. Heart Eyes

# 79
  • Мнения: 30 802
Малко офф, но много се кефя на тоя от Странни храни в Америка- от всичко си похапва сладко.

# 80
  • Мнения: 22 036
Бях ужасно злочдо дете, готвя само неща, които харесвам, но въпросът беше, какво не бихте яли ако сте гладни. Аз бих яла всичко. Яла съм скакалци, опитвала съм какво ли не. Не ми е в дежурното меню, но обичам да пробвам.

Мър, заглавието на темата ме подведе, че е по-сериозна Simple Smile. Тъкмо се зачудих къде се загуби.

# 81
  • Мнения: 314
Малко офф, но много се кефя на тоя от Странни храни в Америка- от всичко си похапва сладко.

1. Плащат му.
2. Не знаем какво се случва зад кадър. Simple Smile

# 82
  • Мнения: 30 802
Малко офф, но много се кефя на тоя от Странни храни в Америка- от всичко си похапва сладко.

1. Плащат му.
2. Не знаем какво се случва зад кадър. Simple Smile

Хапва си бе, те нещата са хубавки, а и добре приготвени.

Иначе има храни, които не могат да са ми основни, ще ме разболеят. Затова не ме и привличат.

# 83
  • out of space
  • Мнения: 8 623
Да, райската ябълка е рядко гадно нещо, бях забравила за нея. И още нещо - не ям храна, която ме гледа. Агнешка глава, риба с глава, цюл заек, цяло  прасе и прочие с очи. Изобщо няма да седна на масата, ако видя очи.  Joy

Помня един заек, който трябваше да сготвя за първи път. Пусти очи, като взех да дълбая едно с ножче, ама зор, упорито! Накрая го накарах да изхвръкне, но потече с някаква ципа....Така си го и опекох, но мойта порция беше от към дупето  Laughing

Зеле с дафинов лист е класика. Знам, че Сирената разбира от много неща, но не предполагах, че и на готварска тематика е корифей  Laughing

# 84
  • Мнения: 1 740
Малко офф, но много се кефя на тоя от Странни храни в Америка- от всичко си похапва сладко.

1. Плащат му.
2. Не знаем какво се случва зад кадър. Simple Smile


Няколко кофи може да чакат  hahaha

Мисля, че ако трябва да ям скакалци, стоножки или паяци, ще си стоя гладна Crossing Arms или ще си потърся някоя вкусна тревичка наоколо.

# 85
  • Мнения: 14 651
Проблемът с неяденето не е толкова във вида храна, а повече в начина, по който е сготвена. Мисля си, че тези потребителки, които не обичат много на брой ястия, просто не са ги яли вкусно приготвени. Не говоря за непоносимост към продукт, който никак не може да ядеш, както някой сподели за граха, а за конкретно ястие. Странно е да ядеш свинско под формата на пържола и кюфте, но да не ядеш пача или пък винен кебап, нали пак е от прасе.
Напоследък забелязвам, че на много деца им харесва храната в градината и училищния стол, та се чудя с какви ли помии ги гощават вкъщи. Трябва да си много кораво копеле, за да преглътнеш кюфтета в бял сос на леля Веска.
По въпроса с дафиновия лист - според мен си върви с прясно зеле. Пробвах наскоро и по случайност, защото все ми е трудно да намеря подправка за зеле. Ако го има в старите рецептурници, то не е никак случайно, просто вкусовете си пасват.
Хляба от лимец го преглъщам като всеки друг хляб, това е просто подложката, върху която се слага съществената храна. В този сезон е добре да е масло или тънки резени сланина, стига човек да си намери хубава. Даже филия квасен хляб с лимец(леко препечен) и сланина отгоре е страхотна комбинация.

# 86
  • Мнения: 12 528
О, подсетиха ме няколко човека - крем карамел ненавиждам. Правя, защото мъжете вкъщи обичат, но на мен ми е отвратителен от дете, не е детскоградинска омраза Laughing  . Прясно мляко с бисквити, много гадно нещо за мене  Laughing .
Янечек, има нещо вярно в това за приготвянето. Но не е основно. Просто някои неща не ти харесват, това е.  Flutter

# 87
  • Cyberspace
  • Мнения: 1 325
Ух... Всички ми казват, че съм най-злоядият човек, който познават, така че ще спестя огромния списък с храни, които не ям. Със сигурност списъкът с нещата, които ме карат да  Sick е два пъти по-голям от този с нещата, които бих хапнала.
Горкият ми мъж с такава жена... Понеже нещата, които не ям, не ги и готвя  Mr. Green

# 88
  • Мнения: 1 740
Ух... Всички ми казват, че съм най-злоядият човек, който познават, така че ще спестя огромния списък с храни, които не ям. Със сигурност списъкът с нещата, които ме карат да  Sick е два пъти по-голям от този с нещата, които бих хапнала.
Горкият ми мъж с такава жена... Понеже нещата, които не ям, не ги и готвя  Mr. Green

Някои неща, които не ям ги готвя за другите, но ако се надяват да им приготвя пача, курбан чорба, дроб сарма, шкембе, да разтопявам мас или да готвя мозъци, няма да стане.

Последна редакция: ср, 06 яну 2016, 21:07 от rain_bs

# 89
  • Мнения: X
Не бих яла при никакви обстоятелства дроб сърма и крем карамел, съответно брюле. Не бих яла и много ястия заради вида им и предполагаем начин на готвене. В това число влизат всички манджи от рода на дробчета по селски, кавърма по селски и всякакви подобни дълго врящи бъркочи с много лук и чубрица, разбира се. Тутманик и чийз кейк също са ми много неприятни като цялостна концепция.
Морски неща всякакви ям с голямо удоволствие, ако ще да са с мустаци, зъби и брада.

Общи условия

Активация на акаунт