Автобус на мъчението

• 10 117
  • 72
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Темата е съвсем безсмислена,ако не се напише конкретна фирма-поредното хленчене и мрънкаме-ама то няма смисъл,аз да ви предупредя по принцип...и мишките в случая сте вие с мъжа ти,предполагам ще похленчиш,ще ти олекне и ще чакаш някой друг да ти реши проблема.

Аз проблем нямам. Wink
Повече няма да се прецакваме по този начин - организираните от бг фирми автобусни екскурзии са затворена страница за нас. Проблемът може да е за фирмите, които ги предлагат, ако повече хора са на нашето мнение. В крайна сметка всеки сам избира как да пътува. Иначе, жалба ще напиша, но не мисля, че ще има смисъл. Докато има хора, които се съгласяват да пътуват при подобни условия, нищо няма да се промени. Peace

# 16
Докато има хора, които се съгласяват да пътуват при подобни условия, нищо няма да се промени. Peace
А с тая тема тук във форума дали ще се промени нещо?

# 17
  • София
Докато има хора, които се съгласяват да пътуват при подобни условия, нищо няма да се промени. Peace
А с тая тема тук във форума дали ще се промени нещо?

Може и да се промени. Ако четат собственици на туристически фирми или отговорни служители. Може би ще се позамислят и да вземат сами да опитат услугата, която предлагат. На запад собствениците понякога пътуват инкогнито, естествено, ако са уверени в качеството на услугата, която предлагат. В което дълбоко се съмнявам по отношение на бг фирмите - видях автобусите, които тръгваха за новогодишните екскурзии пред Александър Невски - всичките изглеждаха от един дол дренки, въпреки, че бяха на различни фирми. Но...може и да е имало такива без описаните от мен "подобрения". Дали? newsm78 Wink

# 18
Нищо няма да се промени,доката се премълчават случки и постъпки от които се възмущаваме само по форумите.
Докато не се казват/пишат  на глас/лист фирмите позволяващи си да предлагат лошо качество на високи цени.

Малко встрани от темата,но купувайки лош салам на висока цена ще се сподели името, защо сега не се прави???

# 19
По принцип в този раздел не пишем за анонимни фирми-мошеници, а си ги назоваваме с имената. Има дори и черен списък на такива. С неназоваването на "гнилите ябълки" няма как да се помогне на никого тук да не се опари като теб, Популе. Затова не виждам голям смисъл (ако изобщо има някакъв) от такива теми.

# 20
  • София
Нищо няма да се промени,доката се премълчават случки и постъпки от които се възмущаваме само по форумите.
Докато не се казват/пишат  на глас/лист фирмите позволяващи си да предлагат лошо качество на високи цени.

Малко встрани от темата,но купувайки лош салам на висока цена ще се сподели името, защо сега не се прави???

Фирмите, които предлагат автобусни екскурзии трябва да знаят едно нещо:
Един разочарован клиент от тяхната фирма, ще бъде разочарован от целия им бизнес и да си го знаят. Какво имам предвид - аз лично нямам повече намерение да губя време, здраве, нерви и пари и да пробвам други туристически компании, за да разбера какви са техните автобуси. Просто ще се откажа от такъв вид ваканция нацяло след един провален опит. Дано да го разбират това мениджърите и собствениците на туристически компании. Една грешка на един от тях, коства загуби на целия им бизнес. Защото животът е твърде кратък за експерименти от подобен вид.

# 21
Едно си баба знае,едно си бае...щял бизнеса да фалира заради двама страхливи мрънкалници

# 22
Собствениците на туристическите компании денонощно висят в "Клюкарника" да видят какви са отзивите за тях.
Ама, на - никой не споменава кои са се представили блестящо. Wink

# 23
Собствениците на туристическите компании денонощно висят в "Клюкарника" да видят какви са отзивите за тях.
Ама, на - никой не споменава кои са се представили блестящо. Wink
Има един бял списък на туристическите фирми. Все пак е нещо. Преди, ако не се лъжа, имаше и черен, но вече го няма. Но не в Клюкарника, а тук, в туристическия форум.

# 24
Ами както казах,в никой автобус не работи тоалетната или е заключена,затова спират на 2 ч.за тоалетна и цигари.Аз ако имам с кой,и има кой да ми ги организира нещата ще пътувам без агенция,но нямам възможност да пътувам сам.Знам че ако ти си го организираш е по-евтино,като гледам тези евтини самолетни билети,но и с wizzair е тясно,пътувах с тях до Барселона,да за 2 ч.и си там от колкото да кажем 12 ч.но какво да се прави,и едно е да се съобразяваш с 40 човека,друго е с 1-2-ма ама всеки си избира как. Simple Smile Важно е тръпката от новото и непознатото! Simple Smile

# 25
Доста е съмнителна тази пазена тайна за името на фирмата. Защо пускате тази тема за обсъждане като не искате да коментирате и назовавате всичко с истински имена. Или искате само да си "лаламе". Да ама не.

# 26
  • София
Доста е съмнителна тази пазена тайна за името на фирмата. Защо пускате тази тема за обсъждане като не искате да коментирате и назовавате всичко с истински имена. Или искате само да си "лаламе". Да ама не.

Аз каквото имах да казвам по въпроса, го казах. Оттам нататък който каквото разбрал, разбрал. А най-добре ще бъде разбрано това, което казвам, когато човек го изпита на гърба си. Туристическа, а и транспортна фирма, която ползва стари и преправяни автобуси, не мисли доброто на клиентите си, а и на бизнеса си.

# 27
  • София
Popule, без извинение - мишката си ти!
Какво те притеснява да кажеш името на фирмата?! Какво анонимност, какви пет лева? Те по ника ти ли ще те разпознаят?! hahaha hahaha

# 28
Добре де, ти в крайна сметка за какво я пусна тази тема? Да се похвалиш, че си ходила в Гърция, или да предпазиш други хора да пътуват с въпросната фирма?
Защото ако е второто, няма как да се получи, докато мълчиш и не казваш коя е. Или предпочиташ и други да се опарят, да не си единствената прецакана?
Егати, ако е така...

# 29
Може и да се промени. Ако четат собственици на туристически фирми или отговорни служители. Може би ще се позамислят и да вземат сами да опитат услугата, която предлагат...
Тези, които са отговорни отдавна са се замислили, другите ще се замислят само като си видят името и какво се пише публично за тях, защото знаят, че с всяка буква губят клиент. Докато нещата са размити и се говори по принцип за превоз им дреме на шапката.

Общи условия

Активация на акаунт