Автобус на мъчението

• 10 117
  • 72
  •   1
Отговори
# 30
Да , обаче дамата я е страх да назове името на превозвача. Малко като "знам нещо , ама няма да ти го кажа"

# 31
  • София
Да , обаче дамата я е страх да назове името на превозвача. Малко като "знам нещо , ама няма да ти го кажа"
Разбирам да я е страх, ако се изтъпани пред телевизора и декламира. Само че тя си е в нета, с нейн си ник някакъв, чак по АйПи някой да я следи от тази фирма - никъв шанс!

Най-вероятно, както дамата написа, представила е някаква своя субективна гледна точка, която дори не съвпада с останалите пътници. Както тя самата пише - "ох., олекна ми, оплаках се. Понякога, знаете, на човек му иде да се оплаче и от времето дори.

# 32
POPULE, извини ме за грубия тон. Ти подиграваш ли се с нас? Още колко хора трябва да те питат за името на фирмата? Аз спирам да коментирам темата. Призовавам и другите да направят това.

# 33
  • където ми е най-добре
А бе госпожо едно искам да Ви попитам, не не как е името на фирмата.
Вие с колко искате да кара един автобус??? Аз на това се възмутих. След като Вие пътувате често би трябвало да знаете, че пълен автобус по магистрала не се движи със 160 км/ч. Има ограничения, а освен това по празници пътищата са натоварени. И да Ви кажа - на всички автобуси седалките са теснички. А ако сте дали 200лв. за 5 дни с път и храна - какво се учудвате? Всичко евтино излиза скъпо. И почивките къде искате да ги направи на път за Гърция??? То имали къде освен казаните от Вас места? Не че оправдавам фирмата... просто размисли малко.
Май не попитах едно, а доста неща. Айде със здраве.

# 34
  • София
А бе госпожо едно искам да Ви попитам, не не как е името на фирмата.
Вие с колко искате да кара един автобус??? Аз на това се възмутих. След като Вие пътувате често би трябвало да знаете, че пълен автобус по магистрала не се движи със 160 км/ч. Има ограничения, а освен това по празници пътищата са натоварени. И да Ви кажа - на всички автобуси седалките са теснички. А ако сте дали 200лв. за 5 дни с път и храна - какво се учудвате? Всичко евтино излиза скъпо. И почивките къде искате да ги направи на път за Гърция??? То имали къде освен казаните от Вас места? Не че оправдавам фирмата... просто размисли малко.
Май не попитах едно, а доста неща. Айде със здраве.

Само ще кажа, че дадохме около 2000 лв. за 4 дена. Пари хвърлени на вятъра. И на вас със здраве.

# 35
Тия 2000 лв за колко човека? 5?

# 36
  • София
И сигурно включват хотела, вечерята и пълно изхранване. Но госпожата отново не споменува причините, поради които пази в тайна името на фирмата.

# 37
Не е ли правило тоалетните в автобусите да не се ползват?
Ако има фирми, които позволяват да им се ползват тоалетните, то тогава най-добре да направим списък с тях, ще бъде по-кратък и по-лесно.

Преди години пътувах и аз до Гърция. Тоалетната не се ползваше. Беше преди много години и не помня името на фирмата, иначе бих я написала.
Не са ли се променили нещата оттогава за тоалетните?

Предпочитам 80 километра в час, особено с такъв раздрънкан автобус, какъвто го представяте, отколкото с някаква висока скорост, при която ще се разпадне Mr. Green

# 38
  • където ми е най-добре
Popule не че се заяждам, но мен не ме интересува колко сте дали. За мен е важно, когато карам на магистралата да не ме изпреварва автобус, тир или камион. И ако аз имам право да се движа със 140 км/ч., то този автобус има право да се движи с обозначената на него скорост /80, 90,100/. На мен това ми беше странно оплакване от Ваша страна. Иначе много жалко за парите, които сте дали и за разочарованието Ви. Пробвайте с по-близка дестинация и друга фирма, пък може да останете приятно изненадана. Но да знаете - седалките пак ще са леко теснички, тоалетната пак няма да я използвате  Wink

# 39
  • София
И сигурно включват хотела, вечерята и пълно изхранване. Но госпожата отново не споменува причините, поради които пази в тайна името на фирмата.

Не, включват само закуска и новогодишна вечеря. Сумата е за двама.

Не е ли правило тоалетните в автобусите да не се ползват?
Ако има фирми, които позволяват да им се ползват тоалетните, то тогава най-добре да направим списък с тях, ще бъде по-кратък и по-лесно.

Преди години пътувах и аз до Гърция. Тоалетната не се ползваше. Беше преди много години и не помня името на фирмата, иначе бих я написала.
Не са ли се променили нещата оттогава за тоалетните?

Предпочитам 80 километра в час, особено с такъв раздрънкан автобус, какъвто го представяте, отколкото с някаква висока скорост, при която ще се разпадне Mr. Green

А аз предпочитам да ползвам тоалетна в автобуса, за да избегна тираджийските паркинги с огромни опашки за тоалетна и да мога да си пийна вино или сок в автобуса, нормални разстояния между седалките, а не предният да седи на коленете ми, 100 км/ч. - все пак искам и да стигна докъдето съм тръгнала без подути крака и болки в кръста И не раздрънкан автобус, какавто ни беше предоставен от фирмата. Май много искам, а? Thinking
Адио Рио на автобусните екскурзии от нас, а който желае подобно изкарване, както се казва - на добър път.

Последна редакция: чт, 07 яну 2016, 18:43 от Popule

# 40
Нова година в Гърция, три нощувки и превоз - автобус..всичко това за 1000 лева на човек   #Crazy  newsm78  Леле, Popule, че вас са ви извозили още преди да се качите в гадния автобус  Rolling Eyes

# 41
Чакай-това още не са го осъзнали-скоро ще има тема:,,как ни мамят по празниците превозвачите,, Simple Smile

# 42
Аз се изненадвам, че тоалетните в автобусите не се ползват. За какво са тогава тези тоалетни?
Иначе, скоростта за автобус ми се вижда съвсем нормална.
Другите неща - раздрънкан автобус, теснотия и спиране през 2 - 3 часа на гадни тираджийски паркинги за почивка не ги смятам за нормални, но съм сигурна, че са практика в България. Това е една от причините да не ходим никъде с организиран транспорт. Освен това сме с малко дете и тези неудобства не искаме да си ги причиняваме

# 43
Аз се изненадвам, че тоалетните в автобусите не се ползват. За какво са тогава тези тоалетни?

За склад и багажно отделение. Собствениците пестят от химикали за тоалетните, и време и пари от нечистенето им.

Последна редакция: сб, 09 яну 2016, 18:52 от Сирена

# 44
  • Beyond the Frontiers
Имам няколко коментара:
- София - Бургас е поне 6 часа с автобус - пътувам го достатъчно често и категорично това е минимума, който отнема.
- има си ограничения на скоростта, хеле пък в Гърция и доста сериозни глоби.
- абсолютно нормално е да се спира на 2 -2,30 часа и се прави от всички нормални фирми /дали при транспорт по редовните линии или на екскурзия няма значение/
- цената от 2000 лв със сигурност е 99% за хотела. Обаче при избрано пътуване с автобус в него пътувате всички и тези платили 200 и тези платили 2000.

Общи условия

Активация на акаунт