ТРЕТИ клас - 2

• 57 763
  • 744
  •   1
Отговори
# 495
  • софия
Здравейте, да ви попитам към заявлението за занималня се добавяше бележка от работодател, каква точно беше newsm78

# 496
  • София
Ние вчера имахме родителска среща.
Попълнихме заявления за ЗИП за догодина, обсъдихме зеленото училище и мноогото почивни дни май месец. За завършването тази година госпожата предлага да няма някакво сериозно отбелязване, а просто да раздаде в класната стая бележниците и да има нещо за похапване и някои деца ако искат да подготвят нещо, театър, песен, танци и тн. Първи клас беше най-официално, втори клас бяха на екскурзия. Предполагам, че догодина също ще е по-официално.
До края на месеца ще има т.нар директорски контролни по основните предмети. Не е ясно дали ще се считат и за изходни нива или май месец ще има и изходни нива.
Похвали класа, че има много добър напредък в съчиненията и преразказите и си личи, че вече са по-големи. Като цяло е доволна от всички.
Ще имат и по английски контролно на целият материал, както и редовното при нас изходно ниво по немски език, което на мен ми звучеше доста сериозно, но се надявам да са достатъчно подготвени.

# 497
В учебната тетрадка по ЧО имаме да напишем съчинение за спасяването на евреите.... Shocked От къде да намеря с няколко думи  newsm78

# 498
Ако не се лъжа в учебника трябва да има изречение за Димитър Пешев. Та около него напишете.
произволно http://dveri.bg/w43p

# 499
В учебната тетрадка по ЧО имаме да напишем съчинение за спасяването на евреите.... Shocked От къде да намеря с няколко думи  newsm78

Компилирайте нещо. Много материали има.
Например:

# 500
В последно време само Ви чета, но сега моля за съвет. В неделя класа заминава  на зелено училище,  за първи път ще е някъде без нас за повече от ден. Сега съм в чуденка, колко пари да му дам?
Лекарства слагате ли в багажа? Чудя се какво обезболяващо да му сложа в чантата. Понякога пролетно време много го боли коляното, така и не открихме причината  Rolling Eyes, но се е случвало нощем да плаче по няколко минути насън от болка, преди да се събуди. В такъв случай му давам течен Хексалгин...но като че ли в случая предпочитам да му сложа някакви таблетки в кутийка. Но какви? Всички са за над 12 год  newsm78.

# 501
Моята дъщеря пие волтарен при болки в костите и ставите, понякога и парацетамол. Според мен учителката ще има някакво обезболяващо и ще му даде при нужда , не слагай или го дай на нея
Пари съм давала според препоръка от училището, ако всичко им е платено( и храна, и вход на всякакви места) , по около 5 лева на ден...малко е, но често връщат пари и не харчат. Поне моите деца .

# 502
  • Бургас
Ние даваме лекарствата да стоят в класната. Би трябвало и медицинска сестра да има с тях. И те при нужда дават, каквото трябва.
За пари - зависи какво е осигурено. Аз бях дала по 10 лв. на ден, но голяма част от тях отидоха за глупости. Парите си бяха само за него, защото всичко им беше платено предварително. А таксите по музеи и т.н. плаща госпожата, така процедираме за всички екскурзии и лагери.

# 503
  • у дома
За парите-зависи къде е зеленото училище-ако е някъде в Балкана и е откъснато  и 5 лв на ден са много...Лекарства също бих дала на учителката с указания за болките в коляното,а не на самото дете...

# 504
Аз не бих дала повече от 10 лв. за цялата почивка, колкото да имат за някой сувенир. Да няма да ходят на кафе или дискотека, че да им трябват пари. Най-много да ги похарчат за разни кубети и зрънчовци и подобни боклуци  Confused
 Не, че някой ги води на зелено училище или поне на екскурзия  Cry В трети клас са, а са ходили само на една екскурзия на 30 км. от Плевен  Confused В градината два пъти имаха зелено училище  Crossing Arms

# 505
Аз също давам лекарствата на госпожата и по 5 лв. на ден, защото изкупуваме всички боклуци по пътя.
Задължително й кажете за проблема на детето и настоявайте да спи до нейната стая. Така поне бих постъпила аз.

# 506
Аз се притеснявах дали са достатъчни 10лв на ден, всичко е осигурено, храна, билети за вход и др такива. Ще са до Дряново, в хижа "Бачо Киро". Реално ще ги обърне в сок портокал, сладолед и картофи  Laughing.
Лекарствата....искам да са в него. Мислех да му сложа 1-2 таблетки в кутийка, в смисъл ако трябва 1 хапче счупено на 4, за 2 приема или нещо такова. Защото, ако го заболят нощем, а те предимно тогава го болят ставите е абсурд да отиде до учителката за лекарство или мед сестрата.
Волтарен, по цяла таблетка ли се дава на прием?

# 507
Ами моята вече е по-голяма, прочети на упътването, според килограмите може и да е половинка от по-малката опаковка.

# 508
Не знам дали ще ти разрешат да носи детето лекарства  newsm78 Може друго дете да ги намери и да ги изпие, колкото и ти да имаш доверие на твоето  Rolling Eyes Знам, че госпожите предупреждават даже предварително да не носят лекарства в себе си, но говори и с вашата, да й обясниш какво те притеснява  Peace

# 509
  • Бургас
При нас лекарствата стояха при сестрата.В пликче с името на детето и как да се дават при нужда.
Дъщерята посред нощ на пърия лагер я заболяло ухо.Никой не можала да събуди и рева цяла вечер на телефона.На следващия лагер -капките при нея.
За пари ,за пет дена с четири нощувки,всичко осигурено и платени предварително входни такси дадох 50лв.Върна 3лв и донесе сувенири на килограм Joy

Общи условия

Активация на акаунт