ТРЕТИ клас - 2

• 57 771
  • 744
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Провери и треньорите за да не се окаже, че даваш пари, а децата изобщо не искат да ходят. Ако много викат треньорите или ги натоварват прекалено от самото начало, може изобщо да откажат да ходят. Но както казах аз определено държах да се научат да плуват, дори и след това да се откажат и да не се занимават редовно. Това спокойно може да стане за няколко месеца редовно ходене и инвестицията според мен си заслужава не по-малко отколкото чужд език на тази възраст и е нещо което остава за цял живот. Не ги е страх от водата и могат да плуват.

# 481
Много години синът ми ходи на "Мадара" - 9 лв. на посещение. Доста е натоварено, но е чисто. Треньорите са добри, доста строги - като за момчета. Дъщеря ми плува в един басейн до МОЛ "Парадайз". Децата са в малки групи, допускат родители на тренировките, внимателни са. Мисля, че беше 10 лв. на посещение. Ще подновим тренировките през април. Зимата ходим на кънки.
Относто разходите за спорт и образование.... не може да се разчита на държавата, само приказки.

# 482
  • София
Големият ми син ходи две години на плуване от училище  и му омръзна, но не там се научи да плува. Peace После и други неща пробва и там същото, дори на шах го домързя след 3-4 месеца Joy
Дребното много го молих в градината да ходи, имаха басейн-не Sad От 2 години правим опити да го научим да плува, но е като пирон в кисело мляко Crazy Рано или късно ще стане.
От миналата година ходят и двамата на бадминтон и определено им харесва.Само дето до миналата година плащахме 60лв за двамата, а сега, защото ги преместиха в нова, частна зала-120 Shocked Много се чудихме дали да продължават, но явно им беше залипсвал зимата, защото много настояваха да продължат и се съгласихме. Сумата и за нас е доста сериозна, но като не се предлага нищо нормално за други пари, да не говорим пък безплатно Rolling Eyes А днешните деца имат сериозна нужда от раздвижване, а и с тези несериозни, на много места, часове по ФВС повечето нямат елементарна култура на движение и физическа подготовка, но на кой му пука ooooh!

# 483
Нашите плуват и без тренировки, е, не разни стилов, но колкото за плуване могат - и по гръб, и кучешка. Аз искам да спортуват нещо, даже и един път в седмицата да е, но понеже басейна е един не искат да правят отстъпки, а за индивидуални тренировки е още по-скъпо.
Сега съм решила да видя тениса колко е, може и да им допадне.
Бисе, забравих да ти пиша за Иван Вазов - да, там мисля да продължат поне до 7 клас, пък после ако имат желание да се готвят и да се местят. Може да ги натискат много, но поне неграмотни няма да останат. Госпожата много ги натиска за това. А и то къде да ги местя - за МГ нямат данни, а аз друг вариант не виждам  newsm78 За музикално също нямат дарби  Rolling Eyes

# 484
Джина, предвид малкия избор научилище в Плевен, добър вариант е да си останат там. Вече са се нагодили. Запишете се при нас на волейбол. Таксата не е висока, за второ дете има намаление. Може пък да им хареса. Треньорката е жена с хъс  и има индивидуален подход. Определено е човек, който знае как да общува с деца Peace

# 485
Като такси гимнастиката излиза евтино при нас - по 20лв е на дете, но за двамата плащам общо 30лв. Направо си е нищо. Обаче по някои  състезанията заминават доста пари - път, нощувки, стартови такси за турнирите. Отиват едни 100лв на дете. Малкият за 2015 е бил на 9 състезания, големият на 6.
Само да имат желание да се занимават с нещо, другото все ще го наредим.
Големият иска да зарязва гимнастиката вече. Ще му търся друг спорт есента. Вече имаме и батут в залата. Скачат 2-3 пъти седмично. Навит е за състезания по батут, но трябва да минат състезанията по гимнастика тази пролет и през лятото, не може сега да зареже отбора. И за спортна стрелба уж има желание.

# 486
  • у дома
Моето тренира от три години спортни танци-три пъти седмично по час и половина срещу 35 лв на месец.Две години беше двойка с едно момиченце,но те напуснаха града ни от есента и от месец-два тренира с друго момиченце-преди две седмици треньора ги пусна на първия турнир-спечелиха бронзов медал и както му беше трудно и мрънкаше да се отказва,сега  е супер нахъсан....

# 487
Привет bouquet

Нещо позатихна темата ни ваканционно:) да я съживим малко Simple Smile
От волейбола ни предложиха септември да сме на лагер в Кранево. Дъщеря ми веднага реши, че иска. Не е ходила досега. Изискват да има по един родител на дете , което не е навършило 12 г. Аз малко се колебая ,защото септември е студено на северното Черноморие, а и да ми се надува главата по цял ден ...ммммм... newsm78 От друга страна пък, не ми се иска да я лишавам от подобни емоции , само защото на мен няма да ми е комфортно.

# 488
  • София
Моят както много искаше да ходи на лагер още миналата година мрънка, че иска на море за 10дни, но не го пуснах, сега беше за 3 и му бяха много  Mr. Green Още на втория ден искаше да се прибира, че му е мъчно baby_neutral Представям си ако беше на морето и то за 10 ooooh!
Иначе пък се беше справил перфектно, даже се е киприл( беше обличал всички дрехи, които му бях сложила) и нищичко не беше затрил, а и пари почти не беше харчил Heart Eyes

# 489
Браво на твоето момче, Liani bouquet Значи си успяла да изградиш навици на младежа:)

# 490
  • Бургас
Дъщеря ми и миналата година и тази ходи на лагер за по 5 дни.Много е доволна.Няма загубени или прибрани чужди вещи.Даже опаковките от кроасаните и солетите за из път ми върна Joy

# 491
  • София
Нашият младеж вече трета година ходи на скаутски лагер  newsm41 за 5 нощувки през пролетната ваканция. Доволни сме - правят им различна и интересна програма. Миналата година не беше похарчил почти нито лев. Тази година едва се побра в 20 лв.  Wink. Важното е, че става самостоятелен и се учи да со справя с определен бюджет  Peace.

# 492
Бисе, мен ако питаш, отивайте  Peace Моя приятелка ходи със сина си, но от плуването, те са заедно с волейбола и беше много доволна  Peace Базата била много хубава, храната вкусна, а най-хубавото било, че децата са по цял ден ангажирани с учителите и родителите активно релаксират Simple Smile Вечер имат програми и забавления  и за малки и за големи  Peace

# 493
Мерси за инфото, Джина bouquet нали за един и същи лагер говорим- в Кранево, държи го плевенчанин. Една майка ,която е ходила миналата година каза, че собственикът и е скъсал нервите. Не разбрах подробности  Rolling Eyes

# 494
Да, за същия  Peace Нямам инфо за никакъв собственик Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт