Отговори
# 450
Не знам защо ревеш  newsm78 Рак нямаш, ама си оправи другите неща, че като те чета бая време върви по тия проблеми. Ганчева е капацитет по тия въпроси - думата й не се оспорва  Peace

# 451
Не знам змия Sad изпих 4 АБ  и другата седмица съм в София на изследвания, но нямам подобрение! Може би организма ми е слаб и не може да се пребори и при Петко в аптеки Хера ще отида щ, за дс ми изпише нещо за имунитет!  bouquet

# 452
Аз малко не се сещам какво си писала преди време, тоест знам, че бориш бая неща, но точно какво и колко отдавна не помня  Embarassed Нали и партньорът ти се лекува?
Аз бих те посъветвала да идеш при читав АГ /не че твоят не е бил/ и да пуснеш 1 пакет за всевъзможни бактерии тем подобни. Аз съм носила в онкото 60 лв, включваше бая неща, до 14,00 часа се носят там, плаща се долу на регистратура.

# 453
Сега св изследвам при Чалашканов и ходя при Милкана Щерева. Иначе всеки месец си ходя на Аг, но досега съм попадала само на некадърници! Да нефертати, с теб сме си писали за моя проблем! Благодаря ви за помощта! Дано всички се оправим. В такива моменти съжалявам, че не живея в чужбина..

# 454
Вярвай!, върнах ти ЛС  Hug

# 455
В такива моменти съжалявам, че не живея в чужбина... -Недей да съжаляваш, на повечето места здравеопазването е в пъти по-лошо от България.
Вярвай, не се притеснявай толкова и не си представяй най-лошия сценарий. Доста антибиотик си изпила, как няма да ти е сринат имунитета.  И аз бях така по едно време, изпих сигурно 7 антибиотика за половин година и после боледувах като луда. Хващах всеки вирус. Може и от бактериите да ти излиза тази група.
Ти си с моя резултат 3 ад, само дето аз имам дисплазия цин 1 и чисти микробиологии.  В коя лаборатория ти излезе този резултат?

# 456
Момичета, може ли мнение за следното нещо - последно през декември си правих цитонамазка и излезе ПАП 1, междувременно непрекъснато бях със бета стрептокок и гъбички многообразни видове. Преди два месеца от цервикален секрет - масово левкоцити, след лекарства за бактерии и гъби - единични левкоцити, но останали патогени. Сега вече не се изолират патогенни микроорганизни, но на директен микроскопски препарат пише грам положителни коки и левкоцити масово от цервикален секрет. Липса на лактобацили от вагинален. Трябва ли да ме притесняват тези левкоцити масово? Все се успокоявам с това ПАП 1 от декември, ама при тези предишни адски инфекции с бактерии и гъби колко е вярно не знам. Лекувах се последно в националния паразитен център, защото обиколих 3 гинеколога, а бактериите и гъбите не се махаха. В момента провеждам лечение само с лактобацили.

# 457
неви86, Цитонамазката ми беше взета от д-р Милкана Щерева, а мисля, че тя я изпрати в лаборатория Медирс.  bouquet

# 458
Вярвай и Нефертари, милички, аз за пет месеца изпих 4 антибиотика за проклетите бета стрептококи и направо не ми се мисли колко антимикотици... пък представям си за гонорея и трихомони. Tired Лекуват се, с адски мъки, но се лекуват.   Hug
На мен даже кръвна картина, глюкоза, желязо и не знам какво още ми изследваха, за да разберат защо не се махат и предположението беше локален имунен срив.

# 459
kiticat, на мен също ми пуснаха пълни изследвания, явно ми е много занижен имунитета, аз за 3 години и 2месеца съм изпила 18 антибиотика! Проблемът беше, че при мен всеки месец откриваха различна бактерия и я лекувахме с АБ и айде оп нова, докато не ми открият тези проклети болести, но аз ВЯРВАМ, че всичко ще е наред и един ден ще забравим за тези кошмари... Но наистина се убедих, че имунитета е най - важен, та затова съм твърдо решена да ида на хомеопат и да пия нещо за подсилване успоредно с  аб Simple Smile Желая здраве на всички момичета! Приятен ден и прегрътки!  Hug

# 460
  • София
kiticat, чак пък адски инфекции, всичко това е прекалено развита банална флора, т.е. микроорганизми, на които принципно си носител, основният ти проблем е липсата на лактобацили  Peace И аз съм така с бета-хемолитичните стрептококи група Б, след всяко слагане на антигъбично имам стрептококи, бях се завъртяла и аз по едно време в порочен кръг от АБ и антигъбични, но вече им хванах цаката. Слагай всеки месец след цикъл по една опаковка нещо с лактобацили - Лактажин, Гинофлор, Флоражин, много са. Ако имаш някакви хормонални проблеми, действай да оправиш и тях. След влизане в басейни или след море пак задължително лактобацили.
Suzana357, успех с борбата  Hug Дано всичко да мине по най-лекия възможен начин!

# 461
Вярвай, а не осъзнаваш ли че проблема може и да е в прекомерната употреба на АБ, АБ след АБ води до много повече проблеми - пиеш, излекуваш едно , но се появява друго, именно заради АБ  , но една голяма част от лекарите точно това знаят АБ  ooooh!

# 462
kiticat, чак пък адски инфекции, всичко това е прекалено развита банална флора, т.е. микроорганизми, на които принципно си носител, основният ти проблем е липсата на лактобацили  Peace И аз съм така с бета-хемолитичните стрептококи група Б, след всяко слагане на антигъбично имам стрептококи, бях се завъртяла и аз по едно време в порочен кръг от АБ и антигъбични, но вече им хванах цаката. Слагай всеки месец след цикъл по една опаковка нещо с лактобацили - Лактажин, Гинофлор, Флоражин, много са. Ако имаш някакви хормонални проблеми, действай да оправиш и тях. След влизане в басейни или след море пак задължително лактобацили.
Много благодаря за отговора, явно не съм единичен случай. И на мен така ми казаха - за момента само лактобацили - дадоха ми Гинофилус. Peace
Много здраве и на теб, Вярвай, и на всички други!  Hug

# 463
  • София
Аз използвам лактобацили за 1-2-3 дни след края на менструацията профилактично и без наличието на проблеми.

# 464
  • СОФИЯ
Здравейте момичета  Heart Eyes Hug
На кратко - преди няма и 25 дни родих. Всичко беше наред, бебето ми е инвитро. Казвам го за да обясня, че редовно от 2008г., както се борим за бебче съм по доктори и се правят доста изследвания. Също така и цитонамазки поне 2 пъти в годината. Та преди 3 месеца лекарката която ми следеше бременоста ми откри кондиломи. Доста прочетох в нета и се чудя как са се появили  newsm78 както и да е та ходих при лекарка която ми препоръчаха но вече 20 дни нищо няма на лице. Кондиломите си стоят и вече не знам какво да правя  ooooh! Не ми е пускала микро и цитонамазки /рано било/
Искам да попитам моя приятелка ми препоръча доц. Цветанка Дянкова а и видях, че я има на първа страница. Някоя от вас посещавала ли я е ? Какво е мнението ви за нея ? Мога ли да разчитам на компетентността и ? Вече не знам на кой лекар можеш да разчиташ и на кой ще ти обърне нужното внимание  Peace Благодаря ви предварително  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт