Астрология за начинаещи (да заповядат и напредналите) - 5 тема

• 48 237
  • 741
  •   1
Отговори
# 135
A kakво е ЕД? Embarassed

# 136
  • София
Мерси Аленка  Hug а дано има раздвижване по темата. Странното е че гледната ми точка по някой въпроси се промени примерно половин година преди да стане стационарен Меркурий  newsm78
А меркурий е и У8 , 8 дом е бил активиран при началото на синодичния цикъл слънце-меркурий от венера, марс и юпитер та може и на секс да е  Joy или пък нещо друго по 8 дом  Thinking

# 137
При мен Меркурий управлява 1 и 10- ей хора, такава настинка ме хвана ....

Онази вечер, както нищо ми нямаше, за няколко часа -гърло, нос, глава. На антибиотик съм вече.
Та от там, най-вероятно утре и на работа няма да ходя.  Sick

# 138

Уран се движи бавно и този съвпад ще продължи дълго. Уран е външна планета, ще стартира и външни процеси, които ще ти влияят.

Разглеждай го и мунданно - виж какви аспекти прави мунданно, докато е на ъгъла ти. Например през 2016г ще има тригон Уран-Сатурн, който е етап от 33 годищния цикъл между двете планети (започнал през 1988г на 29:55 в стрелец).

Погледни синодичния цикъл - Слънце-Уран къде попада при теб - като място в натала, мидпойнт, прави ли мажорни аспекти и най-вече - какви теми отключва ... Виж си и прогресивния ДС къде ти е. Затъмненията през март Simple Smile
Много благодаря! Simple Smile

Последна редакция: нд, 24 яну 2016, 20:10 от Moonlightt

# 139
  • в 1001-та нощ
Много хора се ориентират така по разказ, аз обаче изобщо не включвам - не видя ли картата и да си я погледна от ъглите, които ме интересуват .... Това, което написах беше повече - на теб да дам насоки - ако се интересуваш, а не аз да задълбая още. За последното нямам и никакво време Wink За жалост Sad

Екваториални дирекции  Peace

Лейла Simple Smile трябва да се погледне от повече ъгли - виж къде попадат мартенските лунации, солара също Simple Smile

Аз от изв. време си правя т.нар месечни солари, гледам и сезонните карти и ги намирам също за удачни за прогнози Simple Smile В твоя случай - огледай и Венериния възврат  Blush

# 140
Здравейте.
Някой да е учил астрология дистанционно обучение при Антоанета Георгиева?

# 141
  • София
Месечни карти не знам как се правят  Rolling Eyes
За солара помня че и с теб го обсъждахме че не точно на дълготрайна връзка мирише а на любовник, и като го бях постнала не помня кой го коментира ама пак към тайните връзки имаше нещо  Rolling Eyes
Лунното затъмнение да не ви учудва  Mr. Green ама 2-8 дом активира  Mr. Green аспектите на светилата са хубави секстили и тригони към слънце, венера, меркурий, луна и уран и квадратче към Нептун ама той на мен ми е прекалено слаб в картата.
Венериния възврат е месец преди затъмнението, имам марс на МЦ и юпитет на К8 - не знам какво да му разгледам  Embarassed

# 142
Кажете нещо за тези затъмнения март месец, пак ли гадости ще има? При мен ще са в 7Д ест, аз имам и солар тогава.  #Crazy

# 143
  • в 1001-та нощ
Е, защо да има гадости, всеки се вглежда в лунацията, спрямо натала си  Peace  При мен Слънчевото затъмнение е на асцендента Simple Smile Mr. Green За Лунното трябва да видя Simple Smile Априлското новолуние помня, че беше в мунданен съвпад с Уран и мисля тригон със Сатурн, но пиша по памет - трябва да погледна пак Simple Smile

# 144
Ами при мен всичко засяга личните отношения.   ooooh!

Аз така и не успях да си направя солар за тази година спрямо мястото на РД. Опитах да вкарам координатите в астрото и астротийм, но не става, изписва че има грешка.

Някой може ли да ми каже сайт, в който е възможно да ги въведа и да излезе графиката?

# 145
  • в 1001-та нощ
Напиши направо името на мястото и коордиантите  Peace

# 146
Написах го  Peace

# 147
Включвам се,отдавна ми е интересна астрологията и вярвам в нея.Може ли да ми кажете ,кои планети,домове и изобщо на кое се набляга в наталната карта,което отговаря за здравето на човека и изобщо вижда ли се ако има сериозен проблем в тази област?Защото чувствам,че умирам и нещата стават по-зле Sad?Имам хронично заболяване и почва много да ме е страх...

# 148
  • SF
Моята Луна е в Близнаци, 8 дом, Венера е управител на дома. Луна сключва квадрати със СЛВ и ЮЛВ, които са в 5-и У5 - Нептун и съответно 11-и дом - У11Меркурий. Търсих информация в интернет и почти нищо не намирам за такъв Тао квадрат (нали така се нарича такъв квадрат?).
От друга страна, Луната ми сключва тригон с Меркурий, който съвпада с АС. Съответно Луната сключва тригон и с АС.

И един допълнителен въпрос- в кой дом се гледат братовчедите и лелите, сестри на нашите родители.

# 149
  • в 1001-та нощ
Включвам се,отдавна ми е интересна астрологията и вярвам в нея.Може ли да ми кажете ,кои планети,домове и изобщо на кое се набляга в наталната карта,което отговаря за здравето на човека и изобщо вижда ли се ако има сериозен проблем в тази област?Защото чувствам,че умирам и нещата стават по-зле Sad?Имам хронично заболяване и почва много да ме е страх...

6 дом, У6, аспекти към К6, планети в дома, аспекти към тях, какво управялват, всички тези обекти в прогресия и дирекция, лунации, които попадат там или аспектират  обекти от изброените. Управителят на органа, който боледува също, свързаните с него знак и дом ....

Общи условия

Активация на акаунт