Астрология за начинаещи (да заповядат и напредналите) - 5 тема

• 48 307
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
Имам нужда от помощ. Има ли някой със Сатурн в 12 дом. Много ми е сложна проработката му. Cry Tired

# 676
  • SF
А моят стелиум е в 12-и дом във везни - Уран, Венера и Юпитер. А Меркурий е върху куспидата на АС.

# 677
Имам нужда от помощ. Има ли някой със Сатурн в 12 дом. Много ми е сложна проработката му. Cry Tired

и аз имам сатурн (в телец) в 12-ти дом.
// моят стелиум е в 12-и дом също, но в телец - Луна, Юпитер, Сатурн

Последна редакция: вт, 03 май 2016, 22:07 от kayas

# 678
  • София
Тюлип има някакъв резон в това, което пишеш. Аз съм със стелим в 8 дом, везни. Имам скорпионско, везнишко обаче не  Rolling Eyes на мен също ми се размива слънчевия знак, със слънце в 12 дом  Rolling Eyes

# 679
  • в 1001-та нощ
Мажорни аспекти са съединение,секстил,квадрат и опозиция нали? newsm78

Един аспект е разходящ,ако е повече или по-малко от 60 градуса?  newsm78

Разходящ означава, че се е случил и вече отминава  Peace

# 680
Меркурий в натала в 7д. Телец, който е в квадратура с Марс, Юпитер, Сатурн и Хирон какви проблеми може да даде? Брой ли се за наранена планета щом не е в заточение или падение?
От лично наблюдение виждам склонност към влизане в безсмислени спорове, остър език, говорене без много много мислене,колебания, спънки в комуникацията. Как се отработва?

# 681
Меркурий в напрегнат аспект с Марс дава острия език, влизането в конфликти; със Сатурн може да има закостенели схващания, рамкиран от ограничения ум; със Юпитер, при наличие в близост на Марс  - може би се увлича в словесните битки и ги раздува.
Наранен е, ако няма хармонични аспекти.
Ако има, се отработва по тях, според планетата, с която е свързан чрез него. 

# 682
Full_Moon благодаря! За жалост няма хубави аспекти,само 4-те квадратури + опозиция на АСЦ. и квадрат с МС. Въобще красота.
Отделните аспекти съм ги разучила, но се чудих като цяло как ще се отрази на дома? Трудности в комуникацията с партньори е повече от очевидна. Като прибавим и Телеца се получава страшно.
Явно няма обработка  Laughing другите да се нагаждат....

# 683
Tullip, ако искаш качи карта, но праработка винаги има. Когато осъзнаем един аспект и какво иска от нас, тогава той започва да работи в наша полза. Все пак сме съзнателни същества и имаме избор на реакция и поведение. Simple Smile

# 684
и по-млади от теб партньори дава Мерк в 7 ми дом
квадратури към 4ри планети означава и съвпади при тях
тао- квадрат има ли?
Слънцето е наблизо, какви са му аспектите?

# 685
Защо не качиш карта? Толкова общо си задала въпроса, че почти нищо съществено не може да се каже. Меркурий кои домове управлява? Марс,Сатурн и Юпитер в съвпад ли са или две планети са в съвпад,а третата е в опозиция? В кой дом/домове попадат те?

Раняват Марс, Сатурн, Уран, Нептун и Плутон като ранени могат да бъдат Слънце, Луна, Меркурий, Венера, т.е. твърд аспект на планетите от първата група с планетите от втората. В твоя случай Меркурий е ранен от Марс и Сатурн.

# 686
http://prikachi.com/images.php?images/784/8787784Z.jpg

Повечето от аспектите успявам да ги тълкувам, но Мерка ме затруднява.
Общо казано АСЦ и Рачешкото са много осезаеми, докато Слънцето почти не се усеща в характера. Друго, което ми беше сложно като тълкуване е ИС във Водолей със Сатурн в 4д.
Меркурий дава и по-млад партньор, но в случая е налице връзка с по-възрастен човек. Но ми е по-интересно как се отработва, защото дава проблеми в комуникацията -  другите често се остават неразбрани или неразбиращи. А те как да подходят към такъв човек?

Последна редакция: чт, 05 май 2016, 13:05 от Tullip

# 687
A новолунието в телец е сега на 06.05 нали? 22:30 настъпва?

# 688
A новолунието в телец е сега на 06.05 нали? 22:30 настъпва?

Да,на 16* в Телеца!

# 689
  • в 1001-та нощ
И по тропическия заформя хубав земен тригон с ретроградни Плутон и Юпитер  Simple Smile

А Юпитер вече е стационарен, става директен на 9 май и на 14 май вече излиза от стац. фаза Simple Smile

При мен предстои ингрес на оста MC/IC по прогресии и по екваториални дирекции  на градус и 43 мин от нат.Сатурн.  Предстоят  пълнолуние в точен съвпад с нат. Слънце в 10 дом, там е и СД Венера с ингрес в Козирог, Сатурн ще застане на МС.

Общи условия

Активация на акаунт