Астрология за начинаещи (да заповядат и напредналите) - 5 тема

• 48 209
  • 741
  •   1
Отговори
# 45
По принцип с Венера в 12-ти най-често срещаното е самота, търсене на идеалната любов и прекалено раздаване в емоционален план.

# 46
Ретроградният Юпитер,който сега ми транзитира 3 дом, прави точно 120градуса с наталната ми Венера, мога ли да очаквам да върне някой в живота ми или друго ще му е проявлението?

От друга страна,щом Юпитер и СЛВ са в съвпад,значи може да се очаква едно положително израстване,дори кармично в зависимост кой дом засяга?

Последна редакция: нд, 10 яну 2016, 16:59 от Aallexa

# 47
Момичета, ретрограден Меркурий влияе ли на дентални процедури?

Отвори ми се стара, неуспешно излекувана инфекция на венеца и се чудя дали да чакам да мине ретроградието преди да отида да я пролекуват или да действам? Вие какво ще ме посъветвате?

# 48
  • SF
Действай и не отлагай. Какво очакваш да обърка ретроградният Меркурий? Диагнозата си я знаеш. Най-много да ти помогнат.

По принцип с Венера в 12-ти най-често срещаното е самота, търсене на идеалната любов и прекалено раздаване в емоционален план.

Това е абсолютно вярно, Greene. Описа ме с 3 думи.

# 49
  • в 1001-та нощ
Адри, как ще чакаш с инфекция ?!?!? Отивай веднага  Peace

Ретроградният Юпитер,който сега ми транзитира 3 дом, прави точно 120градуса с наталната ми Венера, мога ли да очаквам да върне някой в живота ми или друго ще му е проявлението?

От друга страна,щом Юпитер и СЛВ са в съвпад,значи може да се очаква едно положително израстване,дори кармично в зависимост кой дом засяга?

По-добре качи карта  Peace да се видят и диспозициите Simple Smile

Виж при теб къде започва синодичния цикъл Слънце-Юпитер и разгледай ретроградието в неговия контекст - на темите, които очертава  Peace

# 50
Ами аз този проблем го имам от 2014 още. Тогава направих операция, която след 1 година се оказа неуспешна. Направиха 2-ра и след по-малко от 2 месеца инфекцията се появи отново.

Посъветвах се с няколко зъболекаря и всеки ми казва различни неща, затова вече не знам какво да правя. Все пак е преден зъб.  Tired

Мислех да си идвам до България за имплант, но като има огнище май няма как да се започне процедурата.

За ретрградието питам, защото не искам са правя пак интервенция и после да се появи отново.  Praynig

# 51
  • в 1001-та нощ
При ретроградието е хубаво да се приключват проблеми от преди това  Peace  Меркурий иначе има отношение към сръчността и носи риск от калпава работа Simple Smile Недоизпипано Simple Smile В много случаи няма никакви проблеми Simple Smile

При теб Меркурий управялва физическото тяло, в момента е в 5 дом. Може би, като стаен директен и влезе в 6 дом - тогава ще се реши проблема  Peace

# 52
Да, при мен Меркурий е У1 и 10.

Последно бях решила да изчакам до края на януари и да отида да се опитат да го пролекуват. Ако и 3ия път не стане, тогава вече импланта е неизбежен.

Другият вариант е края на февруари да летя до България за няколко дена и директно имплант.

Чудя се кое ще е най-доброто решение?
Но идеята е, че за сега изчаквам да мине ретроградието и тогава да отида да ме лекуват.

Аленка, ти какво мислиш- да чакам ли да отмине или да ходя?  newsm78

# 53
  • в 1001-та нощ
Първо трябва да се излекува инфекцията. Не просто някой да ти вземе пари за нещо  Peace Обърни се към лекар, който ще те поеме и ще се грижи за теб във времето - да можеш да отидеш при него и след 3 месеца и след 5 месеца.

# 54
То затова е сложно  Tired

Лекарката ми тука (българка) живее и работи на 300км от мен. Тя още първия път като ми направи снимка и каза, че според нея най-доброто е имплант, защото може да се опита да го пролекува, но не дава гаранция че ще се оправи на 100%.
Отидох си в България, ест посетих имплантьор, той като ме видя и каза, че първата операция не е била направена добре.  Crazy направи ми 2-ра.

Да, но по-малко от 2 месеца след 2-та, инфекцията се появи пак.
Отново разговарях със зъболекарката тук и я помолих да се опита да го пролекува, както ми беше обяснила първия път.
Междувременно се чух и с хирург в България, който каза че въпросната интервенция отнемала не повече от 30 минути. Ами сега?

Изобщо не знам на кой да вярвам, всеки казва различни неща, а това е здравето ми, съответно не искам да си играя на онче-бонче.

Та, идеята ми затова беше, да го изчакам тоя Меркурий, да се прояснят малко нещата и тогава да взема решение.

# 55
  • в 1001-та нощ
Да не разводняваме темата Simple Smile На ЛС мога да ти препоръчам 2  лекари за консултация в България  Peace

# 56
Аспекта "съвпад" чета, че може да е както положителен така и отрицателен, в зависимост кои планети го образуват, но в наталната картата и табличката отстрани винаги е в червено, а в червено май са отбелязани негативните аспекти? Така ли е?

# 57
 ♥♥ Fiesta  при съвпад обикновено гледам и наталните аспекти, а също дали транзитиращата прави други с тези от натала.

# 58
Елчи, с тия тригони и секстили, които също ще направи, наистина не мисля че има какво да те тревожи  Peace  На мен ми активира една брутална тао квадратура луна 3Д-нептун 6Д-слънце 9Д. Луната е управител на първи дом  Tired

уха, това звучи брутално. да кажеш как се преживява Simple Smile

иначе и аз съм с асц рак Simple Smile

Тотален хаос в главата ми, във връзките и взаимоотношенията. Адски дезориентирана и хаотична съм. Много объркана, кажи речи за всичко. За капак и децата ми се разболяха рЕзко и внезапно та съвсем отвинтих и не знам на коя планета съм. Кофтито е, че ще ме тресе дълго. Абе то е ясно, че пак ще оцелея ама е доста неприятно.

# 59
  • София
Зачетох се в един астро-форум...и там една астроложка пише,че не прави хороскопи на деца под 12г.Имате ли представа защо?

Общи условия

Активация на акаунт