Астрология за начинаещи (да заповядат и напредналите) - 5 тема

• 48 360
  • 741
  •   1
Отговори
# 525
Значи, когато съм правила втората карта онлайн, е била без курс вече  ooooh!

Hадявам се да не е толкова страшно това  Blush

Аз пак да те попитам за тази онлайн карта.

Видях линка от темата "Подсъзнанието може всичко.."
Сега пиша от телефона, после като седна на комп ще ти го пейстна тук.  Peace

# 526
Аленка, мерси за хинтчетата Simple Smile
ще разглеждам новолуния/пълнолунията, то се е видяло Simple Smile

мацки, наскоро обсъждахме Сатурн, който при мен ще се мотае сума ти месеци около Слънцето ми. вече мина веднъж през него, но сега ще се върне и после пак ще го погази. първото преминаване не го усетих особено, но миналата седмица баща ми си загуби работата и се замислих дали гадния Сатурн не е индикация за това? как мислите?

# 527
  • в 1001-та нощ
Би могло, защото и Слънцето и Сатурн имат такива сигнификации, но според мен в твоя случай няма да е само това  Peace

Синодичният цикъл на Сатурн започна  на 30 ноември, което е малко преди солара ти. В солара ти са на соларния асцендент. Това за мен недвусмислено ти белязва соларната година персонално ориентирано към теб.

В такива случаи разглеждам мажорните аспекти в цикъла (квадрат, опозиция, секстил, тригон) и отбелязвам къде попадат двете тела (знак/дом), какви аспекти правят в натала и мунданно, спрямо лични прогресии, лунации...

Та, да - и за баща ти е индикация, но според мен - не само  Peace

# 528
Пускам днес едни транзити и какво да видя - тригон между Меркурий, Юпитер и Плутон. Mr. Green

# 529
  • в 1001-та нощ
Меркурий влиза в ретрогр. сянка в петък  и тогава тригонът е най-точен Simple Smile  Peace

Два дни след това - Марс става ретро  Peace

# 530
Момичета, в процес на търсене на имот сме.

Миналата седмица се спряхме на нещо и до края на тази мислим да направим оферта на собствениците.
Принципно процеса е много дълъг, ако изобщо приемат офертата, после се започват едни проверки, адвокати, агенции и т.н.
Казала съм, че ако стане, ще гледам да не се подписва нищо на ретро Меркурий, затова сега бързаме и да задвижим нещата преди да се е обърнал.
Знам, че Сатурн е ретро също, но не съм сигурна до колко пречи на такива сделки.

При мен транзитира в 4Д, по натал ми е в последните градуси на 4, както и е У5.

Какво да гледам за тези сделки?  newsm78

Последна редакция: пн, 11 апр 2016, 19:28 от Adriana11

# 531
  • в 1001-та нощ
Има индикации. СД ИЦ прави ингрес в нов знак в съвпад с натални Сатурн и Уран.  СД Сатурн и Уран също правят ингрес.

ЛЗ е на К2, в опозиция на Меркурий на К8  Peace В тази връзка заем ще взимате ли?

# 532
Има индикации. СД ИЦ прави ингрес в нов знак в съвпад с натални Сатурн и Уран.  СД Сатурн и Уран също правят ингрес.

ЛЗ е на К2, в опозиция на Меркурий на К8  Peace В тази връзка заем ще взимате ли?

Да, Аленка, ще взимаме заем.  Peace Даже утре ще задвижим нещата точно с него, искам да е преди ретро Mepk.  Още не знаем какво ще стане, но ще се опитаме.

# 533
  • в 1001-та нощ
Тези дни сега са хубави за действие - Меркурий прави съвпад с нат.Венера - У2 при теб. Изтощаващо ще ти е, Марс вече е стационарен и ти квадратира АС-то.

# 534
Точно тези дни ще задвижваме  Peace но си много права, както обикновено при мен  bouquet от една седмица се чувствам много изтощена, не се наспивам, събуждам се изморена.

Mного съм нервна и сприхава, имам чувството, че нямам време за нищо, но на преден план е това с имота, ако стане.

Като за начало, трябва да видим дали ще дадат заем, след това дали собствениците ще приемат офертата. Kазаха ни че няколко оферти са били отхвърлени вече за този имот  Blush

Последна редакция: пн, 11 апр 2016, 19:29 от Adriana11

# 535
  • SF
Щом Сатурн тръгва ретроградно, значи на мене ще ми върви! Simple Smile Аз съм родена с ретро Сатурн.Simple Smile

# 536
  • в 1001-та нощ
От 25 март е ретрограден Сатурн. Предстоят ретроградни периоди на Марс и Меркурий  Peace

# 537
Аз съм малко притеснена с този ретро Марс-много агресия очаквам.

Аз както съм си темпераментна, от сега ме е започнал, като стане ретро-не знам.  #Crazy
Преди 2 години, когато беше ретро, не бях толкова зле де, пак имах "включвания" ама нищо супер драмстично.
Сега ще го видим как ще се прояви.

# 538
  • в 1001-та нощ
Според мен проблем не ти е това, че става ретро, колкото това, че  стационарнов квадрат към асцендента ти, както и че е в най-ниската точка в картата ти  Peace А наталният от няколко години е под плутонова вибрация и кризите и крайностите са гарантирани .... но и това ще отмине  Twisted Evil

# 539
  • SF
От 25 март е ретрограден Сатурн. Предстоят ретроградни периоди на Марс и Меркурий  Peace

Мерси! Simple Smile
Точно на 25 март ми се счупи непоправимо хард диска и се чудех дали Меркурий не е виновен, но не беше. Сатурн се е намесил. Същата седмица ремонтирах срещу мноооого пари и някаква глупост на колата, така че се чудех какво ли ще става, когато Меркурий стане ретрограден.

Общи условия

Активация на акаунт