Искам да кажа ... (68)

• 61 362
  • 782
  •   1
Отговори
# 165
Яна, вярно е, че сами се прибирахме като деца. Сега вече е недопустимо. Наскоро ми казаха за сравнително малък град, в който родителите на децата от 1 и 2 клас подписват декларация, че разрешават на детето да си тръгва от училище без придружител  ooooh!

Тъкмо бях решила да празнуваме рождения ден на дъщеря ми без родители и прочетох за детенцето Х, което се заляло със сок. Не знам какво се прави в такъв случай. Може би да нося резервни блузки  newsm78 ами ако е момче или пък си залее панталона. Да уточня, че дечицата са 5-6 годишни, а мястото, което съм избрала е огромна почти празна стая, просто няма къде да настаня родители.

# 166
Комсед да си правят каквито искат намаления. На всички останали без намаленията цените им са с по минимум 20% надолу.
Празнуването до 5 годинки е лесно и бюджетно. След това младите хора стават крайно контакти и започват да откриват себе си в различни дейности и стават едни приказни малки сватби. На човек му идва да наеме зала "Армеец", за да му се разкара от главата голямото чудене.
ЧНГ!  

# 167
  • София
Комсед да си правят каквито искат намаления. На всички останали без намаленията цените им са с по минимум 20% надолу.

На кои? Аз сравнявах преди месец Хиполенд, Комсед, Охо-бохо и.... не помня още кой. Цените им са абсолютно еднакви с разлика до левче максимум.
Ако има по-евтини казвайте ги тада пазарувам от тях.

Дейзи, ти какво мислиш, че ще направи майката. Ще го забърше със салфетка и ще му измие ръцете и лицето евентуално. ЕДва ли носи комплект дрехи за преобличане, макар че знам ли.

# 168
  • Euskal Herria
Не съм гледала за играчки, ама няма ли да бъде по-изгодно от Амазон да се поръчва? В момента намаленията са - 60% за повечето стоки.
Има и фирми, които извършват доставката до България.

# 169
  • София
Аз не мога да намирам изгодни цени нито в амазон нито в и-бей  Blush Колкото пъти съм потърсила нещо конкретно, толкова пъти го намирам на цена съвсем близка до тази по нашите магазини и не си струва разправията за поръчка и чакане на доставката.
Ето и сега погледнах Лего за всеки случай, да не се мина, ми същите са цените.

# 170
Точно преди празниците гледах едни кукли, които в Хиполенд и Джъмбо бяха на една и съща цена, а в Комсед ги бяха сериозно завишили. И при Лего цените им съм ги хващала в прилични надценки, сравнени със сайтове за детски играчки.  Peace

# 171
  • някъде ... тук ...
Точно в Капела плей е на РД в неделя дребния. Момичешки рожден ден. Никога не е ходил там, а и аз. Така или иначе, само ще го заведем и ще го приберем после. Досега все е отказвал сам поканите от съученички. Предния път, когато писах тук, че ще купувам момичешки подарък, в последния момент реши, че ще си ходи на футбол и няма да уважи поканата. На приятелчета-момчета от класа е ходил, но на картинг, на катерене на изкуствена стена, на боулинг и подобни.
Губят ми се нашите рожденни дни от градинските години, явно не е имало кой знае какво фрапиращо. Гого гледа от батко си и последните му два рождени дни бяха на боулинг и на кино с 3-4 приятелчета и лека почерпка след това. Без родители.

# 172
  • София
Ужасна джунгла-лудница е в Капела. Направо не знам как издържат работещите там. Много обичах да ходя през седмичните дни с малките - пусто, тихо, празно с какичка закачена за тях - чудна работа. Обаче уикенда е нещо страшно.

# 173
      Отдавна чета тук теми за детски рождени дни и то повече за информация за заведения, които в нашия град не са никак много.Не зная дали греша,но ми се струва, че този "ритуал" с родителите и големите почерпки е предимно популярен в София.
      Детето ми е било в ДГ и после в две училища, т.е.доста различни деца са били гостенчетата. Обикновено идват с един родител, а се е случвало две деца да бъдат доведени от родител на едното само.Тежки софри и т.н.на детски рожден ден не е имало.

Изключения са случаите, в които аз съм настоявала да има възрастни и обикновено наши приятели- това се случи сега, когато детето навърши 10 години. Заведението беше подходящо за деца и възрастни, наистина поканата беше за обяд.Дори поканихме и такива приятели, които имат вече големи деца.

В обикновените случаи- наистина плато с хапки , някакви ядки или сладки и толкова.Предимно майки,които си поръчват кафе ,вода, безалкохолно. Имах комичен случай, при който само аз с бейлис, мъжът ми с колата,  останалите майки кафета,сокове и аз като алкохоличка на масата на рожден ден на моето дете.Често майките оставят детето си, ако е в някой МОЛ,  по някое време идват да направят снимки с тортата.

# 174
  • София
Онна, дъщеря ми точно там, в Капелата, иска да празнува с 20 деца. Аз искам да сложим край на масовките, но от друга страна не ми дава сърце да й откажа тая радост. Нейна ще е последната дума, в крайна сметка важно е детето да се радва. За мен няма кой знае какво значение. На тях лудницата не им прави впечатление, докато на мен ми се късат нервите.  Crazy

# 175
  • София
Тонка, Кати е голяма и няма страшно. Затваряте се в ресторантската част, там почти не се чува. Аз последния път бръмнах защото, прекарах много време в залата- бяхме на рожден ден на детето на кумовете ни и съответно бяха поканени моите и тримата и не посмях да оставя дребосъчко безнадзорен , все пак е едва на 3, а там е много пренаселено.

# 176
  • София
Онче, аз Кати си я водя там заедно с още две деца на мои приятелки - оставяме ги и си джиткаме по магазините. Тя затова си харесва клубчето. Аз все ще издържа 2 часа, пък и с приятели в ресторантската част, зад бара, бива.

# 177
Моят син кара пролет, лято, есен и зима с маратонки на Найк/Адидас за по 40-тина евро. Може би по два чифта на година купуваме, максимум.

При нас има що-годе установена практика за РД. Когато децата са по-малки, родителите остават с тях. За родителите има отделна маса, която е предварително заредена със снаксове (по испански тертип – маслини, чипс, тортия , ядки, емпанадас и пр). Който иска да си поръчва нещо от менюто на заведението, си го плаща отделно. Когато децата са по-големи, родителите само ги водят и след това си ги вземат.

Искам да кажа, че декември месец пътувах и понеже полетът на връщане имаше закъснение от над 5 часа (дори не излетяхме от където трябваше, а ни прехвърлиха на друго летище), ми се полага обезщетение. Поръчах си два чифта обувки на Guess  Mr. Green

# 178
  • Sofia
Запазих Laser Park в България Мол аз  Peace.Миналата година бях приятно изненадана от сметката.  Презненството ни е струвало м/у 980 и 580 лв. ooooh! през годините. Дворът няма как да го вкарам в употреба зимъска, за съжаление. Има вариант да ги събера на третия етаж,който е превърнат в дестки кът,почти,ама не ми се занимава  Crazy Ще отърчат из цялата къща и ще ми омажат тоалетните  Naughty. А празникът е и мой, все пак  Whistling

От родителите на съучениците се събираме 3-4 майки и един татко  hahaha и си лафим, знаем се и само чакаме нечий РД да обсъдим училищния живот  Peace.
При нас възрастните са повече от децата  Mr. Green. Поръчвам 3-4 плата, и който иска си поръчва допълнително от менюто. Не е имало случай да злоупотребяват  Hug.
Имаме и ние един съученик, чиито родители се движат в комплект  newsm78.Необяснимо ми е на мен,ама аз съм друг тип. Понякога остават и двамата  ooooh!,последните пъти се усетиха,явно  Peace.

# 179
  • Бургас
И именните дни ли отбелязвате така, с гостенчета и детски клубове или тях по-скромно?

Общи условия

Активация на акаунт