Искам да кажа ... (68)

• 60 358
  • 782
  •   1
Отговори
# 420
Деска, и за зъболекар запазих след обяд, ако лекарят нищо не каже. И сега я боли, нямам Миг 400, само Нурофен и Нимизил.
Благодаря, Миднайт Hug

# 421
  • Варна
Нурофенчето. Чак Нимезил не и давай! И весело в Тайланд !  Simple Smile

# 422
  • София
Кажете знаете ли има ли норми за нивата на хемиглобин при децата? newsm78

# 423
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Искам да благодаря на всички за съветите и цяровете за кокоши трън.

Жаки, на теб лек път и спокойна ваканция!
Не ни забравяй и пращай по някоя снимчица от красивите места, които посещавате.

# 424
  • Sofia
Жаки,стана ли време да се товарите за път  newsm78? Да не са сериозни оплакванията на Мими пожелавам и всичко да е както сте го планирали  Peace! Много си организирана, браво!

Ние планираме седмица почивка в чужбина през май, и отсега уговарям гледането на младежа  Crazy.
Чипсът ще го пробвам и аз, но нямам ни ренде,ни белачка  newsm78Ако не забравя, утре ще купя.
МИГ 400 не знам какво е, звучи ми като самолет  Crazy

# 425
Жаки, слагате ли си специални ваксини за Тайланд? Тук са препоръчителни но повечето ги слагат. Даже докато си плащаш ваучера те подсещат от тур. агенция за тази подробност.

# 426
Гена, ако е късмет в четвъртък тръгваме.
Кристин, не слагаме ваксини за там, ако си в курорт, а не по горите и ако се внимава къде се яде, няма някакъв проблем. Аз вече съм свикнала и понякога се престрашавам да си купя домашен сладолед или палачинки от количките, много са вкусни. В Хуа Хин  духа доста вятър, даже комари няма кой знае колко, за разлика от Пукет, където ни изЕдоха:)
Светълчо, само да натрупаме малко тен и ще се щракна специално за теб Hug

# 427
Кажете знаете ли има ли норми за нивата на хемиглобин при децата? newsm78

http://www.who.int/vmnis/indicators/haemoglobin.pdf

3 стр.

# 428
Добро утро!
Жаки, аз съм се схващала от синузит, който беше инфектирал всички нерви. Пожелавам ви тази година без болести и проблеми.
На готовия боб само като му прочета Е-тата и ми се отяжда. Никаква философия не ми е да го варя, не му бая.

# 429
  • София, Младост
МИГ 400 е синоним на Нурофена, все Ibuprofen.
МИГ 400 съдържа 400мг от активната съставка, а обикновения нурофен 200мг. Нурофен форте съответства точно на МИГ 400.

Боб, нахут и аз си ги варя, не купувам готово консерви. Когато се случи да сваря по-голямо количество процедирам както със супите-сварен боб или нахут пресипвам още докато е горещ (врящ) в буркани, допълвам с водата, в която са вряли, запечатвам и обръщам с капачките надолу. Като изстинат бурканите слагам в хладилника и така по всяко време имам готова заготовка за яхния или салата. Вчера отворих буркан нахут сварен и запечатан септември - екстра  си е.
Варя в тенджерата под налягане. Не им бая хич.

# 430
Леща варя сушена, но с боба не ми се получава. Разварява се за минути и става на каша. Ползвам консерви. Сега съм се заканила да си направя леща, която като дете мразех, а сега мога да ям с дни.

# 431
  • Бургас
Особено много мразех чесъна в лещата..........майка ми още ми го напомня.........а сега само аз го ям и си слагам повечко. Twisted Evil

# 432
  • София
Много обичаме вкъщи леща. И боб хапват доста моите - обикновено печен, на супа не го долюбват. Винаги имам по няколко консерви варен боб в шкафа, но го използвам само за салати. То пък голяма философия да го бутна в тенджерата да се вари. И тук продават варена леща в консерви, но никога не съм купувала - лещата увира бързо и не виждам смисъл.
А сега сготвих много вкусно пиле с фъстъчено масло. Силно се надявам, че ще го одобрят довечера, обаче съм се подсигурила и за цупльовците има кюфтета от фиде Sunglasses

Жаки, дано да се оправи Мими бързо, а на вас приятно изкарване в Тайланд! И без повече болести, ей!

# 433
  • До морето
Направих една червена леща в бързината  Laughing довечера - втори опит с чипса на Янтра.

# 434
Фъстъченото масло добро ли е за готвене, така ме насметохте с тая свинска мас, че ми стана съвестно и не я изхвърлих,  в хладилника я прибрах.

Общи условия

Активация на акаунт