Искам да кажа ... (68)

• 60 364
  • 782
  •   1
Отговори
# 405
  • Пловдив
Става като купешкия, утре ще направя и снимам. Микровълновата ми е на повече от 10 години, подарък за сватбата, едва ли е нещо много технологично, че да е от нея.

# 406
  • София
Запис.Тотално загубих нишката май. Laughing

# 407
Чипса и аз го правих. Връткам микровълновата докато стане  Laughing
Първия път ми бяха по-дебели парчетата и сигурно общо сборно им се събира повече от 10 минути.
Даже съм ги и обръщала.
За да стане по-бързо и максимално вкусно трябва да е много тънко нарязан  Peace

# 408
  • Пловдив
Аааа, да, аз режа с бьорнер на най-тънкото. С нож много трудно се получава подобен ефект.

# 409
  • тук-там
Става и с белачката за картофи. Peace

# 410
Изпуснала съм ...
JACKLIN*, къде заминавате тази година? Всяка година ли по това време предприемате такова пътешествие?

# 411
Алейша всяка година, тази е осма. Откак се роди Жаки ходим на едно място, само Тайланд, страх ме е да пътувам с нея по местата, които искаме да посетим. По натам, като тя тръгне на училище, за по кратко, но по- екстремно:)

# 412
Аз нали вече си признах, че каквото прочета правя hahaha. Обелих един картоф и сега си хрупкаме чипс със сина Laughing
Оказа се, че четката съм си я изхвърлила та нямаше с какво да мажа картофите. Нарязах ги с белачката на тънко, подсуших между два пласта хартия и след това в найлоново пликче за сандвич - сипах сол и капнах олио - пребърках и почнах да пека. Първия го изгорих, защото се заговорих по телефона и го врътнах два пъти, понеже го бях похлупила с капака да не пръска, в резултат на което беше почнал да се вари. Втория обаче му засичах. При мен 3 минути са малко, подозирам, че максималната степен не ми е 900, а по-малко. Не пише нищо - само MAX, та се оказа, че при мен става за 4 минути. Следващия път обаче, ще пека върху сладкарска хартия, искам да мога да го изсипа от чинията, а сега се наложи да го отлепям с ножа по малко. Янтра много сполучлива рецепта bouquet

# 413
  • София
Патая е много хубаво място,ходите ли до там Жаки? Grinning

# 414
Миднайт, не съм била там, но не съм срещали доволни, баш от Патая:) Пукет, Ко Самуи и сега Хуа Хин, последното най ни допада.

# 415
Много хубаво, браво! Пожелавам ви прекрасно пътуване и хубаво изкарване.
Че тук тепърва зима иде Simple Smile

# 416
  • София
Вкус, Peaceаз мисля,че е много хубаво,особено парка за тигрите.

# 417
Може, но плажа не става, не може да се влиза във водата, много е мръсна. Има много клипчета в ю туб, руски, там подробно обясняват защо е така. Също има много престъпност и като цяло е мръсно, затова не сме ходили. Иначе парка може да е хубав.
Алейша, много благодаря за пожеланията Hug

# 418
  • София
Нормално втори по големина е разбира се.всеки търси различни неща. Heart EyesХубаво изкарване.

# 419
  • Варна
На Мими и се схвана челюстта нещо, не като да не може да отваря, но я боли едната половина на лицето и глава я боли. Каква ли е тази работа? Вирус с усложнение, ама не болна. Невралгия, възпаление на лицев нерв? На лекар чак утре в десет, дотогава Нурофен ли да дам? Яко спекох, тя за разлика от Жаки не боледува, никога! И сега по закона на всемирната гадост ден преди тръгване, дано не е серизно нещо, то имаме застраховка на билетите, така че може да сменим датата, ако е нужно.

Жаки, големия  беше със същите ,едно към едно оплаквания ,2 дни. Първият ден много го болеше и веднага му запазих час за зъболекар за след 2 дни.МИГ400 му дадох 2 пъти.На следващия ден го боля по-малко,а на третия спря. И на зъболекар не отидохме.Според мен си беше нерв.

Общи условия

Активация на акаунт