Искам да кажа ... (68)

• 61 737
  • 782
  •   1
Отговори
# 735
Честит имен ден, Тони! Много щастие и здраве ти желая.

Гледах новините - много сняг в София бе... Помня времето, когато и в Бургас валеше всяка зима, по много. Колко хубаво беше. Ама да си седиш в къщи, да не трябва да се предвижваш до работа и да излизаш на вън само за игра. Ох, искам и аз шейна.

Онна, какво стана с малката, след като ѝ спря Пулмикорта?

Силвия и аз съм завършила Строителен техникум. Моята втора диплома е ВиК монтажист, втори разряд.  Grinning

# 736
Добро утро, днес мислех да молираме обаче няма да се получи. Ще си седим вкъщи с филми и пуканки.
Честит имен ден Тони, жива и здрава бъди Simple Smile
Мъжът ми слезе да рине пред блока, снощи в 22 часа отново чисти, само той и един съсед го правят. Снега е много, синът ми се радва, може и да излязат да правят снежен човек по-късно, мислим днес да отложим урока по английски.
Ванини, аз като станах и видях колко е натрупало, направо бедствено ми се стори. Но още не бяха минавали да разчистят. Чудя се утре в училище как ли ще е, аз още снощи реших, че с автобуса ще ходя на работа, в този сняг няма къде да се паркира в кварталните улички. Ще си извадя обувките с които се качвам на Витоша и смело напред Simple Smile

# 737
Тони, честит имен ден. Бъди все така усмихната.

# 738
Какво е молиране? Simple Smile
При нас също яко е натрупало, ние ще излизаме задължително, грехота е да не се поиграе в снега, и шейни ще теглим, много ясно.  Heart Eyes

# 739
Ша, да се помотаме в мола Laughing
Моите с изринатия сняг ще направят снежен човек, както обикновено правят, за шейна при нас няма къде, а сина ми е голям за шейна да го тегля  Laughing
Обаче като стана и като видя снега много се зарадва. Аз снега го свързвам със студ, а не обичам студа Tired

# 740
И аз ще бъда впрегната с шейната. Добре че каката още спи. Малкият (на 2 и половина е) изкара десетина минути навън и се прибрахме. Каза, че не харесвал снега. При нас доста е натрупало.

# 741
Пред нас е натрупало поне половин метър. Тази нощ не е минавал снегорин. За шейна не става, но за търкаляне  и "снимки" в снега е перфектно. Simple Smile

# 742
Много сняг, много нещо. След малко се обличаме и ще си направим една дълга и хубава разходка. После релакс с гледане на филми и пиене на топли напитки.

Черно коте, това време си е идеално за филми и пуканки. Моловете няма да избягат. Simple Smile
И аз ще взема на връщане да купя пуканки, че отдавна не съм пукала. Laughing

Тони, честит имен ден! Бъзи все така усмихната и позитивна!

# 743
Тони, честит имен ден! Да си много здрава, вечно усмихната и обичана!

И тук много сняг, нашата улица ще я разчистят към напролет. Утре ще снегорина до работа, голям кеф. Направо ми се иска да изляза и да се овъргалям и да направя снежен човек, ама подозирам, че мъжът ми ще ме изгледа изпод вежди.  Laughing

# 744
  • Sofia
Смятам да не се помръдна днес навън  Whistling.Ей сега ще направя списък на таткото да напазарува,да ми запали камината и е свободен да чисти снега и да ходи да прибира наследника Mr. Green.А сняг поимва  Shocked.Изкушавам се утре да го пишем дървена ваканция,та чааааак до сряда  Mr. Green.
Хич и не смятам да се търкалям в снега  Naughty,само пискам и крякам като ми влезе сняг по топлите местенца  hahaha.Обличане и събличане на куп дрехи,не ме радва никак,както и сушенето им след това. Преди по-се навивах,сякаш  newsm78.Явно се вкифлих,нещо  Mr. Green.

# 745
Остаряваш, Гена Simple Smile Я раздвижи малко кръвта навън, а и не е студено чак толкова. Аз дори съм отворила прозорците у нас. ,Няма да се  даваме, колкото човек повече расте Simple Smile, толкова повече трябва да се движи.

# 746
  • sofia
Много сняг, много нещо!
Сутринта си направих едночасова физ-зарядка и изровихме колите. Мъжа ми замина на работа, а аз даже успях да закарам големия на урок. Добре, че днес е неделя, до утре ще се поразчисти.

За шейна още не става, много е пръхкав снега. Само, където е утъпкано ще стане.
Трябва да метна нещо да се готви и да подхвана дребния да си напише, да го подстрижа, да ходя да взема големия и после, ако искат да се въргалят в снега.

В подкрепа от казаното от Ша, хич не е студено, а като поринеш малко чак се изпотяваш Simple Smile

Тонка, честит имен ден!

# 747
Аз урока вече го отложих, госпожата радушно прие. А утре, срам ме е да призная, ама и аз агитирам баща му, да изненадаме приятно детето и да го освободим  Mr. Green
Обаче в Смолян е страшно, дадоха сграда/къщичка, завлечена от реката. Ужасно е просто. Няма реакция за извънредна ситуация, а този път толкова предупреждаваха, дори по часове казваха, кога ще започне да вали и прочее. Изчистили са едно Цариградско и само него дават в репортажите, при нас не бяха минавали, а сме основна улица за градски транспорт, добре че е почивен ден, та хората не са в движение.
А майка ми нямат ток от снощи от 11 вечерта... и в момента. Добре, че се отопляват на дърва.

# 748
  • Sofia
Остаряваш, Гена Simple Smile Я раздвижи малко кръвта навън, а и не е студено чак толкова. Аз дори съм отворила прозорците у нас. ,Няма да се  даваме, колкото човек повече расте Simple Smile, толкова повече трябва да се движи.
Аааа,движа се аз, ама на къси и топли разстояния и на почивки  Mr. Green.Имаме хубава пързалка близо до нас, и още по-хубава кръчмичка, емблематична-бар "Шишарка". Чудно вино наливат  Crazy
Снощи като се прибирахме, имаше патрулка около нас, отбиваха движението за към Витоша и не пускаха,ако не си живущ. Как установяваха,че си живущ...не разбрах  Thinking

# 749
Ние в Бургас освен сърф да си поръчаме, от 48 часа не е спряло да вали дъжд.....Детето пак рано рано заспа, вече и е много скучно вкъщи. Обикаля от едната в другата стая, подмята пластелини и маркери, накрая заспа час по-рано от скука  Tired аз съм готова да я последвам.

Мъжото е на изпит днес, има и празник, именик е  bowuu дано му е на късмет и да се справи добре  Praynig

Нас ни чака ремонт следващата седмица, ще правим на детето детската стая, ще я местя на голямо легло....дивани ще сменям, плот в кухнята ще слагам и ще си оборудвам работно място/ напуснах работа и за сега ще работя от вкъщи, дано тръгнат както сме ги запланували нещата и да успеем и офис да наемем и да работя и с клиенти.../....не ми се мисли лак ще смогнем ако е такова отврат време.

Общи условия

Активация на акаунт