Искам да кажа ... (68)

• 61 729
  • 782
  •   1
Отговори
# 765
Звезден прах, успех в новото начинание.
Живи и здрави да са ви иминниците и рожденниците!

# 766
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Късмет ти желая, Сандоканчев! (То винаги си трябва късмет с електроуредите Joy)

Янтра, само си представям как ще успееш да устискаш твоите три лъвчета да не се овъргалят на снега Joy И да го гледат само през прозореца.
Майтапя се, знам, че си железна и владееш положението. Радвам се за теб и за всички скиори! И мноооого ви завиждам за красотата на снежната планина.
Но ако все пак ги пуснеш на снега, снимай ги, моля те, и ни ги покажи. Ти поне не се стискаш откъм снимки, за наша радост.

Гена, взаимно е! Hug

# 767
Честито на Тонка.

# 768
Дъщеря ми се възползваха от една промоция на която попаднах чрез една тема тук - и вчера бяха в Глазгоу / цена за билет 50 пенса / .

Скрит текст:

След малко нахлузвам апреските и ще трамбовам към Лидл . Мляко ми трябва за баницата и бозицата ми е на привършване .  Joy  От месец два се дрогирам с Гушанска бозица - последната беше прекрасна.

# 769
  • Пловдив
Ама не, децата излизаха пред блока, около час се въргаляха в снега, баща им рина сняг. Просто смятаме, че е опасно да се повлечем към Пампорово или Чепеларе.

# 770
Ааа, сега разбирам от къде са ти хубавите големи гърди Жармен, от бозата ще е  Laughing

# 771
Ааа, сега разбирам от къде са ти хубавите големи гърди Жармен, от бозата ще е  Laughing
Къде ги видя тез хубави големи гърди Grinning
От килограмите са ми гърдите Grinning
До към 36кг нямах почти никакви - нал бях като скелет почти .

# 772
И аз да се отчета.
От сутринта нямаме ток, топлим се с парно на газ и парното не работи, та, на бърза ръка съпругът ми изкара добрата стара печка на дърва и въглища.
Следобед мислим да излезем на разходка с децата. Точно да им направя една снежна фотосесия, че новият фотоапарат не съм го тествала в снега.
Хубав и успешен ден!

# 773
Моят котел от седмица някъде решил да работи добре и се радвам ,че пари за платка / 400лв някъде / нямам в момента .
 Само положението с топлата вода в банята е зле - от чешмата в кухнята си тече почти вряла -ама от душа хладка за 30 секунди следвана от ледена .
Та тези дни се закалявам къпя се със студена вода .

# 774
Късмет ти желая, Сандоканчев! (То винаги си трябва късмет с електроуредите Joy)

Янтра, само си представям как ще успееш да устискаш твоите три лъвчета да не се овъргалят на снега Joy И да го гледат само през прозореца.
Майтапя се, знам, че си железна и владееш положението. Радвам се за теб и за всички скиори! И мноооого ви завиждам за красотата на снежната планина.
Но ако все пак ги пуснеш на снега, снимай ги, моля те, и ни ги покажи. Ти поне не се стискаш откъм снимки, за наша радост.

Гена, взаимно е! Hug

Това го приемам лично и се поправям веднага, обещала съм ти Laughing

Последна редакция: нд, 17 яну 2016, 14:05 от vanini*

# 775
Ванини, кукленски красиви са  Heart Eyes Да ги нацелуваш от чичо им Алечка

# 776
Ванини,тия двамата сладури са прекрасни. Щастлива майка си ти.
Сега ще звънна на Тони да я поздравя.

# 777
Ванини като изписани са  Hug
 На този ден преди 2г загубих татко и ми липсва страшно много . Любимата му музика  
Скрит текст:

.
Скрит текст:
Липсват ми разговорите за книги и филми . Задушаващата загриженост и звъненето нон стоп на телефона - то като чуеше не знам какъв код било и звъни на пожар . Липсваш ми страшно много  Hug

# 778
Мноу обичам бебета. Бонбони. Целувки и от мен, хохо.

# 779
Усмихнати бонбончета. Heart Eyes Наистина си щастливка! Hug

Общи условия

Активация на акаунт