Искам да кажа ... (68)

• 60 368
  • 782
  •   1
Отговори
# 90
Никакви диети не пазя. Не спортувам защото яко ме мързи.

Картинката на темата е убиец! Страшна е!   Mr. Green

# 91
Сандоканчев, душа, яко са те засегнали май-май. Ой на кака, ама сам се навря тук.

След това излияние вече съм сигурна, че е жена  Flutter
 Това какво беше. Само на жена не си ме правила. Направо си си за селските пинизи.

# 92
Който и мъж да влезе в тази тема, бива натирен...Simple Smile

sandokanchev, не си го слагай...

# 93
Куркума, за това ли не се вясва на последък.

# 94
Децата тепърва им расте крака и е много важно какви обувки носят. Аз тази година за бебето купих по-скъпи обувки, от моите........Дет се вика, ако нямам аз ще ходя от 20 лв, ама на детето ще взема хубави.

# 95
  • Пловдив
Да повторя - има добри обувки на по-ниски цени.

# 96
  • София
Сандьо, тъкмо се кротнеш малко и замязаш на мъж, па вземеш, че се окъкваш здраво. Не ти отива в женски форум да обиждаш толкова грозно и инфантилно. Мазохист ли си, че се вреш в шамарите, къв си?!

Детски ботуши гледам да купувам качествени. Миналата година дадох 110 лв и хубавото е, че дъщеря ми ги носи и тази зима. За другите сезони обувките са за около 50 лв.

Днес ходих до банката да се разправям заради новата ми кредитна карта, че доста им бях набрала. Отпуснали ми лимит... 1000 лв. Е, било грешка някаква и ще искам преразглеждане.

# 97
Сандьо, тъкмо се кротнеш малко и замязаш на мъж, па вземеш, че се окъкваш здраво. Не ти отива в женски форум да обиждаш толкова грозно и инфантилно. Мазохист ли си, че се вреш в шамарите, къв си?!

Детски ботуши гледам да купувам качествени. Миналата година дадох 110 лв и хубавото е, че дъщеря ми ги носи и тази зима. За другите сезони обувките са за около 50 лв.

Ай, ма Тонке, да си плИтем плетките, най- дУбре. Може и орехите да си брулим. Както кажеш.

# 98
И аз купувам на децата качествени обувки макар и по скъпи.

# 99
  • Пловдив
Я да дадем дефиниця на скъпи обувки за дете. Защото познавам хора 50лв са скъпи обувки, други под 200 не падат.

# 100
  • Пловдив
В момента по Виасат Хистори има предаване за Бг. Толкова ласкателен филм не съм гледала. "Големите железопътни линии на континента" еп. 1

# 101
  • Sofia
Още ли Сандо дъвчете  Whistling...

Аз пък не си представям да носи само един чифт обувки/боти... на сезон моя син и да изисквам да ги пази  Naughty.Т.е. купувам 3 броя по 80-100 лв, средно. Изкуших се да купя едни боти на Пепе Джинс тия дни Whistling, ама не ще да носи дънки, съответно долнище с боти е приказка  hahaha.Ще ги пращам на леля му, че е същия номер  bowuu.Поне от палто се отказах,че и на връхни дрехи налитам много  Blush.
Количества трябват у нас, днес си разпрал едно долнище, вчера какво пак беше полял/залял  ooooh!...момчешка му работа  Peace. Иска да рита и толкоз, необезпокоявано  Mr. Green

# 102
Обувки за децата около 150 лева зимни, Жаки е с Геокс ботушки тази година има и други чифтове, но за ежедневни са Геокса. За пролет, есен, лято по евтини около 60-80, държа да са естествена кожа и да са и удобни. За Мими пак около тези цени, сега за зимата има черни кубинки и от онези жълтеникавите забравих ги каква марка бяха, те са малко по скъпи. Аз не ги харесвам, ама кой ме пита. Сега е модерен някакъв цвят, като зелен брезент арми му казват и якето го избра в такова. Поне е по дълъг модел и топли, за разлика от миналогодишния лачен, червен боклук, който купихме, кръста и беше все гол.
За голямата вече и по скъпи неща да вземем не ме е яд, поне две години ги носи, май спря да й расте крака. Ама за Жаки, дето я изкара сезона и не става с един чифт, гледам да не надвишавам горните суми, не си струва просто. За мен повече от 350-400 лева за ботуш ми се свиди, това ми  е тавана, ако пък издебна някое намаление още по- добре:) За съжаление рядко се дореждам,  софиянки изкупуват 36-37 номер, докато аз сваря да ида:)

# 103
Аз купувах скъпи обувки, но наистина се носят само няколко месеца. Сега пак давам доста пари, защото купува само професионални баскетболни  ooooh!, а реално може да ходи бос целогодишно Simple Smile. Аз от 10 дена не съм слагала обувка Simple Smile с изключение на явяването ми в съда.

# 104
Аз за детето взимам Адидас, Геокс,Елефантен които са си средно между 80- 150. Не мисля, че е скъпо за обувки, нормална цена са. Ама нали сдъвкахте за тая сума Сандо......

Общи условия

Активация на акаунт