Искам да кажа ... (68)

• 60 441
  • 782
  •   2
Отговори
# 615
  • Sofia
Обичам по-нестандартни обувки/аксесоари/ дрехи  Peace. Планирам да ги нося (обувките) с червена чанта и едноцветни дрехи, ама кой знае, може и като шарена гарга да се сглася  hahaha
Придумахте ме да поръчам още  2 чифта, единият е за детето, поне  Whistling.
Pizza evening ще е у нас, все тая Виктория,не мога ги уговоря моите за друго  Thinking.

Тонка,  Praynig

# 616
  • Пловдив
Е, у нас чувам молби за макдоналдс ивнинг, пък аз съм сварила питателна, здравословна, полезна и вкусна зеленчукова супа. Като видяха тенджерата и "макдоналдс", та "макдоналдс". Единия заради броколите, единия заради граха, единия заради магданоза.  chef

# 617
  • София
Аз още в понеделник ще отида при лекарката ми да видим какво се случва. Ще й поискам направление за ендокринолог, защото вече тотално ми е писнало всеки да ме муфти.

# 618
  • Sofia
Е, у нас чувам молби за макдоналдс ивнинг, пък аз съм сварила питателна, здравословна, полезна и вкусна зеленчукова супа. Като видяха тенджерата и "макдоналдс", та "макдоналдс". Единия заради броколите, единия заради граха, единия заради магданоза.  chef
И? Ще устоиш ли на тия добри деца?  Flutter...Предложи супата на Въглен  Crazy

За направленията да кажа...много рядко ходя да си "прося" от личната, хем че ми е другарка. Ама,как хитруват и злоупотребяват да не споменавам. Сестра ми работи в НЗОК и понаучих някои неща  Rolling Eyes.

# 619
  • Варна
Честито на празнуващите  bouquet

Да оздравяват болните бързичко  Hug

Свърши се тази пуста опустяла седмица.

Отивам на раздумка и разпивка - полага ми се.

GeNa обувките са чудни,   Heart Eyes хич не не ги мисли.

# 620
Детето се прибра и се завря в хладилника, като го попитах какво е ял каза : боб, консерва риба тон (голяма), пастърма, праскова и тирамису.

Да се притеснявам ли от диария newsm78

# 621
Не че искам да говорим за болести и лекари, ама да си кажа.
Наложи се да се правят изследвания на детето ми. Е такова мрънкане от страна на личната лекарка настана!
"Ама защо аз да пускам направление за тези изследвания? Защо не ви ги направят в болницата?
Ама защо аз да му правя ЕКГ...да му направят в болницата ...
Аз ли да му дам направление за 'вътрешни болести' ..."  ooooh!
С мъка свърши всичко. И се надвам да не се наложи да ходя пак в случай, че се установи, че нещо липсва.
А, трябваше и личния му здравен картон да е заверен! Оказа се, че от 10 години информацията е само на електронен носител. И съответно в картона няма информация какво му е правено ...
Казах си.

# 622
  • София
Здравейте! Не съм ви чела днес и се надявам всички да са добре и здрави. Аз също се тръшнах до малките, имам отвратителна хрема и ми дращи гърлото. Децата сякаш не са с такъв воднист сопол като мен, но пък подкашлят и са пресипнали.
В класа на големият пък освен един болен от скарлатина има и поне още двама с положителен резултат при гърления секрет. Нашия резултат ще излезе чак в неделя. Някои родители развиват теорията, че не тези с положителния резултат не трябвало да пият антибиотици и да се лекуват защото били само приносители, а не били болни. Струва ми се неправилно, как иначеще се прекрати разболяването на останалите, ако има някой, който просто пренася стрептококите newsm78

# 623
Янтра, вземи я пасирай тая супа. Аз мразя синът ми като почне да рови и отбира моркови в супата, малката като го види и тя не обичала моркови.
100 неща бях намислила да казвам и ги забравих.
Светалчо, благодаря за руския сайт за книги, набързо си харесах десетина.
Вчера се сдобих с един уред за рязане, и сега само ми се иска да му дърпам въженцето.  Joy Голямо кълцане падна днес.
Бързо оздравяване на всички деца.

# 624
  • Пловдив
И? Ще устоиш ли на тия добри деца?  Flutter...Предложи супата на Въглен  Crazy
Да бе, да! Казах супа, значи супа.  Laughing Laughing Laughing

Детето се прибра и се завря в хладилника, като го попитах какво е ял каза : боб, консерва риба тон (голяма), пастърма, праскова и тирамису.

Да се притеснявам ли от диария newsm78
На 15 беше, нали? Тия не ги хваща диария от свинстване. И иди напазарувай, скоро пак ще завре глава в хладилника.

Янтра, вземи я пасирай тая супа. Аз мразя синът ми като почне да рови и отбира моркови в супата, малката като го види и тя не обичала моркови.
Naughty Нищо не пасирам, аз съм звяр! Ще стане безформена кафява маса, защото има и червени и зелени зеленчуци. Ще добие вид на ... рядко... и съвсем няма да искат да ядат.

# 625
То твояите тенджери са си страшни, колко литра беше?

# 626
  • Пловдив
То твояите тенджери са си страшни, колко литра беше?
Сега съм със скромната тенджера, само 8 литра. Иначе имам и по-големи.

# 627
Даун.....зависи от детето и организма му/ти трябва да знаеш дали обича такива комбинации и дали му се отразяват, ама щом ги хапва с кеф, едва ли/.......аз до ден днешен ям странни комбинации и не ми се отразява на храносмилането по никакъв начин  Crazy Crazy Crazy като например умирам за кисело мляко с овесени ядки и круши или киви и да ударя едно кафе междувременно. Сестра ми буквално се п...ква от тази комбинация- при мен няма такъв ефект.  Rolling Eyes Rolling Eyes Та зависи от организма

# 628
Янтра, утре ще зареждам пак склада, защото няма наяждане. Жал ми е за теб като влязат в пубертета Simple Smile.
Прахче, шегувах се Simple Smile. Той яде така от година. Не мога да му насмогна. Днес нарочно нямаше много неща, за да яде готвен боб, иначе ще предпочете пържола. Утре ще го глезя с барбекю.
Янтра, май бях снимала моята тенджера, която закупих в умопомрачение Simple Smile. 22 литра е. В магазина ми се видя ОК, като я отворих и почти припаднах, но за лютеница е супер.

# 629
  • Ямбол
Искам да кажа, че днес 15 януари благополучно прибрах коледноновогодишната украса. Точех ѝ се поне от десет дни и днес е избраният. Можех да я оставя за рождените ни дни(с мъжа ми сме през 5 дни и ги празнуваме заедно), но днес имах муза.

И аз за болести ще изохкам - то не е точно болест, но в последно време се обривам от нещо. Първо мислех, че е от някаква храна, спрях подозрителните и нищо. После си мисля, че е може би от праха за пране - спрях да слагам омекотител, понеже няма смисъл селд сушилнята - всичко е меко и приятно. Пак започвам да слагам, да видим дали ще е от това, понеже праха не съм го сменяла. Иначе пия противоалергично Зодак, минава ми веднага за два дни и после пак и пак пия и така няколко седмици. Не ми се ходи на лекар, а и нямам наблюдения за някаква ефективност, понеже и малката ми се е обривала, но при нея със сигурност е от храна, дори вече знам коя и скоро не е имала пъпки. Обаче ако при мен продължи и след връщането на омекотителя, май ще трябва да се прегледам.

Общи условия

Активация на акаунт