Искам да кажа ... (68)

• 61 744
  • 782
  •   1
Отговори
# 750
Ммм, хубаво е след снежна игра да се мушне човек в топла кръчмичка на топла супичка, чай, или вино. Били сме веднъж  в Австрия, аз не мога да кара ски , но много харесвам зимните им курортчета с уютни местенца за хапване и пийване.

# 751
Добър ден !
При нас снежец се сипе леко , натрупало е .
 Красиво е.
  Днес се навършват две години откакто почина татко и е рожденият ден на ММ. 
И да споделя нещо ,което ме накара да настръхна преди малко - просълзих се . Голям талант 
Скрит текст:

Скрит текст:
Който се дразни - да не отваря  Laughing и моля да не ми се отчита -ама той видите ли какво не обичал - грам не ме вълнува. 

# 752
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Сандоканчев, на първия линк допълнително излиза едно съобщение, че тази перална маш. не е налична никъде на пазара. А на втория с червено пишеше, че не експедират за България.

Тонка, честита да си!Да ти е живо името и със здраве да си го носиш!

Стискам палци на Звездния мъж да си вземе леко изпита!
И да му е честито и на него името!

Хаха, Гена, значи си по мойто трасе Joy Следващия път като дойдеш на пазара Кр.село, свирни, ще пием кафе на сладки приказки.

Завиждам ви за шейните...И аз бих се метнала на една с огромен кеф.

Жармен, страхотно хлапе!

Последна редакция: нд, 17 яну 2016, 11:40 от svetal4o27

# 753
Ти живееш с Козирог , Жармен Rolling Eyes : Laughing
Скрит текст:
Да не ти пука кой какво харесва или не. Всеки нещо мрънка за нещо тук, не можеш да угодиш. А и не бива. Wink Кой го дразнят на Жаки оплакванията ,  кой на Яна Билбао, на Тоня иннклузивите, на Лиляна показалката, на Сандо пералните,  на Куркума зарзавата , да не говорим за моите гащи  Laughing Whistling

# 754
Ти живееш с Козирог , Жармен Rolling Eyes : Laughing
Скрит текст:
Да не ти пука кой какво харесва или не. Всеки нещо мрънка за нещо тук, не можеш да угодиш. А и не бива. Wink Кой го дразнят на Жаки оплакванията ,  кой на Яна Билбао, на Тоня иннклузивите, на Лиляна показалката, на Сандо пералните,  на Куркума зарзавата , да не говорим за моите гащи  Laughing Whistling
Аз съм Овен Шанталче Grinning
Дъщеря ми теле и синът ми - стрелец . Неочаквано добра комбинация Grinning
Скрит текст:
Хич не ми пука - вижте момченцето уникалет талант е 

# 755
Аз обичам огнени зодии, Овен и Лъв са най-добрите ми приятелки. Няма лошотия и задни мисли в тях. Peace

# 756
Аз съм Лъв, по инато от лъва е само козирога/ дъщеря ми, та си намерих майстора по тоя параграф/ Иначе верно сме предани приятели и всичко правим ако се наложи за близките.....ама сме бая чепата и устата зодия- винаги сме прави и трудно млъкваме, дори и тогава, когато знаем че трябва да мълчим  Mr. Green

# 757
Жарменче, пропуснала съм РД на мъжа ти.
Честит да е, жив и здрав!
(И у наше село козирогат мъж Joy)

# 758
Познавам доста Лъвове и Овни. Точни и контактни хора. Овните обаче заинатят ли се за нещо, става страшно. Трудно можеш да спориш или да излезеш на глава с Овен.

Аз съм Везничка. Разбирам се с почти всякакви хора.

# 759
Познавам доста Лъвове и Овни. Точни и контактни хора. Овните обаче заинатят ли се за нещо, става страшно. Трудно можеш да спориш или да излезеш на глава с Овен.

Аз съм Везничка. Разбирам се с почти всякакви хора.
Имам дете Везничка - с всички се разбира, всички го обичат. Като слънце е - всекиго ще стопли.

# 760
  • Sofia
Хаха, Гена, значи си по мойто трасе Joy Следващия път като дойдеш на пазара Кр.село, свирни, ще пием кафе на сладки приказки.
Да се постопли и се явявам  Flutter.Много си ми любима,нали знаеш  Hug
ММ излезе да се труди навън, аз давам инструкции  bowuu.Бих отишла на спорт,но и утре е ден Whistling.Ще правим преговор с младежа,като се прибере, въпреки че разчитам с баба си да са поотметнали туй-онуй  Heart Eyes Mr. Green.То не може само карти да се раздават  ooooh!

# 761
Прекрасни хора сме, Светалчо. И сме скромни. Grinning

Време за обяд стана, а аз още се мотая. Но мисля първо да хапнем и после навън.

# 762
  • Пловдив
Траляляля! Сняг и студ! Днес ще си седим у нас, защото положението е неразринато. Но мисля.... във вторник ще ходя на ски. За първи път тази зима на естествен сняг!

# 763
Светалчо, линковете са, за да се види моделът. Пералнята е втора ръка за 350 лв http://olx.bg/ad/siemens-2013g-7kg-klas-a-varioperfect-1400ob-mi … C.html#2875e2222e От същия потребител поръчах и кафе автомат, пак на Сименс. Дано да имам късмет с покупката.

# 764
 Светълчо  Hug

Общи условия

Активация на акаунт