90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 322-НГ, НОВ КЪСМЕТ!

• 27 302
  • 784
  •   1
Отговори
# 30
Мама миа - каша от гъби, каша от спанак, постна супа с фиде, постно зеле с хляб, салата с хляб, зеленчуци на скара с хляб....
Отчитам успешен плодов - 3 парчета тиква, 4 мндаринки и 1 портокал. И 48 ч. без цигари. Мъка,мъкааааа......
Моля за рецептите на кашите с гъби и спанак нали ви казах ,че съм кофти готвач и не знам много рецепти  Embarassed

# 31
  • Sofia
Задушаваш лук и морков в олио, добавяш гъбите или спанака и като се задушат добавяш размито със студена вода брашно. Сол, черен пипер и индийско орехче.

# 32
Сави, готвиш ли на кукъра?
Иринитка, ще чакаме лидълското чудо

# 33
  • Sofia
Да, готвя. Особено когато си готвя само за мен.

# 34
Да, готвя. Особено когато си готвя само за мен.
Е това ми хареса  hahaha

# 35
Задушаваш лук и морков в олио, добавяш гъбите или спанака и като се задушат добавяш размито със студена вода брашно. Сол, черен пипер и индийско орехче.
Hug : newsm20 БЛАГОДАРЯ! Изглежда лесно и вкусно утре задължително ще го пробвам,ММ ми обеща да ми купи баница със спанак или лук(вместо хляб) Grinning

# 36
Лаура, пишман стана с мен...  Joy Много добре си обяснила. Менютата ти са си съвсем подходящи за първи стъпки в режим "почивка". Поне като идеи. Аз докато свикна ще свърши почивката hahaha

# 37
Здравейте Simple Smile Днес ми беше 4ти ден,добре си изкарах на плодове(киви,фреш от грейпфурт и лимон,салата зеле и моркови-обожавам).Но си мислех,понеже обичам прясно зеле-наготвено,може ли да се яде в някой от дните.
И да ви се оплача много ми е криво като всичко за ядене минава през ръцете ми,предполагам че повечето сте така,защото се налага да се готви за останалите,но няма как.Изкушения дебнат от всякъде,трябва явно да се преборя с това.Инъче си набивам в канчето,че ще издържа и криво ляво справям се.

# 38
  • Sofia
Постно зеле може в първите три дни като добавиш към него нещо режимно - месо, яйце, бобена салата, хляб и т.н.
Аз непрекъснато готвя - за мен едно, за мъжа ми друго, за децата трето  ooooh! С времето свикваш да не те впечатлява.

# 39
Сави ми защо само за теб, децата не ядат ли манджи?
Вили, ти как си  с твоя злополучен кукър, вече забравих историята? Hug

# 40
  • Sofia
Ядат, ядат. Просто вместимостта на кукъра не е много голяма. И за другите понякога готвя, но ми е много удобен за малки количества.

# 41
Постно зеле може в първите три дни като добавиш към него нещо режимно - месо, яйце, бобена салата, хляб и т.н.
Аз непрекъснато готвя - за мен едно, за мъжа ми друго, за децата трето  ooooh! С времето свикваш да не те впечатлява.
Е това вече си е новина,зарадва ме  Grinning

# 42
  • планетата Земя
Обръщам се и към двете ви, защото заради моите примерни менюта Морска вълничка смесва, пък Milena__ й прави забележки...

Милена не прави забележки  Grinning

Морска вълничка,ще свикнеш и ще нагодиш най-доброто за твоя организъм

Но си мислех,понеже обичам прясно зеле-наготвено,може ли да се яде в някой от дните.

Хапваш го в ден Бобови с нещо бобово и в ден Белтъчен с месо.В ден въглехидрати може с хляб за обяд

# 43
Добър вечер  Heart Eyes Надявам се, че всички празнуващи и разтоварващи след работа са смирено поели дажбата си според деня и сега приготвят юрганите за сладък сън  Simple Smile Аз тайно мечтая за еклерова торта  Hug

desi_mama, колието, което си поръчала за подарък, е уникално! Страхотен избор. Момичето, което ги прави, е много талантливо, а и опакова много добре пратките, направо ти е кеф да ги поднесеш на някого, изпипано е....

жгмъц, Честит Имен ден на ТМ, много хубава водичка си ни поднесла, отначало помислих, че е лимонада  Embarassed

dimana056, 500 грама чушки ми се виждат множко за едно ядене, пък ти ядеш само 3 пъти на плодов, имаш право на още поне 1 хранене, препоръчвам ти да хапнеш банани, от тях ще залъжеш глада. . Кафето със захар не пия, не само заради режима, но и смятам, че е много по-ароматно без подсладител.

demmy, супер минус след плодов! Стрували са си мъченията  Simple Smile
жгмъц, да не предстои цикъл? Много странно + след плодов, но и на други момичета се е случвало.
izgariashtata, Честит Рожден ден на дъщеричката ти със закъснение  Two Hearts Нека е лъчезарна, уверена, здрава и заобиколена от скъпи хора.

mimi.7299, Честит Имен ден на дъщеря ти! Нека е здрава, обичаща, нежна, успешна и усмихната. А бялото вино го давай насам, нека да вдигаме тост днес за празнуващите, утре за друго, вдругиден за трето...  Crazy

Заната, ябълки за плодов не бих избрала. Стърже ми коремът от тях и изпитвам ужасен глад.
zornica ivanova, не се сърди, но от постовете ти придобивам представа, че не си на режим изобщо. Ок, прегрешила си, ама чак пък с баница и бонбони....Дано си продължила режимно, не забравяй, че режимът е важен не само за тялото, но и за мисълта, според мен чрез него се борим и с лакомията си.

Виляна 81, Лаура84,  bouquet bouquet Heart Eyes

Стаси се губи по трасето  Rolling Eyes

Моята най-добра приятелка от детството amor_vincit_omnia кара режима, накарах я да пише тук, радвам се, че е доволна от резултата си досега, тя има малко да сваля, затова съм сигурна, че с лекота ще постигне перфектна форма.  Кике, с теб съм  Blush Blushкакто винаги.

Спокойна вечер на всички  1crib newsm46 smile3524

# 44
Светлее, мерси, пиши по често, липсваш ни! Hug

Общи условия

Активация на акаунт