90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 322-НГ, НОВ КЪСМЕТ!

• 27 272
  • 784
  •   1
Отговори
# 45
Лаура, напълно права си, но две млека няма как да изям, освен да хапна само 1-2 малки парчета пиле (няма кога да направя пилето за обяд), не си организирах добре нещата за утре.

Unforgotten`feeling`f аз много обичам ябълки и ми действат чудесно-засищат ме и не ми отварят апетит, а много хора ми казват че имат същото чувство на стъргане от тях, а и за работа са ми много удобни.

Лека нощ, дружина!

# 46
  • Русе
Ама верно не може ви смогне човек.. Grinning Докат се огледам изписана и новата тема..  Mr. Green
Тинки  Heart Eyes Heart Eyes  bouquet

# 47
Курдооов, давай юрганите, докато не съм подкарала бадемовите сладки... Simple Smile
Лека нощ дружина...

# 48
  • Targovishte
Ето, давам завивките Simple Smile

Лека нощ на всички  bouquet Hug bouquet

# 49
  • Костандово
Леле опасни сте,не мога да ви изчета,връщам се в старата тема за да не съм пропуснала нещо.Хубава вечер от мен

# 50
  • У дома
Тинки bouquet
Нямате изчитане Hug Предавам се Joy
Мернах Мими има именничка, да е жива и здрава и много послушна тиинейджърка hahaha Joy
Лека и от мен Hug

# 51
Жени , мерси! Hug

# 52
Офф хора как го изкарвате плодовия ден?.Аз умирам от глад.Приготвила съм печена тиква и ябълки с канела.
Как ще отслабна с 25-30кг.незнам newsm78 newsm78 newsm78
Докато бях бременна ми викаха яж за двама.После докато кърмех пак ми викаха че съм доилка и да ям за двама.
Е са задника ми е за двама #Cussing out #Cussing out

# 53
  • Калифорния, САЩ
   Не съм ви чела, само отгоре-отгоре. Благодаря ви за милите пожелания, прекрасни сте! Hug

Честит имен ден на всички именици, на техните любими хора! Извинете, че чак сега пиша, но тоъи Ел Ниньо направи големи поразии тук, дори и вкъщи тавана прокапа  Sad. Здраве да е, ще се оправим. Не мога, а и нямам никакво време да ви чета; само ще слагам кафенцето тези дни. Бъдете здрави!

# 54
# 55
  • Targovishte
Добро утро банда  bouquet

ИРКА  Hug Hug Hug стилна, както винаги. Дано бързо оправите поразиите  Praynig Praynig

Пешеходка  Hug Hug и аз съм така - ще се наспя, ама друг път  bouquet bouquet

Да, за пореден път се успах. Като звънна алармата реших да поспя още 5 минути, надявайки се на приложението за пиене на вода, което всяка сутрин се включва в 5.15 с много силен звук. Е, не го чух. Събудих се в 5.40 и.... закъснях с половин час. Ще ми яде г...за баница, то е ясно.

Менюто за днес: З- мандарини, О - три сварени яйца и салата зеле и моркови, В - две сварени яйца и същата салата

Пожелавам ви приятен ден - последен работен за тази седмица  bouquet Hug bouquet

# 56
  • Sofia
Добро утро! Много сте ранобудни. И на мен ми е до гуша дошло ставането в 6 ч. Голяма мъка...
Днес -1.300 кг след тиква дей, обаче съм точно колкото след предишния плодов. Т.е. за четворката 0.  Много големи плюсове след белтъчен и след вх.  newsm78

# 57
  • София
Добро утро Hug
Тинки bouquet
Мими, на патерици да ти е живо и здраво детенце,  много късмет и щасие да има в живота Hug
Аз, да благодаря на всички за милите пожелания, да ви се връщат bouquet
Джули, Heart Eyes
Вчера вечерта писах, писах, а после станах за нещо, то всичкото се изтрило и като видях в червено, докато пишехте бяха побликувани 29 нови коментара се отказах ooooh!
Тази сутрин и аз се успах, ще хапвам мандарини за закуска, за обяд салата зеле с черен хляб, а за вечеря салата зеле с пилешко бутче. Килограмите качени по празниците ги преборих, останаха някакви 500 грама и съм доволна Mr. Green
Редактирам се:
Сави, поздравления за цигарите :hug:

Последна редакция: пт, 08 яну 2016, 07:48 от vangobi

# 58
Здравейте, банда  Hug
Не знам дали ме помните, миналата пролет бях при вас с желание за смъкване на килограми преди сватбата и изличаване на постоянния въпрос "бременна ли си?" и корема, който го провокираше  Laughing Бях стигнала 53 кг., но след сватбата се омазах и не изкарах диетата.
Сега се завръщам с огромна мотивация. Започнах вчера от 60.7 кг. ooooh! Този път измерих и сантиметри и ще ги проверя след месец.  Менюто ми беше з: мандарини; о: пържола с домати и ФПХ; в: скумрия със салата

Днес - 600
з: мандарини
О; ориз със  зеленчуци, салата домати + ФПХ
В: същото

# 59
  • софия
Добро утро!Днес съм -500, но продължавам да чистя + от НГ.Днес закуска-2 банана, обяд-пилешки дробчета с лук, салата краставици и фпх, вечеря-въглехидратна( на детски рд и не знам точно какво ще ям, но торта ще има).

Тинки,  bouquet !

Усмихнат петък!

Общи условия

Активация на акаунт