90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 322-НГ, НОВ КЪСМЕТ!

• 27 280
  • 784
  •   1
Отговори
# 15
  • планетата Земя
Миленка, мерси, ще ми е полезен и твоя начин. Два плодови - супер! - да не е много? bouquet

Ами,прецени си.Аз реших,че ще имам две въглехидратни вечери и трябва да туширам с два плодови  Mr. Green .

# 16
Браво на теб! И получава ли се?

# 17
  • Бургас
Миленка, мерси, ще ми е полезен и твоя начин. Два плодови - супер! - да не е много? bouquet

Ами,прецени си.Аз реших,че ще имам две въглехидратни вечери и трябва да туширам с два плодови  Mr. Green .

Ако смесваш на обяд, на вечеря направи плодов или зеленчуци Тамара имаше добри резултати. По добре е белтъчните да са за вечеря, а примерно варивата на обяд Peace

Тинки  bouquet, не можеш да ни смогнеш  ooooh!

# 18
Тинки мерси за темата. bouquet

# 19
  • Targovishte
Ехо банда  bouquet

ТИНКИИИ  Hug Hug Hug Hug Hug

Ей, момичета, шампионки сте - по писане, много ви благодаря.

Още веднъж - честит празник на всички именници  bouquet bouquet Специални поздрави и пожелания за здраве и дълголетие на момата на МИМИ  bouquet bouquet и много щипки по бузките и дупето на рожденичето - едно от нашите деца, но... пустата ми руса  и плешива глава - забравих чийо беше.

Преди половин час хванах последния влак с пет-шест мандаринки. До ябълките не стигнах - хапнах общо за деня може би 1,5 кг мандарини и един фреш следобед от моркови и целина. Обожавам го, но ми е доста скъпо - 0.500 мл за 4.99 лв.

За утре си поръчах на МЖ варени яйца и зелева салата.

Хайде връщам се да препрочета като хората последните две страници.  Hug bouquet Hug

# 20
ТинкиHug , как си, как върви врътката?

Хапнах мандарини на вечеря, мързеше ме да си чупя орехи (много са костеливи), явно не съм много гладна.
Утре:
з-ябълка
о- 1 кисело мляко, салата от моркови+ ФПЗ
в-пилешки пържолки и салата от краставици

# 21
  • планетата Земя
Браво на теб! И получава ли се?

Дали успявам да си спазвам плодовите ли?Да,засега.А дали като цяло ми се получава в режим почивка е рано да се каже.Съвсем в началото съм,10 дни може би.Засега задържам кг,въпреки плюскането на 31 ви и 1 ви

# 22
Банда, още вднъж мерси за пожеланията....имам гости, менюто е телешко на слоукукър с бяло вино, праз, моркови и една глава чесън, направо цяла, стана мозък, включила съм го в 11, свински пържолки от бон филе...и много салати...! За десерт сладки с бадеми, свеки ги донесе! Simple Smile Гостите са много доволни!

# 23
  • Sofia
Мама миа - каша от гъби, каша от спанак, постна супа с фиде, постно зеле с хляб, салата с хляб, зеленчуци на скара с хляб....
Отчитам успешен плодов - 3 парчета тиква, 4 мндаринки и 1 портокал. И 48 ч. без цигари. Мъка,мъкааааа......

# 24
  • планетата Земя

smile3501

# 25
  • Бургас
Мими, в Аико - нищо интересно от към кутии Взех на малката само една кутия цилиндрична , за да си носи мюсли в училище. Затваря се плътно и няма опасност да се разлее. Нейната е 400 мл, но има и по 750 мл. Обаче от тази серия нямаше правоъгълни или квадратни - за салата и основно, а аз съм Претенция- курабии без форма не ям, и искам всичко да ми е в комплект. hahaha Ще изчакам прИмосията в Лидл Grinning
Жгмъц -  Hug тази музика и на брега на морето мога да изкарам един живот! Искам в Кубааааа или на Карибите!

Тинки, благодаря за темата, чеденце bouquet bouquet bouquet

Моят плодов завърши с 1/2 пакетче сушени смокини без захар, отново прИмосия в Лидл. Сега пия мурсалски чай.

# 26
  • Велико Търново
Отчитам и аз успешен плодов - 2 банана, един портокал, почти цяло помело(не много голямо) и около 100гр орехи на 2 пъти. Дано ме зарадва кантара утре.

savina_33 стискай зъби, в началото е най-трудно, но щом си решила, ще успееш. Добра тактика е да не се събираш временно с хора, които пушат. Като бивш пушач, така е много по-лесно.

# 27
Група,във белтъчния ден мога ли да хапна палачинка приготвена от
 яйца +банан(без брашно и набухватвли)?

# 28
  • планетата Земя
Група,във белтъчния ден мога ли да хапна палачинка приготвена от
 яйца +банан(без брашно и набухватвли)?

Бананът е проблем
На О и В няма плодове,а на закуска няма яйца  Crazy

# 29
Тинки Благодарско за новата темичка!  Heart Eyes Предходната наистина я изписахме скорострелно...  Wink
amor_vincit_omnia Ясно, щом Светлето ти е пример - определено е стимулиращо! Тя е категория перце.  Hug Ама и ти си фина.  Hug
mamaMiq Ако имаш време, опечи баница тип зелник (или само с праз и кромид). На мен лично пък едно от най-вкусните неща за ВГХ ден ми е просто пресен хляб със салата.  Peace
zanata Ти си стара пушка, ама позволи ми забележка за утрешното ти меню - 1 кофичка кисело мляко на обяд не е двойно повече от пилешки пържолки на вечеря май...  newsm78 Аз ако бях на твое място, сигурно бих обърнала менюто или бих изяла 2 кисели млека на обяд.  Peace
Морска вълничка, Milena__ Обръщам се и към двете ви, защото заради моите примерни менюта Морска вълничка смесва, пък Milena__ й прави забележки... Почивката е с цел организмът да свикне с новото (намалено) тегло. Добре е да не го подлагаме на стрес и ограничаваме пряко сили, т.е. да не се усещаме на някакъв нов тип диета. Не е задължително през почивката да търсим постоянно минуси. Тялото трябва да позабрави 90ДД, особено ако се каним да правим нова врътка. В този смисъл смесването - стига да е рядко (тук от опит бих добавила по възможност не на вечеря) - е ок. Пък и нито е възможно практически, нито е добре за психиката цял живот да възприемаме всяко смесено хранене като прегрешение (особено с оглед на това, че традиционната българска кухня включва доста смесване).  Peace Момичета, това са моите размисли и заключения в следствие на опита ми от началото на 2015 г насам и на това, което съм чела и продължавам да чета от всички пишещи тук. Може и да греша.  Peace Правилният път има нюанси и е индивидуален за всеки един.  Peace

Иначе на вечеря хапнах и малко салата от кисело зеле, освен другите неща и вече почти съм убедена, че утре ще съм на плюс...  Blush

Общи условия

Активация на акаунт