Ужасна аритмия, помощ! - 2

• 94 378
  • 594
  •   1
Отговори
# 420
  • някъде в прованса

За Сотахексала и аз съм "ЗА" за момента.

# 421
  • София - Варна
Распутин, браво, че се е оказал малкият дявол!
Все едно описваш мен, точно така съм и аз, с такава бройка. Просто сърцето ми нон с-топ прескача. Помня енда кардиоложка като ги хвана на кардиограма, и се развика какво било това чудо, как съм седяла така. Тогаава още не знаех причината.
Сега съм по-добре, но пак навъртам трицифрено число, някъде 100, 100 и нещо, поне това което усещам. Вчера например имах повече от 100, днес: около 20 за целия ден, ама днес се натъпках с Т3 до козирката, увеличих дозата, по-скоро снощи пих преди лягане, за да се подплатя за през нощта, ха-ха и се подплатих де.  Joy
Дано някога да успея да наглася дозите, защото почнах да се отчаявам вече. Ще изсдледвам и кортизол и други работи. Сложно е, обаче явно има начин да се оправят нещата: с опти-грешка.

Аз имам чувството, че твоите прескачания се дължат на същото нещо, на което и моите. Просто много са ни еднакви ситуациите.
За успокоение ще кажа, че в един форум, в който пиша, има хора с Хашимото и хипофункция с прескачания по 20 часа на ден, нон-стоп, които минават, само когато хората си регулират хормоните и излязат от хипофункция. Така че е възможно висчко това да е от ЩЖ, както е при мен. На повечето хроа и лекари  не им се вярва, но е възможно.

Съжалявам за грешките, компютърът ми е много зле, едвам пиша, камо ли да коригирам. Joy

# 422
Распутин, радвам се че е включи, тоя бета блокер конкор на мен също ми сваляше много пулса и то от минимална доза. Замениха ми за с бизогама.

# 423
Аз покрай тоя стрес съвсем се разбих.Днес например съм със много висок пулс-110-120,вчера в покой беше 60-70.Просто периодът ми е такъв.За прескоците да не говорим,няма почивен ден и час.Уж намерих добър кардиолог в Александровска,който се занимава с ритъмни,но и той ми каза-не е от щитовидната.Съвсем леки отклонения имаш в антителата,не е от това.И дотук.И бета-блокер,те друго не дават.
Имам един познат,който много се оплакваше от прескачания.Последните два месеца почти изчезнали-със медитация и повече почивка.Аз не се виждам с това да се регулирам,честно Simple Smile

# 424
Моята предишна кардиоложка също ми препоръчваше йога и медитация.
Ами не мога аз, просто няма да се получи.
Природата ми е да съм вечно под напрежение, холерик съм и спокойствието не ми е присъщо.

raspytin, аз също имах изписах Конкор за високия пулс, обаче не го пия.
Веднъж реших да взема една таблетка, ако ви кажа какви екстрасистоли получих, не е за вярване. Tired

Аз си мисля, че вагусовият нерв ми е много възбудим и от там идва всичко.

# 425
Как една таблетка конкор, то се почва с 1/4. И аз съм с доста прескачания в последно време, които допълнително се увеличават от лекарството за инсулта.

# 426
Така ми е изписан, по цяла, но аз пиех по половин. Много малко съм пила, имам винаги обаче.

# 427
Аз днес съм обнадеждена Grinning
След поредния платен преглед при невролог, срещу 30 лв получих мнение, че медицината постоянно се развива и може да намерят апарат, който да отчете какво ми има един ден Grinning

# 428
  • София - Варна
Распутин, ти ходи ли на друг ендокринолог за жлезата?

# 429
Момичета,здравейте!DeVa,учудвам се,че бета-блокерите ти вдигат прескачанията.Защото около мен много хора ги пият за сваляне на пулса и им минават и прескоците.
Дозата ми е по половин таблетка,не цяла.И общо взето,при който и кадриолог да отида,за прескачанията универсалния лек са бета-блокерите.На хората им помага,да знаете.И дано,щото това ми е надеждата.
На едндокринолог ходих,не било показателно това "леко отклонено" ниво.Да съм го следяла поне още 2-3 месеца.Всеки месец да си пускам хормони и антитела.А за прескоците не можело да се каже дали са оттам,от климакс,демек хормонални,или от стрес!Ей това е,аман вече

Последна редакция: чт, 15 дек 2016, 18:34 от raspytin

# 430
DeVa,дали е било от бета-блокера или някакво съвпадение?
За този вагусов нерв ми се наложи да прочета,след като един лекар още в началото го спомена.При по-чувствителни хора има прескачания и подобни проблеми.
При мен например има и вегетативен елемент-огромна е разликата в пулса ми ако съм права и седнала.Примерно ако съм изправена,от нищо,без движение вдигам пулс 120-130.Сядам и за 2-3 минути пада до 80.Това моят невролог го хвана и ми каза,че е вестибуларен елемент.
Само стомаха не съм изследвала още заради прескоците,но ще трябва.Почти 70% ми се явяват след хранене.Ям малко,не ям след 18 часа,но и това не помага.Вчерашната криза,която беше от 12 на обяд докато заспя,стана след като хапнах нещо.Все повече мисля,че може да има връзка.

# 431
Аз знам, че като не съм наред от каквото и да е така играе пулса в седнало и изправено положение.
Распутин, ЕФИ?

# 432
  • София - Варна
Уфф, тогава виж вярно за ЕФИ.
Обаче аз бих имала едно наум за ЩЖ. Както казват, че не може такова чудо от нея, така точно може. При мен също казват, че не е възможно, но ето, че моите прескоци (на брой като твоите) са от ЩЖ.

# 433
Минавам да се похваля, че съм супер със Сотахексала.Simple Smile
Пия по 40 мг, сутрин и вечер.
Много рядко усещам прескоци. На пръстите на едната ръка се броят.
Мисля да изпия една опаковка и после да видя как как ще е без него.

# 434
  • София - Варна
О, Дева, какви хубави новини! Браво!
А преди колко прескачания усещаше?

Общи условия

Активация на акаунт