Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~147

• 41 120
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
Злати  Hug Хубав ден и седмица  newsm10
Добре, че Съдбата свърши, защото с презентацията на филма на Ози, отново щяхме да гледаме двете вещици Дафа и Къймет....

# 676
  • Бургас
Харесах много Възела. Може би заради главните актьори, може би заради детето или сюжета...... Благодаря за превода!

# 677
Tonnybs   Hug
Заинтригувахте ме с коментарите за този възел...Чудя се, дали да го подхващам  Thinking Сега имам годишно приключване и други лични ангажименти....и като се знам, че се пристрастявам..... Thinking

# 678
  • Бургас
Tonnybs   Hug
Заинтригувахте ме с коментарите за този възел...Чудя се, дали да го подхващам  Thinking Сега имам годишно приключване и други лични ангажименти....и като се знам, че се пристрастявам..... Thinking

Ха-ха, и аз съм в тази система с приключвания, но ми е хубаво да отморявам с нещо красиво!

# 679
# 680
Тони форума май е пълен със счетоводители и учители  Grinning Grinning Grinning

# 681
Привет следобедно! Hug Hug Hug
Чай или кафе!
Скрит текст:

Ани HugТони Hug

Счетита май са повече от учителите! Joy

В ''Гордиев възел'' играят много актьори,които съм гледала в др.сериали! Laughing
Ани, освен Ибрахим Ч.от Черни планини,Иффет,Милост;ще видиш Айда Аксел(гледала си ПС-майката на учителя Мурат).Гледала си малко Аси-играе лелята на Демир(Тюлай Гюнал).
Сиси, е гледала Златна клетка заради Нежат Ишлер! Simple Smile От там играе възрастния актьор Туурул Четинер(богаташа-Селин Решат)! Peace
Мурат Далтабан го гледах във Фатмагюл и Двама завинаги! Peace Рожда Демирер и Наз Елмаз в др. сериал. Peace Белчим Билгин в 3 игр.филми-''Болката на есента'',''Любовта обича съвпаденията'',''Мечтата на пеперудата''! Peace
А детенцето играе страхотно!Освен във ВВ(писа Тио),съм го гледала първо в "Обикнах едно дете''! Peace

# 682
  • Плевен / София
Привет следобедно! Hug Hug Hug
Чай или кафе!
Скрит текст:

Ани HugТони Hug

Счетита май са повече от учителите! Joy

В ''Гордиев възел'' играят много актьори,които съм гледала в др.сериали! Laughing
Ани, освен Ибрахим Ч.от Черни планини,Иффет,Милост;ще видиш Айда Аксел(гледала си ПС-майката на учителя Мурат).Гледала си малко Аси-играе лелята на Демир(Тюлай Гюнал).
Сиси, е гледала Златна клетка заради Нежат Ишлер! Simple Smile От там играе възрастния актьор Туурул Четинер(богаташа-Селин Решат)! Peace
Мурат Далтабан го гледах във Фатмагюл и Двама завинаги! Peace Рожда Демирер и Наз Елмаз в др. сериал. Peace Белчим Билгин в 3 игр.филми-''Болката на есента'',''Любовта обича съвпаденията'',''Мечтата на пеперудата''! Peace
А детенцето играе страхотно!Освен във ВВ(писа Тио),съм го гледала първо в "Обикнах едно дете''! Peace

аз като не помня имена ....станах просто така #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

# 683
Злати и аз като Гости се ошашках  #Crazy #Crazy #Crazy...Не мога да запомня толкова имена и то турски - абсурд  Naughty
Детето съм го гледала в Обикнах едно дете - много е сладко  Hug

Благодаря за кафето - тъкмо влязах да ви предложа кафе пауза и се зарадвах, че вече си приготвила кафето  Hug

А аз се размотавам и се чудя каква тема да направя  Weary Като ми е влязло в главата, че темата трябва да е за Свети Валентин, че вече не ги изписваме толкова бързо и никаква друга идея не ми идва...Хайде помагайте, че да не останем без нова тема....

Не знам в Чика ли се влюбих...или в стопанина й  Thinking ама и двамата много ми харесват...

# 684
# 685
И аз съм като Злати физиономии, имена помня , ама тя ме бие и по помнене и по гледане на сериали Simple Smile
Във Възела за мен е важно ,че Ибрахим Челиккол играе наранен и тъжен ,виновен още
страшно му отива тава състояние, в Иффет беше пак с такава роля и въпреки ,че ме ядосваше държането на героя , в същото време ме докосваше някъде там в сърцето и сега е пак така .
Черни планини не ми допадна и не го гледах, беше ми от онези сериали без смисъл .

тук се готвят за сватбата

# 686
# 687
Нерви - Ибрахим Челиккол съм го гледала в Иффет и в Черни планини...Играе ми малко като мъжкар...като бабаит....Особено в Иффет с изнасилването ми стана много противен....Но пък както беше казала Дилаханъм И.Ч. целува наистина партньорките си  Grinning....

Значи довечера в Парченцата ще започне подготовката за сватбата, а в следващия епизод ще бъде самата сватба...Интересно, каква сватба ще бъде когато Джихан и Гюлсерен няма да играят заедно...Високите технологии за които бяха писали арабките ще влязат в действие....

Нов видеоклип от Дилаханъм за Кахраман и Елиф....

Kaderimin Yazıldığı Gün - Kahraman & Elif Story

https://youtu.be/n7oGJjMHtGg

Благодаря ти миличка  Hug Hug Hug Hug

# 688
Дилаханъм чудесен клип си направила   newsm10 newsm10 newsm10

Kaderimin Yazıldığı Gün - Elif & Kahraman || Son Arzum

https://youtu.be/vhmrphQZu8U

# 689

Kahraman Elif ❤️ hunger

https://youtu.be/EAtvpZjq8uc

Олееееееее аз още се чудя каква тема да правя, а довечера има епизод на Парченцата и ще свършим тази  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy Няма да мога да направя нова  smile3511

Общи условия

Активация на акаунт