Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~147

• 41 116
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
  • Стара Загора
Ани, Hugпривет отново!Не се чуди толкова каква да е темата.Направи я каквато прецениш,важното е да сме заедно в нея с нашите любими герои от сериалите.Много ти благодаря,че правиш всичко това за нас!Аз последна се присъединих към вашата компания,но ми е много приятно с вас!                                                                                                                                                                                                                                    Между другото,Ели май не се е появявала няколко дни?!Дано при нея всичко да е наред! Praynig

# 691
Боби - за новата тема така ще бъде - каквато стане. Правила съм и хубави и лоши теми, но както казваш по-важно е, че сме заедно и ни е хубаво....
За Ели и аз се притеснявам. Дано с майка й нещата да са добри, само да има ангажименти и да няма време да влиза и пише в темата. Защото ако са  изписали майка й, трябва да напазарува, да наготви и други задължения има.....

Джансу и Хазал са се приготвили за сватбата...

И булката....

# 692
  • Стара Загора
 Ако някой разбира какво казват,може ли да го напише! Praynighttps://www.facebook.com/747924978684825/videos/757250077752315/?video_source=pages_finch_main_video

# 693
Злати и аз като Гости се ошашках  #Crazy #Crazy #Crazy...Не мога да запомня толкова имена и то турски - абсурд  Naughty
Детето съм го гледала в Обикнах едно дете - много е сладко  Hug

Благодаря за кафето - тъкмо влязах да ви предложа кафе пауза и се зарадвах, че вече си приготвила кафето  Hug

А аз се размотавам и се чудя каква тема да направя  Weary Като ми е влязло в главата, че темата трябва да е за Свети Валентин, че вече не ги изписваме толкова бързо и никаква друга идея не ми идва...Хайде помагайте, че да не останем без нова тема....

Не знам в Чика ли се влюбих...или в стопанина й  Thinking ама и двамата много ми харесват...

Сладурчета,  здравейте - ето ме.  Черен  гологан не се губи.
Сладури,  това коте искам да си го купя за мен.  Ще ми го  продадат ли за 50  лева ????  Как  мислите ???

# 694
Нямах нет и така се бях ядосала,но като ви прочетох и се развеселих! Laughing

Гости HugАни HugНерви HugБоби Hug,какво да правя като гледам много сериали! Joy

По начало помня много дати,години(чудеха ми се в часовете по история),държави,столици(по география),а сега сериали и турски актьори! Joy

Дилаханъм Hug,за новия клип! newsm10

Ели Hug,дано всичко е наред при вас! Praynig

Ани, каквато и тема да направиш ще я изпишем! Wink

ПП 2 отговора....Сиси Hug wavey

Последна редакция: пн, 25 яну 2016, 18:58 от Zlatina3

# 695
  • Стара Загора

# 696
Привет следобедно! Hug Hug Hug
Чай или кафе!
Скрит текст:

Ани HugТони Hug

Счетита май са повече от учителите! Joy

В ''Гордиев възел'' играят много актьори,които съм гледала в др.сериали! Laughing
Ани, освен Ибрахим Ч.от Черни планини,Иффет,Милост;ще видиш Айда Аксел(гледала си ПС-майката на учителя Мурат).Гледала си малко Аси-играе лелята на Демир(Тюлай Гюнал).
Сиси, е гледала Златна клетка заради Нежат Ишлер! Simple Smile От там играе възрастния актьор Туурул Четинер(богаташа-Селин Решат)! Peace
Мурат Далтабан го гледах във Фатмагюл и Двама завинаги! Peace Рожда Демирер и Наз Елмаз в др. сериал. Peace Белчим Билгин в 3 игр.филми-''Болката на есента'',''Любовта обича съвпаденията'',''Мечтата на пеперудата''! Peace
А детенцето играе страхотно!Освен във ВВ(писа Тио),съм го гледала първо в "Обикнах едно дете''! Peace

Слънце,  много  го  гледах, дори  задъхано.  Нещо много  ми  харесваше  този  Неджат   Ишлер.

# 697
Благодаря на всички, взели участие в беседите на темата ни.
Благодаря на всички, които толкова хубаво  пишете.
Благодаря на всички за новостите, клипчетата, снимките, хаберите и всички новини.
Благодаря на всички мои  мили  момичета.
Благодаря на Бог, че ви има.
Благодаря на Бог, че  ми отвори очите точно тук да пиша и да се радвам с вас.
Благодаря на Ани, която винаги ни прави нови и красиви теми.  Ани, да не ти пука - каквато да я направиш винаги ще е много хубава.
Благодаря на  всички вас,  които отделяте от  времето си, за да ни ограмотявате.
Обичам ви. Обичам ви.  Обичам ви с цялото си сърце.
Тази вечер ще  гледаме ли   50-ти епизод на  Парчетата ????
Желая ви  крепко  здраве и  много благополучие.

# 698
  • Бургас
Привет следобедно! Hug Hug Hug
Чай или кафе!
Скрит текст:

Ани HugТони Hug

Счетита май са повече от учителите! Joy

В ''Гордиев възел'' играят много актьори,които съм гледала в др.сериали! Laughing
Ани, освен Ибрахим Ч.от Черни планини,Иффет,Милост;ще видиш Айда Аксел(гледала си ПС-майката на учителя Мурат).Гледала си малко Аси-играе лелята на Демир(Тюлай Гюнал).
Сиси, е гледала Златна клетка заради Нежат Ишлер! Simple Smile От там играе възрастния актьор Туурул Четинер(богаташа-Селин Решат)! Peace
Мурат Далтабан го гледах във Фатмагюл и Двама завинаги! Peace Рожда Демирер и Наз Елмаз в др. сериал. Peace Белчим Билгин в 3 игр.филми-''Болката на есента'',''Любовта обича съвпаденията'',''Мечтата на пеперудата''! Peace
А детенцето играе страхотно!Освен във ВВ(писа Тио),съм го гледала първо в "Обикнах едно дете''! Peace

Здравейте,  Злате, smile3525!
Аз онемях  newsm09! Впечатлена съм!
Първата ми среща с Ибрахим Чиликкол беше в "Остър нож". Там е с дълга чуплива коса и остър поглед, и...........................много вълнуващ. В "Единствено ти" играят пак двамата с Белчим и наистина правят хубава връзка /химия/.Отплеснах се  typeuu

# 699
Момичета, ами не можах да довърша темата....Ще я правя по време на рекламите...Оф...нямам какво да кажа.....Цял ден се размотавах, сега по български в последната минута зор.... Sad Sad Sad

Няма да гледам озета, ама епизода пак ли ще започне рано....

Хайде приятно гледане и безпроблемен нет  Peace

# 700
Пак ми изчезна нета! ooooh! Ако изчезна да не се чудите! Wink

Тони Hug,игр.филм ''Единствено ти'' с Белчим все още не съм го гледала!Пропуск! Laughing

Приятно гледане и безпроблемен нет! Hug Hug Hug

Озетът е към края! Peace

# 701
  • Керодиспансера
Здравейте , момичета  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Благодаря ви , че мислите за мен 
Hug Heart Eyes Hug
Скрит текст:
но новините при мен не са добри  Sad днес я приеха в реанимация , нещо бъбреците взеха да отказват , 2-3 дни спря да поема храна и вода , само спеше , и беше отпусната . Надявам се да успеят да я стабилизират  Praynig засега сме под напрежение и не знам какво да очакваме  ooooh! никой нищо не казва  ooooh!

# 702
Здравейте , момичета  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Благодаря ви , че мислите за мен  
Hug Heart Eyes Hug
Скрит текст:
но новините при мен не са добри  Sad днес я приеха в реанимация , нещо бъбреците взеха да отказват , 2-3 дни спря да поема храна и вода , само спеше , и беше отпусната . Надявам се да успеят да я стабилизират  Praynig засега сме под напрежение и не знам какво да очакваме  ooooh! никой нищо не казва  ooooh!

Ели Hug,дано се стабилизира! Praynig Praynig

Започна 50 еп. на Парчетата! Peace

Хаштяга е #BenimBebeğim

# 703
Гюлсерен разбра от Джансу,че и Дилара  е в Лондон!

Дилара се отказа от операцията!Чуди се как ще каже на децата!Джихан я успокоява!

Гюл разпита Джансу защо Дилара е в Лондон!

# 704
Ели дано да успеят да я стабилизират - с Божията помощ  Praynig Praynig Praynig Praynig

При мамашите отново няма превод....

Злати мерси за разясненията  Hug

Общи условия

Активация на акаунт