Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~147

• 41 115
  • 736
  •   1
Отговори
# 45
Ани,цял ден бях на работа #CrazyА за късмета-така си е toothНо все пак Селим беше от добрите!
абе той от добрите ама ми иде да му орежа кучешките зъби ,че имам чувството че граф Дракула се е преродил в него

# 46
  • Плевен / София
Мале мале виж ги тия
пак мечти на поразия
казах им да се спрат
ама от дума не чуват
по Кахраман въздишат
а дали може Нервата не питат
абе мили мои госпожи
данък мечти Нервито вече ще ви наложи
че на нейното налитате
и то без да питате
Кахраман е марка запазена
и до живот от Нервито налазена
тук мечтите са пара
молим ви се не така
първо таксата си вий платете Sad
и тогаз езиците си вадете Simple Smile

Нерви,колко..... Crossing Armsи за мечтите ли да плащаме.....

# 47
Боби  Hug

Понеже на мен се падна Хати- Елиф, ще се опитам да обобщя с няколко изречения.Много сме писали за нея, не знам какво по-различно мога да кажа  Thinking
В Съдбата видяхме израстването на Елиф - и като жена, и като майка, и като личност. От селското момиче ,берящо нарове в Хатай до бизнес дамата в Йорукхан холдинг  Peace Преживяхме  страховете и колебанието и от влюбването и в Кахраман до признанието на тази любов  Peace Видяхме преживяванията и от майка под наем до любяща всеотдайна майка на собствения си син  Peace Боля ни заедно с нея от злобата, омразата, предателствата, интригите, неразбирането ,които я съпътстваха от началото до края  Sad
Но в Елиф имаше едно голямо сърце, готово да прости, забрави , да помогне, да повярва, да се довери ,когато имаше нужда. В това сърце ,специално място заемаше безкористната, първична, истинска любов към единствения мъж ,когото е обичала и искала - Кахраман  Heart Eyes Любов,която понякога я убиваше от безнадежност и отчаяние, а понякогфа я възнасяше на крилете си до пълна безтегловност и щастие  Heart Eyes Любов ,която победи и смъртта , и подлостта , любов, която успя да убеди всички в съществуването си , в силата си , любов, предопределена от Съдбата  Peace
Много грешки допусна Елиф в своя път до щастието, но ще ги оправдая с добротата и , с  доверчивостта и , с подценяването на ситуации и личности. Скъпо плати за тия грешки - с мноиго болка, с много мъка, изстрадани месеци на раздяла със сина и мъжа си , с пропуснасти щастливи мигове да види как расте Топрак  Sad
Но понеже историята имаше щастлив край , и ние ще забравим моментите ,в които се ядосвахме, плакахме и хабихме нерви  Peace Ще запомним онова хубаво момиче от Хатай ,което откри истинската си любов в мъжа,който единствено я заслужава  Heart Eyes

Ели написала си го чудесно. Това е истината за Елиф - не си пропуснала нищо...
Един образ, който пред очите ни се развиваше...Имаше моменти когато правеше крачки назад, но винаги намираше правия път водена от любовта....Не искам да мисля, какво щеше да стане, ако я нямаше огромната истинската любов на Кахраман....

# 48
Ани,цял ден бях на работа #CrazyА за късмета-така си е toothНо все пак Селим беше от добрите!
абе той от добрите ама ми иде да му орежа кучешките зъби ,че имам чувството че граф Дракула се е преродил в него
Joy Joy Joy Joy Joy Joy  newsm10 newsm10
Усмивката му щеше да бъде още по-чаровна тогава.....

# 49
  • Стара Загора
Цитат
Цитат
Усмивката му щеше да бъде още по-чаровна тогава.....
Ани,много ме разсмя newsm62Ели,описала си много точно и вярно Елиф!                                                                                               Дали не им липсва ходенето на снимки заедно,както на нас ни липсват те?

# 50
  • Плевен / София
Ели newsm10 за Елиф smile3501
до един истински мъж стои винаги една истинска жена....Кахраман го каза....кога аз я подкрепям....кога тя мен...така караме... Stop не беше вряла и кипяла в такъв змиярник и мереше според своя аршин...но откъде да знае за подлостта и лицемерието на хората от "хайлайфа" Peace

# 51
  • Стара Загора
Цитат
— Есть одна проблема в моём характере, которая выходит наружу, когда я работаю и особенно, при стрессе. Я терпеть не могу, когда кто-то вмешивается в это, в то, что я делаю . Терпеть не могу, когда кто-то пытается направить меня в другое русло. Я не позволю кому-либо вмешиваться в то, что он не знает, не знает, каково это, что для этого было сделано, сколько усилий вложено. Ведь это не только моя работа. Тут дело рук очень многих людей. Это их хлеб. Я не буду жертвовать хлебом других ради чувств одной женщины.
Момичета,някой може ли да ми разясни по какъв повод Ози е казал това?

# 52
  • Русе
Здравейте!  Hug

Ани  Hug отново прекрасно си се справила с поредната тема  bouquet

А колкото до колажа с номера на снимките... -  Sad какво може да кажа за моите дали 13 - Джелал или 1- Зия, поне засега - нищо не ми идва наум, ама нали идват почивни дни... - може и да реша нещо  Wink ще видим  Peace

Боби  Hug

Понеже на мен се падна Хати- Елиф, ще се опитам да обобщя с няколко изречения.Много сме писали за нея, не знам какво по-различно мога да кажа  Thinking
В Съдбата видяхме израстването на Елиф - и като жена, и като майка, и като личност. От селското момиче ,берящо нарове в Хатай до бизнес дамата в Йорукхан холдинг  Peace Преживяхме  страховете и колебанието и от влюбването и в Кахраман до признанието на тази любов  Peace Видяхме преживяванията и от майка под наем до любяща всеотдайна майка на собствения си син  Peace Боля ни заедно с нея от злобата, омразата, предателствата, интригите, неразбирането ,които я съпътстваха от началото до края  Sad
Но в Елиф имаше едно голямо сърце, готово да прости, забрави , да помогне, да повярва, да се довери ,когато имаше нужда. В това сърце ,специално място заемаше безкористната, първична, истинска любов към единствения мъж ,когото е обичала и искала - Кахраман  Heart Eyes Любов,която понякога я убиваше от безнадежност и отчаяние, а понякогфа я възнасяше на крилете си до пълна безтегловност и щастие  Heart Eyes Любов ,която победи и смъртта , и подлостта , любов, която успя да убеди всички в съществуването си , в силата си , любов, предопределена от Съдбата  Peace
Много грешки допусна Елиф в своя път до щастието, но ще ги оправдая с добротата и , с  доверчивостта и , с подценяването на ситуации и личности. Скъпо плати за тия грешки - с мноиго болка, с много мъка, изстрадани месеци на раздяла със сина и мъжа си , с пропуснасти щастливи мигове да види как расте Топрак  Sad
Но понеже историята имаше щастлив край , и ние ще забравим моментите ,в които се ядосвахме, плакахме и хабихме нерви Peace Ще запомним онова хубаво момиче от Хатай ,което откри истинската си любов в мъжа,който единствено я заслужава  Heart Eyes

newsm10 smile3521

И на мен ми хареса това, особено подчертаното  Simple Smile

# 53
Боби - това е част от едно голямо интервю и доколкото разбрах на времето става въпрос за времето, когато е започнал да прави сам игрални филми.
В биографията, която публикува Бризка тя пише, че това е един от трудните периоди в живота на Ози.
И преди и сега свързвам казаното с връзката му с Фахрие и работата около игралните филми.

# 54
Цвети  Hug
На мен не ми се мисли вече за никой друг от героите на Съдбата...Само мисля, за Кахраман и Елиф....
Нерви пък слага налог за мечтите за Ози... Joy Joy Joy Joy Мислех, че поне те са безплатни, ама не било така  ooooh! hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Kaderimin Yazildigi Gun / Денят, в който е написана съдбата ми, Е14, Sezen Aksu - Biliyorsun, бгсуб

https://youtu.be/-3I2COkcqRU

# 55
  • Керодиспансера
Момичета, радвам се ,че ви харесва това,  което споделих за  Елиф  Hug нещо писано набързо, на коляно,  спонтанно,  искренно и лично мнение  Peace
Като си прехвърлям цялостното поведение, действия , живота и за тези няколко години, не мога да проумея и разбера в какво я обвиняват Елиф и с какво оправдават Дефне  newsm78 Нито една стъпка на Елиф не е направена преднамерено , с умисъл , с цел, с корист  Naughty Единствената и вина е ,че се влюби  в Кахраман  Peace

# 56
  • Русе
Добро утро!  Hug

И като ме изтипосвате в стиховете  Wink - все с кафето,  hahaha да не пропусна и днес  Simple Smile

Да си призная  Wink - повече ме радват цветята в тези картинки, че кафето... нали е без аромат, а това е най-важното за неговото привличане  Laughing

Прекрасен ден ви желая, да намерите време да се забавлявате, както душата ви кара  Peace

# 57
  • Стара Загора
Добро утро,момичета Hug                                                                     

# 58
Здравейте момичета  Hug
Скрит текст:
Събудих се с болка в дясното око и гурели ...Затова и не седнах на компа....
Ели  Hug Цвети  Hug
Ели когато човек пише на "коляно"  се получава най-истинско. Затова всички харесахме това, което си написала за Елиф....
Не знам дали някой би оправдал Дафа след всички злодеяния, които извърши, ако не е воден от лична драма в живота му свързана с раздялата с мъж...Но Дафа нито за миг не потърси вина в себе си. Тя дори не се запита защо Кахраман предпочете да бъде с бедната селянка, а не с нея дамата....Тя си искаше нейното щастливо минало с Кахраман, но не се запита, дали Кахраман е бил щастлив с нея в това минало. Тя подмени егоизма си с любовта. От първия до последния епизод виждах жена, която иска да задоволи своето его, а не любов. Тя искаше да има дете, не защото във всяка жена е заложено майчиното чувство, а да запази брака си, да задържи Кахраман до себе си. Станала майка, тя не спря да манипулира Топрак и да настройва детето против родната му майка. Не видях любов към дъщеря й, а средство да направи Кахраман нещастен. В последните епизоди лъсна цялата истина - многократно каза, че иска дъщеря си, за да бъдат Кахраман и Елиф нещастни....
Като се замисля, Съдбата е един много съдържателен сериал, но начина по който ни представиха Дафа и Къймет,  отблъснаха зрителите.

Хубав първи почивен ден за годината  Hug

Боби  Hug

# 59

Özcan Deniz Kalp Yarası - sa prevodom

https://youtu.be/k851pwJ_RDc

Едно от хърватските момичета е превела песента на Й.Д. ...

Общи условия

Активация на акаунт