Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да предотвратя намаляването на кърмата?
Как да се справя с бебето, което постоянно иска да суче от гърдата?
Какво да правя, ако гърдата ми тече на силна струя, когато бебето задърпа?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да предотвратя намаляването на кърмата?
-
Как да се справя с бебето, което постоянно иска да суче от гърдата?
-
Какво да правя, ако гърдата ми тече на силна струя, когато бебето задърпа?
-
Как да се справя с запушване и бучка в гърдата?
-
Как да помогна на бебето си с газове и запек?
може би стомашни сокове,тя по принцип си повръща често,та това не ме притрснява,но това жълтеникаво?Кърма има,намаляла е със сигурност,но има.Тя си хапва,не изглежда да гладува,обикновено яде само от едната,втора не иска и затова редувам гърдите.Пия чайове,като цяло не гладувам.Моля за съвет да продължавам ли с диетата,дали да променя нещо(например да пропускам плодовия ден),това ако признак ли е че не яде достатъчно,знам ,че за нехранителна кърма не може да се говори но все пак...
Имате ли някакъв съвет или да трая?
. Прекъсваш кърменето, викаш от болка, обясняваш, даже може, като те захапе, да я притиснеш към теб, така че да и се запуши нослето с гърдата, за да те пусне. Трябва да направи ясна връзка : действие - последствие, и да знае, че не ти е приятно. Ще се научи да те пази, но не си трай.