Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да предотвратя намаляването на кърмата?
Как да се справя с бебето, което постоянно иска да суче от гърдата?
Какво да правя, ако гърдата ми тече на силна струя, когато бебето задърпа?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да предотвратя намаляването на кърмата?
-
Как да се справя с бебето, което постоянно иска да суче от гърдата?
-
Какво да правя, ако гърдата ми тече на силна струя, когато бебето задърпа?
-
Как да се справя с запушване и бучка в гърдата?
-
Как да помогна на бебето си с газове и запек?

Но това е нещо, с което ще се справя, акото ме притеснява, още повече, че не съм консумирала нищо зелено, но пък бебето е с колики, възможно ли е да е от това?
Също така изправяйки я от легналото положение, връща доста непресечено мляко, сякаш не го е преглътнала, а го е държала в устата. Мокри памперсите достатъчно, но се притеснявам. Лигави се доста и ръцете й са все в устата - дали е просто период, кърмаческа стачка или има нещо по-сериозно?! Добавяйки и съмнението за АБКМ и диетата на която съм, вече започвам да се замислям за АМ.
Абе ще пробвам, пък ще го измисля. Но не искам повече да му давам АМ, почувствах се ужасно 
6 месеца по време на бременността бях на диета, заради гестационен диабет. 2 месеца и половина бях на адски строга диета заради съмнения за АБКМ. От почти началото на бременността не пия кафе, чай, не прекалявам с шоколада. И още съм жива
А лигавенето и ръцете в устата - твоето бебче е наоколо 2 месеца, нали? Сега си открива ръчичките и заради това може да ги лапа.