Избор на училище за първи клас - 2016-2017 Варна

• 94 765
  • 393
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте, родителската среща в ОУ"Антон Страшимиров" мина.Имате ли впечатления от учителките?

# 286
Някой има ли информация за Живка Пенева - ОУ Ангел Кънчев?

# 287
Ние сме при г - жа Теодора Дянкова, първи "Ж" в "А.Кънчев". Гледам от сайта на училището, че е била преподавател на подготвителна група 5 год. през 2014/2015г и после е продължила с тях 2015/2016г. Явно учителския колектив я е харесал, предполагам и че деца от "нейната" ПГ ще са в сегашния първи "Ж".
Моля някоя мама с дете от тая ПГ, а и който има инфо за тази госпожа, да го сподели.
По тел. не ми се стори много сърдечна, дано наживо получа добри впечатления. Искам добър човек и добър професионалист, нищо повече  Simple Smile

# 288
  • Варна
mmilityy и ние ще сме при Красимира Михайлова Simple Smile

# 289
  • Варна
mmilityy и ние ще сме при Красимира Михайлова Simple Smile
Супер, значи ще се видим на срещата.Още една мама ми писа, че са при Михайлова.
А вие имате ли някакви отзиви за тази госпожа, че аз още нищо не знам за нея.

# 290
  • Варна
От учител в Ангел Кънчев знам че е добра Simple Smile, а и по телефона звучеше много позитивно

# 291
Възпитателя е с висше образование ,може да има предучилищна и начална педагогика,като другите си колеги дето вземат 1кл до 4кл,но много често започват така ,защото няма свободни класове ,който да поемат.

Неоснователно притеснение!!!!!!

По скоро да си погледнем децата как са възпитани ,да няма агресия и надменно отношение по между им,за да се изгради приятна атмосфера.

# 292
Абсолютно съм съгласна с горното мнение .

# 293
Относно Ангел Кънчев - всъщност , най-големите късметлии са децата от 1-з и 1-ж клас, Надя Катранджиева е невероятен човек и педагог , работи с огромно желание и децата я обожават, родителите също!Винаги съм мечтала за такъв класен ръководител да детето си ! За Теодора Дянкова  имам същите наблюдения, въпреки че не я познавам толкова добре. Успех на дечицата! bouquet

# 294
  • Варна
Момичета, въпроса ми не е точно за тук, но не намерих тема. Чудя се между държавна и частна занималня. По принцип съм до 18ч на работа и трябва да търся някакви варианти с ръководството...
Но дори и да намеря от училище не ни казаха колко деца ще са там, не се знаело... Някой с по-голямо дете има ли отзиви за частните занимални в центъра? Дали ги подготвят по-добре там или...пак си е до възпитател...

# 295
Относно Ангел Кънчев - всъщност , най-големите късметлии са децата от 1-з и 1-ж клас, Надя Катранджиева е невероятен човек и педагог , работи с огромно желание и децата я обожават, родителите също!Винаги съм мечтала за такъв класен ръководител да детето си ! За Теодора Дянкова  имам същите наблюдения, въпреки че не я познавам толкова добре. Успех на дечицата! bouquet

Лили, думите ти са сладка песен за ушите ми! Много ти благодаря, че хвърли светлина по темата.  bouquet Радвам се, че децата ни ще имат едно (най - важното всъщност ) рамо по пътя си в училищния живот. Нека е така за всички деца.

# 296
Има ли децата от Васил Друмев? Коя госпожа избрахте?

# 297
  • Варна
Ние сме в Друмев.Избрах Енчева.Двете със Захариева са работили в екип предната година.Препоръчаха ми и двете, с пояснението , че Захариева е по-толерантна, докато Енчева е по-строга.Избрах по- здравата ръка, дано да съм направила правилният избор.
Вие на къде клоните?

# 298
И ние сме във Васил Друмев. Искаме при Захариева и това написахме вчера. Оказа се, че същия избор са направили почти всички родители и в крайна сметка директорът ще разпределя децата по негово усмотрение. На мен всички учителки вчера ми направиха прекрасно първо впечатление.

# 299
  • Varna
Момичета, въпроса ми не е точно за тук, но не намерих тема. Чудя се между държавна и частна занималня. По принцип съм до 18ч на работа и трябва да търся някакви варианти с ръководството...
Но дори и да намеря от училище не ни казаха колко деца ще са там, не се знаело... Някой с по-голямо дете има ли отзиви за частните занимални в центъра? Дали ги подготвят по-добре там или...пак си е до възпитател...
Не мога да говоря за конкретни занимални в центъра - но от двете частни в които ние ходихме тази година в район Младост и двете са с доста по-слаба подготовка от държавните. В частните са събрани от различни класове, училище и всеки самосиндикално си работи, а в държавните към училището в повечето случаи всички деца имат едно и също домашно, едни и същи уроци и е много по-лесно. Може на глас да обсъждат всичко, да преговарят и т.н... докато в частните не се получаваше. Отделно в нашите частни като свършеха с домашните почваха да гледат телевизия или да играят на РС за да не пречат на по-големите да си довършат ученето. В държавната ги караха да четат и смятат допълнително.

Общи условия

Активация на акаунт